09 / 05 / 2024

inegöl tahtaköprü hemzemin geçit

inegöl tahtaköprü hemzemin geçit

İnegöl Belediyesi ve Organize Sanayi Bölgesi (OSB) iş birliğiyle yıllar önce selde yıkılan Kalburt deresi üzerindeki köprü tekrar inşa edilerek hizmete açıldı. Köprü, araçların OSB kavşağına uğramadan İnegöl-Bursa yoluna çıkmasını sağlayacak...

Adana Köprülü Mahallesi'nin dönüşüm planına onay!

Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Köprülü Mahallesi'nin 1/25000, 1/5000 ve 1/1000 imar planları onaylandı. Bölgede dönüşüm planında sona gelindi. 

İnegöl Ahmet Türkel Çevre yoluna yeni köprü!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, İnegöl Ahmet Türkel Çevre yolu üzerine yeni köprü yapılması ve yolun 3 kilometrelik bölümde genişletme çalışmaları yapılması için start verdi.

Samsun Türbe-Kalaycılı Köprüsü açıldı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Türbe-Kalaycılı Köprüsü ve bağlantı yolları yapılan açılış töreni ile resmi olarak hizmete açıldı.

Bafra Türbe-Kalaycılı Köprüsü yarın açılıyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin Bafralı çiftçilere bayram hediyesi olacak olan Türbe-Kalaycılı Köprüsü ve bağlantı yolları yarın yapılacak açılış töreni ile resmi olarak hizmete açılıyor.

Bafra Türbe-Kalaycılı Köprüsü tamamlandı!

Kalaycılı Mahallesi’ni şehrin karşı yakası ile birleştirecek olan köprüyü Samsun Valisi İbrahim Şahin'e gezdiren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, köprü ile birlikte bölge ulaşımının güvenli hale geldiğini söyledi.

Samsun Kalaycılı Köprüsü açılış için gün sayıyor!

Kalaycılı Mahallesi'ni şehrin karşı yakası ile birleştirecek olan 260 metre uzunluğunda,7 metre genişliğindeki 10 ayaklı köprüde çalışmalar bitti ve açılış için gün sayıyor.

Bafra Kalaycılı Köprüsü Temmuz'da tamamlanacak!

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Kızılırmak üzerinde Kalaycılı Mahallesi mevkiinde yapılmakta olan köprüde incelemelerde bulundu. Kalaycılı Mahallesini şehrin karşı yakası ile birleştirecek olan yeni köprü 250 metre uzunluğunda ve 10 ayaklı olacak.

Genç MÜSİAD İnegöl Şubesi, 3. Köprü'nün inşaatını inceledi!

Genç MÜSİAD İnegöl Şubesi İnşaat Sektör Kurulu üyelerinden oluşan bir grup, Türkiye´nin en önemli projelerinden biri olan 3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesini ziyaret ederek incelemelerde bulundular.

Esenler Belediyesi, Havva Kızılırmak PR ile anlaştı!

Türkiye’de kentsel dönüşümün öncüsü olarak Esenler’in kentsel dönüşümüne imza atan Esenler Belediyesi, iletişim danışmanlığında yeni iş ortağı olarak Havva Kızılırmak PR’ı seçti.

İnegöl'e mobilya AVM inşa ediliyor!

INEGÖL'de 50 mobilya sanayicisinin ortak girişimiyle temeli atılan 100 milyon dolar yatırım bedelli Mobiliyum AVM, yabancı alıcıları yılın her dönemi ağırlamayı hedefliyor...

1971 yılında Boğaziçi Köprüsü Cumhuriyet'in 50. yıldönümünde hizmete girecekmiş!

1971 yılında inşası devam eden bin 560 metre uzunluğunda, 33 metre genişliğinde olacak olan Boğaziçi Köprüsü, Cumhuriyetin kuruluşunun 50. yıldönümüne yetişecekmiş. Aynı yıl köprünün ayakları 85 metreye ulaşmış...

İnegöl'de metruk binalar yıkılıyor!

İnegöl Belediyesi, metruk binaların yıkımını sürdürüyor. Son olarak, Fatih Mahallesinde Yenişehir Yolu üzerindeki metruk bina yıkıldı. Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, ilçemizin daha güzel olması için çalışıyoruz dedi...

İnegöl'de metruk binalar yıkılıyor!

İnegöl Belediyesi, metruk binaların yıkımını sürdürüyor. Son olarak, Fatih Mahallesinde Yenişehir Yolu üzerindeki metruk bina yıkıldı. Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, ilçemizin daha güzel olması için çalışıyoruz dedi...

inegöl tahtaköprü hemzemin geçit Haberi

inegöl tahtaköprü hemzemin geçit


Bursa'nın İnegöl ilçesinde Kalburt köprüsü törenle trafiğe açıldı.


İnegöl Belediyesi ve Organize Sanayi Bölgesi (OSB) iş birliğiyle yıllar önce selde yıkılan Kalburt deresi üzerindeki köprü tekrar inşa edilerek hizmete açıldı. Yapılan köprü, araçların OSB kavşağına uğramadan İnegöl-Bursa yoluna çıkmasını sağlayacak.


Açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Mezbaha önünden geçen yolun Organize Sanayi Bölgesi ile bağlantısını sağlayacak Kalburt köprüsünün açılışı için buradayız. 30 Mart sonrası Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yapılacak yatırımlarla ilçemizin kalkınması daha da hız kazanacak. 2013 yılının Aralık ayında temelini atmış olduğumuz bu köprü selde çökmüştü. Köprüyü yeniden yaparak, mezbaha önünden geçen yol ile OSB bağlantısını yeniden sağlamış oluyoruz. Bu bağlantının sağlanması ile Organize Sanayi-İtfaiye ışıklarındaki yığılmaların önüne geçilecek. Eski tuğla fabrikası bölgesindeki trafiği kestirme yoldan Bursa istikametine aktarmış...