16 / 05 / 2024

inegöl Mobilyakent projeleri

inegöl Mobilyakent projeleri

İnegöl Mobilya Kent Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi tarafından yaptırılan 'Mobilya Kent’i inceleyen İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “İnşaat çalışmaları devam ediyor, ama bittiğinde bu mağazalarda binlerce alıcı olacak” dedi.

İnegöl katlı otoparkın temeli atıldı!

İnegöl şehir içi trafiğindeki yoğunluk ve parklanmanın önüne geçecek katlı otopark projeleri sürüyor. İki yıl önce yapılan Atatürk Bulvarı üzerindeki katlı otoparkın ardından İnegöl Belediyesi tarafından ikinci katlı otoparkında temeli atıldı.

İnegöl Oylat'a bu yıl 5 milyon TL'lik yatırım yapılacak!

İnegöl Belediyesi, Oylat'a kazandıracağı yeşil enerji yatırımıyla yılda 650 ton kömür sarfiyatına son verecek. Yıl içinde ayrıca spa merkezi ve otel yenileme projeleri de hayata geçirecek olan belediye, 2016'da toplam 5 milyon TL'lik yatırıma imza atacak

Ankaralılar'ın tercihi sosyal donatılı konut projeleri!

Ata Yıldız İnşaat Proje Müdürü Nalan Başarı, Ankaralıların konut satın alırken otel konforunda, sosyal donatılı projeleri tercih ettiğini belirtti. Başarı, Gölde Luxe Konutları'nı da bu doğrultuda yapılandırdıklarını ifade etti.

Ulaşım planını onaylamayan belediyenin alt ölçekli projeleri kaçak sayılır mı?

Ankara Ulaşım Ana Planı konusunda bir açıklama yapmamasını eleştiren Nazlıaka, konuyu TBMM’ye taşıdı. Nazlıaka, “Ana Ulaşım Planı’nı onaylamayan belediye yönetiminin alt ölçekli projeleri kaçak sayılır” dedi.

2015 yılında villa projeleri için ruhsat başvurusu azaldı!

İnşaat firmaları bu yıl villa projeleri için ruhsat başvurusunu azalttı. Geçen yıl 15 bin 115 villa için ruhsat alınırken sayı bu yıl 10 bin 525’e geriledi. Bahçe hayali ise projelerde kat bahçesiyle giderildi.

İnegöl Belediyesi'nden kırsal kesime özel inşaat projeleri!

Kırsal mahallelere yönelik çalışmalarını sürdüren İnegöl Belediyesi, köyden mahalleye dönüşen yerleşim birimlerinde inşaat yapmak isteyenler için 17 ayrı tip proje geliştirdi.

İnegöl, doğa turizminde büyüyecek!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin eğitim, spor, altyapı gibi projeleri için 50 milyon TL’lik kaynak aktaracağı İnegöl’de Fevziye Kanyonu’nun turizme açılması için de çalışma başlatıldı.

İnegöl'e mobilya AVM inşa ediliyor!

INEGÖL'de 50 mobilya sanayicisinin ortak girişimiyle temeli atılan 100 milyon dolar yatırım bedelli Mobiliyum AVM, yabancı alıcıları yılın her dönemi ağırlamayı hedefliyor...

İnegöl 2015 projeleri!

Yeni Hastane çevresi kentsel tasarım projesi, Hafif Raylı Sistem, sosyal tesisler, Yeni Merkez Pazaryeri, Masal Parkı başta olmak üzere birçok projenin yer aldığı 2015 yatırımları Belediyenin yılsonu değerlendirme toplantısında gün yüzüne çıktı.

Alinur Aktaş, İnegöl projelerini açıkladı!

İnegöl'de bu yıl 250 milyonluk altyapı yatırımı yapılacak. Eskişehir Rixos Otel'de yapılan Yıllık değerlendirme toplantısında 2014'te yapılan çalışmaları değerlendiren Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 2015 yılında yapılması hedeflenen projeleri açıkladı.

İnegöl'ün 2015 yılı projeleri açıklandı!

İnegöl Belediyesi 'nin yıllık değerlendirme toplantısı Eskişehir Rixos Otel'de yapıldı. İki gün süren toplantıda, 2014 yılında yapılan çalışmalar değerlendirilirken, 2015 yılında yapılması hedeflenen projeler açıklandı.

Türkiye'nin ilk Mobilya Ağaç Müzesi İnegöl'de açıldı!

Türkiye’de ilk olma özelliğini taşıyan İnegöl Mobilya Ağaç Sanayi Müzesi, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından açıldı...

İnegöl'de inşaat çalıştayı yapılacak!

İnegöl Kent Konseyi, ilçenin sosyal meseleleriyle ilgili projeler yapmaya devam ediyor. Kaldırım işgallerinin yasaklanmasında payı bulunan Kent Konseyi, bir başka önemli konu olan imar meselesine el attı

inegöl Mobilyakent projeleri Haberi

inegöl Mobilyakent projeleri

İnegöl Mobilya Kent Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi tarafından yaptırılan 'Mobilya Kent’i inceleyen İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “İnşaat çalışmaları devam ediyor, ama bittiğinde bu mağazalarda binlerce alıcı olacak” dedi.


İnegöl Mobilya Kent Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi (Mobilya Kent İnegöl) Başkanı Haluk Özbek, İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS) Başkanı Mustafa Akyol'dan proje hakkında bilgi alan Başkan Alinur Aktaş, “Bittiğinde bu mağazalarda binlerce alıcı olacak. Mobilya için çok önemli bir merkez olacak. Burası sadece 100 tane mobilyacının değil, bütün İnegöllülerin yeri olarak düşünülmelidir” diye konuştu.


Basın mensuplarının, ‘Mobilya Kent’in açılmasının ardından yılda 2 kere yapılan MODEF fuarlarıyla ilgili bir tasarrufa gidilip gidilmeyeceği’ sorusunu cevaplayan Aktaş, “Biz bunun kararını mobilyacılarımız ve derneklerimiz ile oturup konuştuktan sonra vereceğiz. Bu özel bir girişimdir. Bu ay sonunda...