19 / 05 / 2024

İnegöl Mobilyada gelişimi

İnegöl Mobilyada gelişimi

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Anıl, İnegöl'ü mobilya başkenti yapmak istediklerini belirterek, ''İnegöl'ün dış ticaret hacmi 1.5 milyar dolara dayandı'' şeklinde konuştu.

Deprem tehlike yazılımı geliştirildi! Depremin şiddeti önceden tespit edilecek!

Bülent Ecevit Üniversitesi'nden (ZBEÜ) Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu ve ekibi, coğrafi bilgi sistemi destekli deprem tehlike yazılımı geliştirdi. Buna göre yapay zeka desteği ile fay hatlarındaki gerilim gözlemlenecek.  

İzmir Ödemiş'te yeni imar planı düzenlemesi için ilk adım atıldı!

Ödemiş Belediyesi tarafından hazırlanan Güney Çevre Yolu 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Revizyonu askıya çıktı. Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Ödemiş’in sağlıklı gelişimi adına geniş kapsamlı düşünerek geleceğe ışık tutan imar planı düzenlemelerine imza attıklarını belirtti.

AÖL ders seçimi ne zaman?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, Açık Öğretim Lisesi 2023-2024 yılı ilk kayıt ve kayıt yenileme tarihleri ile sınav takvimi açıklanmıştı. Öğrencilerin ilk olarak AÖL ders seçimi işlemini gerçekleştirmeleri gerekiyor. Peki, AÖL 1. dönem ders seçimi ne zaman yapılacak?

Konut sektöründe deprem ve seçim etkisi: Sektörün gelişimi için yeni adımlar gerekli!

Gayrimenkul sektörünün deprem ve seçim sebebiyle durağan bir süreç geçirdiğine dikkat çeken KONUTDER’in yeni Başkanı Ramadan Kumova, sektörün gelişimi için yeni enstrümanlar gerektiğinin altını çizdi.

Nüfus seviyesi artan yaşlılar bakım evlerine yerleşiyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdür Yardımcısı Özdil Şahin, Türkiye’de yaşlı nüfusun artmasıyla büyük öneme sahip olan Yaşlı Bakım Merkezlerini değerlendirdi. Şahin, ''Markalaşmanın henüz yaygınlaşmadığı sektörün Türkiye’deki gelişimi devam etmektedir” diye konuştu.

Alternatif Yatırım Fonlarında GYF'nin Yeri ve Gelişimi Eğitimi 28 Kasım'da!

GYODER Akademi'nin Alternatif Yatırım Fonlarında Gayrimenkul Yatırım Fonunun (GYF) Yeri ve Gelişimi Eğitimi 28 Kasım'da...

Konutta stok varsa ruhsat verilmesin!

Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Akbalık, gayrimenkul sektörünün sağlıklı gelişimi için yeni inşaat ruhsatlarının arz-talep dengesine göre verilmesi gerektiğini söyledi...

Sakarya'ya yeni yüzme havuzları inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Taraklı’dan Kocaali’ye Büyükşehir Belediyesi’nin elinin değmediği hiç bir ilçemiz yok. Nesillerinin sağlıklı gelişimi için spor yatırımlarını önemsiyoruz. İlçelerimize kapalı yüzme havuzu kazandıracağız. Yenikent ve Akyazı için hazırladığımız yüzme

Lamar Orabi İnşaat Ve Gayrimenkul Gelişimi Limited Şirketi kuruldu!

Lamar Orabi İnşaat Ve Gayrimenkul Gelişimi Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Eloraby ve Maısoun Al Sabsabı ortaklığında kuruldu. 

Vodafone Park, İspanya'da Yılın Projesi ödülünü kazandı!

Vodafone Park, İspanya'nın Barselona kentinde düzenlenen stat tasarımı ve gelişimi ödülleri 2017 organizasyonunda Yılın Projesi seçildi.

Bazı alanlar Dokuz Eylül teknoloji geliştirme bölgesi oldu!

Bazı alanlar Dokuz Eylül teknoloji geliştirme bölgesi olarak tespit edilidi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Güçlü Türkiye için güçlü yapılar şart!

Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, inşaat sektöründeki gelişimi anlattı. Bıyıklı, 'Güçlü Türkiye' için güçlü yapılar şart'' diye konuştu.

İnegöl, Ortadoğulu yatırımcıların radarına girdi!

İnegöl, yabancı yatırımcıların radarına girmeye başladı. Özellikle mobilyada Ortadoğulu yatırımcıların ilgisi İnegöl'ün üzerinde..

İnegöl Mobilyada gelişimi Haberi

İnegöl Mobilyada gelişimi

Türkiye'nin mobilya başkenti olmaya soyunan İnegöl, yıllık 1.5 milyar dolarlık dış ticaret hacmine sahip ve her yıl dış ticaret fazlası vererek ülke ekonomisine büyük katkı sağlayan önemli üretim merkezlerinden biri olarak dikkat çekiyor.


İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Metin Anıl, İnegöl'ün 100 yılı aşkın süredir mobilya ürettiğini ve 1980'li yıllardan itibaren de hızla sanayileştiğini...