06 / 05 / 2024

İnegöl toplantısı

İnegöl toplantısı

İnegöl Belediyesi ile Kent Konseyi'nin projelendirdiği 'İnşaat Çalıştayı' Cumartesi günü RoyalOtri'de gerçekleştirildi. Toplantıda kat artışına gerek duyulmadığı kararı alınırken; İnegöl'de kentsel dönüşümün zorunlu olduğu da konuşuldu.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Eylül ayı toplantısı yapıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Eylül ayı toplantısını gerçekleştirdi.

Gayrimenkul Çözüm Merkezi basın toplantısı 12 Eylül'de!

TURYAP'ın yaklaşık 2 sene önce gayrimenkul konusundaki ihtilafları mahkemeye gitmeden çözümlemek amacıyla hayata geçirdiği Gayrimenkul Çözüm Merkezi basın toplantısı 12 Eylül'de yapılacak. 

Çatalca Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısı yapıldı!

Çatalca Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısının 1.oturumu bugün gerçekleştirildi.

Yeşil GYO Olağan Genel Kurul Toplantısı 10 Eylül'de!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2017 Olağan Genel Kurul Toplantısı 10 Eylül 2018 Pazartesi günü yapılacak...

Lüleburgaz’da imar barışı toplantısı gerçekleştirildi!

Kırklareli Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Lüleburgaz'da 'İmar Barışı' konulu bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. 

Vakıf GYO 2017 yılı olağan genel kurul toplantısı yapıldı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2017 yılı olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirdi.

Site yönetim olağan toplantısı nasıl yapılır?

Anagayrimenkul kat malikleri kurulu tarafından, sözleşme, yönetim planı ve kanun hükümlerine göre verilen kararlar ile yönetiliyor. Peki, site yönetim olağan toplantısı nasıl yapılır?

DKY Ada basın toplantısı 29 Eylül'de!

DKY İnşaat’ın Kartal’da hayata geçireceği ‘DKY ADA’ projesinin lansman toplantısı, 29 Eylül 2017 Cuma günü yapılacak.

Avlu Torbalı basın toplantısı 23 Eylül'de!

Nuren İnşaat'ın yeni projesi Avlu Torbalı basına lanse edilmeye hazırlanıyor. Avlu Torbalı basın toplantısı 23 Eylül'de gerçekleşecek.

Tahincioğlu basın toplantısı 11 Eylül'de Dubai'de!

Bugüne kadar imza attığı konut, ofis ve AVM projeleriyle fark yaratan Tahincioğlu, dünyanın önde gelen gayrimenkul fuarları arasında bulunan Dubai Cityscape Global 2017’de 11 Eylül 2017 Pazartesi günü sohbet toplantısı gerçekleştirecek.

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi’nin katılım toplantısı gerçekleşti!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi’nin paydaş katılım toplantısı gerçekleşti. Toplantıda projenin şirketin yetkilisi “kaç ağacın kesileceğinin belli olmadığını, hesaplama çalışmalarının sürdüğünü” açıkladı.

İnegöl AVM'nin basın toplantısı gerçekleşti!

Türkiye'nin en büyük meydanlı açık alışveriş merkezlerinden biri olan İnegöl AVM Kırcalı Yapı'dan FİBA Grubu Şirketleri'ne satıldı. Basın toplantısı dün yapıldı.

İnegöl AVM'nin basın toplantısı 28 Şubat'ta!

Türkiye’de de pek çok başarılı projede imzası bulunan Fiba Commercial Properties İnegöl AVM projesini tanıtmaya hazırlanıyor. Projenin basın toplantısı 28 Şubat'ta gerçekleşecek.

İnegöl toplantısı Haberi

İnegöl toplantısı

İnşaat Çalıştayı Cumartesi saat 10.00'da başlarken; akşam 17.00 sularında son buldu. Toplantıda kat artışından, deprem gerçeğine, inşaat sektörünün temel sorunlarından kentsel dönüşüme kadar bir çok konu görüşüldü.


KENTSEL DÖNÜŞÜM ZORUNLU 

Toplantının sonuç raporunu Belediye Başkan Vekili Turgay Yel, açıkladı. Yel; 'İnegöl Belediyesi olarak başta Belediye Başkanımız Alinur Aktaş olmak üzere başlatılan İnşaat Çalıştayı'nı tamamladık. Bu çalıştayda emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür ediyorum Çok seviyeli ve güzel bir katılım oldu Çalıştayımızda ana başlıkları ile İnegöl'ün zemini ve depremselliği konusunda bilgilendirme yapıldı. İnegöl'de kentsel dönüşümün zorunluluğu ortaya çıktı. Bir an önce kentsel dönüşüme başlamamız gerektiği ortaya çıktı Mevcut İnegöl için kat artışına gerek duyulmadığı görüşü ortaya çıktı.İnşaat ruhsatlan ve yapı denetimlerle alakalı mühendis mimar arkadaşlarımız, oda temsilcileri, yapı denetim tırmalan ile sık sık...