05 / 05 / 2024

inegöl modef 2014 ne zaman bitecek

inegöl modef 2014 ne zaman bitecek

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir firma tarafından üretilen ve "Mobilya ve Dekorasyon Fuarı"nda sergilenen 3 metre boy, 300 kilogram ağırlığa sahip sandalye, ziyaretçilerin ilgi odağı oldu...

İnegöl Fuar Alanı için ilk adım atıldı!

İnegöl’ün uzun yıllardır konuştuğu yeni fuar alanı ile ilgili bir adım da Belediye Meclisi’nde atıldı. Akhisar’da yapılacak olan fuar alanının ihale edilmesi kararı oybirliği ile alındı. MODEF yönetiminin fuar alanı için 1 yıl içinde ruhsat alması, 2 yıl içinde de inşaata başlaması gerekiyor.

İnegöl’e dünya standartlarında yeni fuar merkezi!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yeni fuar merkezi yapılacak. MODEF, devlet ve sanayici işbirliğiyle ile yapılması hedeflenen dünya standartlarındaki yeni fuar projesi tanıtıldı. 50 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek devasa proje ilk kez mobilyacılara tanıtıldı.

İnegöl Yenice Mahallesi doğalgaza kavuşuyor!

İNGAZ ekipleri tarafından 25 Eylül 2014 tarihinde başlatılan doğalgaz hattı şebeke inşaatında sona gelindi. 10 gün zarfında Yeniceköy sakinleri doğalgaz kullanabilecek. Aktaş, Cerrah, Edebey ve Çeltikçi mahallelerine de doğalgaz müjdesi verdi.

İnegöl'e mobilya AVM inşa ediliyor!

INEGÖL'de 50 mobilya sanayicisinin ortak girişimiyle temeli atılan 100 milyon dolar yatırım bedelli Mobiliyum AVM, yabancı alıcıları yılın her dönemi ağırlamayı hedefliyor...

İnegöl altyapı çalışmaları devam ediyor!

İnegöl'e 2015 yılında 250 milyonluk alt yapı yatırımı yapılacak. Yıllık değerlendirme toplantısı Eskişehir Rixos Otel'de yapıldı. İki gün süren toplantıda, 2014'te yapılan çalışmalar değerlendirilirken, 2015 yılında yapılması hedeflenen projeler açıklandı

İnegöl'e 250 milyonluk alt yapı yatırımı!

İnegöl'e 250 milyonluk alt yapı yatırımı yapılacak. Yıllık değerlendirme toplantısı Eskişehir Rixos Otel’de yapıldı. İki gün süren toplantıda, 2014 yılında yapılan çalışmalar değerlendirilirken, 2015 yılında yapılması hedeflenen projeler açıklandı.

Alinur Aktaş, İnegöl projelerini açıkladı!

İnegöl'de bu yıl 250 milyonluk altyapı yatırımı yapılacak. Eskişehir Rixos Otel'de yapılan Yıllık değerlendirme toplantısında 2014'te yapılan çalışmaları değerlendiren Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 2015 yılında yapılması hedeflenen projeleri açıkladı.

İnegöl'de altyapıya 250 milyon liralık yatırım yapılacak!

İnegöl 'de 2015 yıllık değerlendirme toplantısı Eskişehir Rixos Otel'de yapıldı. İki gün süren toplantıda, 2014 yılında yapılan çalışmalar değerlendirilirken, 2015 yılında yapılması hedeflenen projeler açıklandı.

İnegöl'ün 2015 yılı projeleri açıklandı!

İnegöl Belediyesi 'nin yıllık değerlendirme toplantısı Eskişehir Rixos Otel'de yapıldı. İki gün süren toplantıda, 2014 yılında yapılan çalışmalar değerlendirilirken, 2015 yılında yapılması hedeflenen projeler açıklandı.

Alinur Aktaş: 2015 yılı İnegöl için hamle yılı olacak!

Geride kalan 2014 yılını değerlendirerek konuşmasına başlayan Başkan Alinur Aktaş, yerel seçimler ile birlikte hayata geçen Bütünşehir Yasası'nı da değerlendirdi. İşte Başkan Aktaş'ın konuşmasından satır başları...

YHT İnegöl ihalesi 11 Aralık'ta yapılacak!

İnegöl Organize Sanayi Bölgesi (OSB) arkasından geçeceği tahmin edilen yüksek hızlı tren hattının Mezitler’den geçirilip İnegöl’den Bursa’ya bağlanacağı belirtiliyor. Yeni projeyle ilgili ihalenin 11 Aralık 2014 tarihinde yapılacağı öğrenildi.

Vergi dairesi saat kaçta açılıyor 2014?

Vergi borcunu, vergi dairesine giderek ödemek isteyen mükelleflerin en çok merak ettiği konular arasında vergi dairelerinin açılış ve kapanış saatleri oluyor. Peki, vergi dairesi saat kaçta açılıyor 2014?

2014 kira artış oranı nasıl hesaplanır?

Belirsiz süreli kira sözleşmelerinde her yeni kira yılında mal sahibinin kiracısına zam yapma hakkı doğuyor. Peki, kiracıya zam nasıl yapılır? 2014 kira artış oranı nasıl hesaplanır?

inegöl modef 2014 ne zaman bitecek Haberi

inegöl modef 2014 ne zaman bitecek


İnegöl ilçesinde bir firma tarafından üretilen ve "Mobilya ve Dekorasyon Fuarı"nda sergilenen 3 metre boy, 300 kilogram ağırlığa sahip sandalye, ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Üretici firmanın genel müdürü Şahin: "Yurt dışındaki fuarlara gittiğimizde birçok arkadaşımız böyle enteresan ürünleri gördüğünde fotoğraf çekip sosyal medyada paylaşıyor. Biz de ürünlerimizin tanıtımı için bunu bir haftada yaptık. Birkaç kişi gelip figür olarak kullanacaklarını söyledi ve fiyat istedi. Israrlar karşısında ürünümüzü Eskişehir'den bir firmanın yetkilisine 6 bin liraya sattık" diye konuştu.


İnegöl ilçesinde bu yıl 31'incisi düzenlenen "Mobilya ve Dekorasyon Fuarı"nda sergilenen 3 metre uzunluğundaki sandalye, ziyaretçilerden ilgi gördü. Teşhir amacıyla üretilen sandalye, yoğun talep dolayısıyla Eskişehir'den bir firmanın yetkilisine 6 bin liraya satıldı.


Kısa adı MODEF 2014 olan fuarda stant açan bir firmanın genel müdürü...