29 / 04 / 2024

inegöl spora Ayça İnşaat sponsor oldu

inegöl spora Ayça İnşaat sponsor oldu

İnegölspor Alt Yapı Sorumlusu Mehmet Döngel, kulübe maddi ve manevi destek veren İnegöl Ayça İnşaat ve İnegöl Mobilya Çarşısı Genel Müdürü Rıza Yılmazı ziyaret ederek, İnegölspor forması hediye etti.

Diyanet 2024 yılı fitre bedelini açıkladı. Geçen yıla göre yüzde 85,7 arttı!

Diyanet İşleri Başkanlığı, Ramazan ayı yaklaşırken 2024 yılı fitre bedelini açıkladı. Fitre tutarının açıklanmasının ardından Vergi Uzmanı Ozan Bingöl X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda artışın hangi enflasyon verisine göre yapıldığını sordu.

2023 tarım destekleri açıklandı: Yağlık ayçiçeği üreticilerine sertifikalı tohum desteği ne kadar?

2024 yılı için ödenecek olan 2023 tarım destekleri açıklandı ve bu kapsamda yağlık ayçiçeği ilk kez sertifikalı tohum kullanımına yönelik maddi destek alacak. Her dekar için 135 lira sertifikalı tohum teşvik sağlanacak. Sertifikalı tohum desteğinin detayları haberin devamında...

Ara zam gören asgari ücret yine zayıf kaldı! Sadece 8 ay aştı

Artan enflasyon ve hayat pahalılığı nedeniyle asgari ücrete yapılan 'ara zam' açlık sınırını karşılamıyor. Asgari ücret son 222 ayda sadece 8 ay açlık sınırını aşabildi. Bunun 4 ayı da son üç senede yaşandı. İşte tüm detaylar...

Hibe olarak üreticiye verilen yağlık ayçiçeği tohumları toprağa ekildi!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürürlüğe giren, Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi (TAKEP) kapsamında Yozgatlı çiftçiler 19 bin 660 kilogram ağırlığında yağlık ayçiçeği tohumuna kavuştu. Tohumlar toprak ile buluşmaya başladı. 

TOKİ Bursa projesini satışa çıkardı! İnegöl'de 1.449 lira taksitle 2+1 daire!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa İnegöl projesini satışa çıkardı. Proje için ödenecek taksit bedeller 1.449 TL'den başlıyor...

TOKİ Bursa İnegöl projesini satışa çıkarıyor! İnegöl'de 1.449 lira taksitle konut fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa İnegöl Karalar Mahallesi projesini satışa çıkarıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olmak üzere toplam 88 adet konut yer alıyor.

Vatandaşa yağlık ayçiçeği desteği! Kime ne kadar verilecek, kimler faydalanabilecek?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ayçiçek yağında oluşan aşırı fiyat artışları ve yetersiz stoklar nedeniyle harekete geçti. 'Elden gelen yelle ya da selle' felsefesinden yola çıkarak vatandaşa yağlık ayçiçeği desteği başlattı. Başvurular nereye yapılacak?

Temel Bulut'a 316 yıl 3 ay hapis cezası!

Konut mağdurlarıyla sık sık gündeme gelen Esenyurt’ta maket üzerinden daire satışı yaptıkları gerekçesiyle "nitelikli dolandırıcılık" suçundan 6 sanığın yargılandığı davada mahkeme, şirket sahibi sanık Temel Bulut'a 316 yıl 3 ay hapis ile bir milyon 275 bin lira adli para cezası verdi.

Firari FETÖ'cülere saklanmaları için gaybubet evi kiralayan sanığa 6 yıl 3 ay hapis!

Adana'da, firari Fetullahçı Terör Örgütü üyelerine saklanmaları için "gaybubet evi" olarak adlandırılan hücre evi kiraladığı iddiasıyla yargılanan sanığa 6 yıl 3 ay hapis cezası verildi.

Starbucks İnegöl'deki ilk mağazasını İnegöl AVM'de açtı!

Sadece kahveyi değil, onu tamamlayacak deneyimi de en iyi şekilde sağlayan, dünyanın sayılı kahve zincirlerinden olan Starbucks, İnegöl’deki ilk mağazasını açtı.

Necati Kocabay, Nurgül Yeşilçay’a komşu oldu!

Yapımcı Necati Kocabay, önümüzdeki sene evleneceği sevgilisi Nurgül Yeşilçay’a, yakın olmak için Yeşilçay'ın Ulus’ta oturduğu evinin karşısındaki daireyi satın aldı.

Konya’da 2018 yılı Haziran ayında 2 bin 843 konut satıldı!

Konya’da 2018 yılı Haziran ayında 2 bin 843 konut satıldı. Türkiye İstatistik Kurumu Konya Bölge Müdürlüğü tarafından 2018 yılı Haziran ayı konut satışı istatistikleri açıklandı.

Karaman’da 2018 yılı Haziran ayında 286 konut satıldı!

Karaman’da 2018 yılı Haziran ayında 286 konut satıldı. Türkiye İstatistik Kurumu Konya Bölge Müdürlüğü tarafından 2018 yılı Haziran ayı Konut Satışı İstatistikleri açıklandı. 

inegöl spora Ayça İnşaat sponsor oldu Haberi

inegöl spora Ayça İnşaat sponsor oldu

İnegölspor Alt Yapı Sorumlusu Mehmet Döngel, kulübe maddi ve manevi destek veren İnegöl Ayça İnşaat ve İnegöl Mobilya Çarşısı Genel Müdürü Rıza Yılmazı ziyaret ederek, İnegölspor forması hediye etti.


DESTEĞİN KARŞILIĞI ŞAMPİYONLUK

Ziyarette söz alan Alt Yapı Sorumlusu Mehmet Döngel, "İnegöl Ayça İnşaat ve İnegöl Mobilya Çarşısı Genel Müdürü Rıza Yılmaz ile ailesine desteklerinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulunmak istedik. Sağ olsunlar bizleri biran olsun maddi ve manevi yanız bırakmadılar. İş adamlarımızın destekleri sayesinde inşallah daha güçlü bir şekilde yolumuza devam edeceğiz ve bizlere verdikleri desteğin karşılığımı sezon sonu şampiyon olarak veririz" dedi.

PTT 1.LİG YOLUNDA BAŞARILAR DİLİYORUZ

İnegöl Ayça İnşaat ve İnegöl Mobilya Çarşısı Genel Müdürü Rıza Yılmaz ise "her zaman İnegölspor'un yanında olduklarını belirterek, İnegölspor'umuza PTT 1.Lig yolunda başarılar diliyoruz. İnegölspor'umuz gerçekten...