21 / 05 / 2024

İnegöl sel felaketi

İnegöl sel felaketi

İnegöl'de Mobilya Ağaç İşleri Bölümünde birçok dükkan sular altında kalırken, sokaklar ise çamura teslim oldu. Aniden bastıran şiddetli yağmurda, Mobilyacılar Sanayi Bölgesi Ağaç İşleri Bölümünde de çok sayıda dükkan sular altında kaldı.

Sel felaketi zeytinyağı piyasasını nasıl etkiliyor? Fiyatlar neden yükseliyor?

Gaziantep ve Şanlıurfa'daki sel felaketi, zeytinyağı piyasasında fiyatların tırmanmasına yol açtı. Üreticiler, azalan ürün verimine karşı koyarken azalan zeytin stokları sebebiyle fiyatlar kabarıyor ve bu durum tüketicileri kaygılandırıyor.

Adıyaman ve Şanlıurfa'da sel felaketi: Caddeler göle döndü, ölü sayısı 5'e yükseldi!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıkıma yol açtığı Adıyaman ve Şanlıurfa'da şimdi de sel felaketi yaşanıyor. Caddelerin göle döndüğü sel felaketinde Şanlıurfa'da 4 kişi, Adıyaman'da 1 kişi hayatını kaybetti...

Bozkurt'ta sel felaketi sonrası yeni konutlar yapılıyor!

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketi sonrasında  65 kişi hayatını kaybetti ve 8 kişi kayboldu. Kentsel dönüşümde yıkım kararı verilen ev ve dükkanların yerine, belirlenen bölgelerde yenileri yapılacak. 

Giresun'daki 216 konut Eylül ayında teslim edilecek!

AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın, 22 Ağustos 2020’de yaşanan meydana gelen sel felaketi sonrasında inşa edilen 216 konut ve 72 işyerinin, Eylül ayı içerisinde hak sahiplerine teslim edileceği açıklandı. 

Kastamonu'daki hasarlı Yıldız Apartmanı yıkılıyor!

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde sel felaketi nedeniyle büyük hasar gören Yıldız Apartmanı için yıkım kararı alındı. Yapı belediye ekipleri tarafından yıkılıyor.

Sel felaketi nedeniyle 109 bina tamamen yıkıldı!

Karadeniz'de meydana gelen sel felaketi nedeniyle bölge genelinde  109 binanın yıkıldığı açıklandı.

Rize'de sel sonrası 47 bina yıkıldı!

Rize ve Artvin'de yaşanan sel felaketi sonrası kentlerde çok sayıda bina yerle bir oldu. Rize'de 47 bina yıkılırken 100'e yakın ev de ağır hasar aldı.

Giresun Dereli'deki konutlar Ağustos'ta teslim edilecek!

Önceki yıl sel felaketi nedeniyle hasar gören evlerin yerine inşa edilen Giresun Dereli konutlarının ilk teslimi Ağustos'ta teslim edilecek. 

İnegöl Emniyet Müdürlüğü'nün yeni hizmet binasının ihalesi tamamlandı!

İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün yeni hizmet binası yapımı projesi için yapılan ihale tamamlandı. Bina, Selçuklu mimarisine uygun 3,5 kat olacak şekilde, mevcut İnegöl Emniyet Müdürlüğü binasının yanında yer alan arsa üzerinde 4 bin 200 metrekare alanda inşa edilecek...

Düzce'de sel felaketi yaşanan bölgelerde inşaat çalışmaları başlıyor!

Düzce Cumayeri, Akçakoca, Gümüşova ve Çilimli ilçelerinde, Melen Çayı'nın taşması sebebiyle birçok noktada meydana gelen sel ve heyelanda zarar gören 49 köyde, alt ve üstyapı çalışmalarının büyük kısmı tamamlandı.

Bingöl Şişmantürk Köprüsü yeniden inşa ediliyor!

Bingöl Belediyesi, sel felaketi sonucu yıkılan Vali Kurtuluş Şişmantürk Köprüsü’nü yeniden inşa etmek için çalışmalara start verdi.

İnegöl Oylat'ta yol açma çalışmaları devam ediyor!

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nin termal turizm bölgesi Oylat, sele teslim oldu. Sel ve heyelan sonucu tatilcilerin araçları ve Green Termal Oteli ile Oylat Pazaryeri inşaatı selden ve toprak kaymasından zarar gördü.

İzmir'de turizm sezonu bu yıl Selçuk'ta açılacak!

Dünyanın en büyük açık hava müzesi konumundaki İzmir'in Selçuk ilçesi, 15 Nisan 2015'te 39. Turizm Haftası'nın açılışına ev sahipliği yapacak.

İnegöl sel felaketi Haberi

İnegöl sel felaketi

Büyük maddi zarara uğradıklarını ifade eden sanayi esnafı, her yağmurda aynı durumun yaşanmasına isyan etti. Yağmurun ardından esnafın dükkanlarını kendi imkanlarıyla temizlemeye başladığını belirten Küçük Sanayi Sitesi .Agaç İşleri Bölümü esnaflarından Şaban Eroğlu, "Burası daha berbattı. 

Benim dükkanım yüksek olmasına rağmen içeride 30 santim su vardı. Bizler küçük esnaf olarak çok mağduruz. Arka tarafa belediyenin imar izni vermesiyle birlikte tek hatta toplanan kanalizasyon yetersiz kaldı. Bıı yüzden dükkanlarımız sular altında kalıyor. Buraya bir kanal yapmaları lazım. Bursa-Ankara yolunun diğer tarafından Ağaç İşleri Bölümü'ne bağlanan bir gider vardı. Bu gider kapandı. 

Önceden su o tarafa doğru gidiyordu. 1 ler yağmurda mağdur oluyoruz" diye dert yandı. Dükkanının önünde yaklaşık 1 metre su olduğunu ifade eden Şükrü Vardar ise, "Park halindeki arabaları sular götürmeye...