14 / 05 / 2024

İnegöl pazar alanı inşaatı

İnegöl pazar alanı inşaatı

Geçtiğimiz yılın son günlerinde yoğun kar yağışı nedeniyle çatısı çöken İnegöl Kapalı Pazar alanının yerine Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak, tonoz çatı uygulamaları ve estetik mimarisiyle dikkat çeken projede inşaat hızla ilerliyor.

Rönesans Holding, 30 senedir faaliyet gösterdiği Rusya pazarından çekildi!

İnşaat, gayrimenkul geliştirme, enerji, endüstriyel tesisler ve sağlık alanında faaliyet gösteren Rönesans Holding, 30 senedir faaliyet gösterdiği Rusya pazarından çekildiğini açıkladı!. İşte detaylar...

Yılın En Başarılı Holdingi ödülünü alan İsra Holding’ten o ile dev karma proje geliyor!

ASKON tarafından düzenlenen 14. Ekonomi Değerlendirme Programı’nda “Yılın En Başarılı Holdingi” ödülünü alan İsra Holding, Ağrı'da AVM, otel, klinik, rezidans, ofis ve konutların yer aldığı dev bir karma proje inşa edecek.

İnegöl Belediyesi konut ve ticaret imarlı 5 arsa satacak!

İnegöl Belediye Başkanlığı Bursa İnegöl'de yer alan 5 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 10 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Yatırımcılar dikkat! İnegöl Belediyesi 14 arsa ve 1 arazi satacak! 

Bursa İli İnegöl Belediye Başkanlığı, Bursa İnegöl'de yer alan 14 arsa ve 1 araziyi satışa çıkardı. Arsa ve arazilerin satış ihalesi 15 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

İnegöl Belediyesi 11 bin metrekarelik imarlı arsa satacak!

Bursa İli İnegöl Belediye Başkanlığı, Bursa İnegöl'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 11 bin 17 metrekare alana sahip.

Yeni seçmenlerin yüzde 20'si yabancı iddiası: Konutla vatandaşlık alan yaklaşık 700 bin yabancı seçmen oldu!

Karar Gazetesi köşe yazarı İbrahim Kahveci, 'Yeni seçmenin yüzde 20'si yabancı' başlıklı yazısında yeni seçmenlerin yüzde 20'sinin yabancı olduğunu dile getirdi. Kahveci, konutla vatandaşlık alan yaklaşık 700 bin yabancının seçmen olduğunu belirtti. 

İnegöl Belediyesi ticaret ve sanayi imarlı iki arsa satacak!

Bursa İli İnegöl Belediye Başkanlığı, Bursa İnegöl'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar ticaret ve sanayi alanı imarlı.

Bursa İnegöl'de 2 adet arsa satılıyor! Fiyatı gören inanamadı! 

Bursa İnegöl Belediye Başkanlığı, Bursa ili, İnegöl ilçesi, Akhisar ve Kurşunlu mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Bursa İnegöl'deki arsaların fiyatları ne kadar? 

İnegöl Belediyesinden büyük fırsat! Ticaret ve sanayi imarlı 3 arsa satacak!

Bursa İli İnegöl Belediye Başkanlığı, Bursa İnegöl'de yer alan 3 arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

BUSKİ'den İnegöl'de gayrimenkul fırsatı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Bursa İnegöl'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. 

Benzin ve motorin fiyatları şaşırttı! İşte 25 Eylül Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin fiyatlarına dair detaylar araç sahipleri tarafından araştırılmaktadır. İşte 25 Eylül Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Motorinden beklenen haber! İşte 18 Eylül Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt fiyatlarına dair güncel fiyat listesi araştırılıyor. İşte 18 Eylül Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Araç sahipleri dikkat! İşte 11 Eylül Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin, motorin ve LPG fiyatları araç sahipleri tarafından merakla araştırılıyor. İşte 11 Eylül Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

İnegöl pazar alanı inşaatı Haberi

İnegöl pazar alanı inşaatı


Geçtiğimiz yılın son günlerinde yoğun kar yağışı nedeniyle çatısı çöken İnegöl Kapalı Pazar alanının yerine Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak, tonoz çatı uygulamaları ve estetik mimarisiyle dikkat çeken projede inşaat hızla ilerliyor. İnşaat alanında incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yeni pazar yerinin ilçeye değer katacağını söyledi. İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş da yılın 270 günü hareketliliğin bulunduğu Pazar yerinin Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle mükemmel bir yaşam alanına dönüşeceğini vurguladı.


Altyapıdan ulaşıma, spordan tarihi ve kültürel mirasa kadar her alanda merkeze yeni bağlanan ilçelerde de yatırım atağına kalkan Büyükşehir Belediyesi, İnegöl ilçesine de modern bir Pazar alanı kazandırıyor. Ağır geçen kış şartlarında yoğun kar yağışı yüzünden geçtiğimiz yılın son günlerinde çatısı çöken kapalı pazar alanı için hazırlanan yeni projenin temelini Ekim...