18 / 05 / 2024

İnegöl trafik planı

İnegöl trafik planı

Kayıtlı 49 bin aracın bulunduğu ilçede 2023 yılında araç sayısının 70 bine çıkacağını belirten Belediye Başkanı Aktaş, "Trafik, otopark ve ulaşım konularında çözüm üretmek zorundayız" dedi...

Kadıköy'deki o inşaat için koruma amaçlı imar planı hazırlandı! İBB, 'kurul kararına aykırı' dedi.

İstanbul Kadıköy’de bulunan tescilli tarihi eser Sokullu Konağı ve arkasında yer alan 2 bloklu sitenin iskan ruhsatını alabilmesi için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı koruma amaçlı imar planı hazırladı... İşte detaylar...

Antakya Koruma Amaçlı İmar planı masada! Bina tasarımına kadar tüm detayları içeriyor!

Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdür Vekili Birol İnceciköz, Antakya Koruma Amaçlı İmar Planı’nın istişare toplantısına katılarak, bölgenin tarihi ve kültürel kimliğinin mekanla birleştiği imar planı çalışmalarının, Türkiye Tasarım Vakfı işbirliğinde tamamlandığını açıkladı.

Gaziosmanpaşa'nın 3 ilçesinin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Gaziosmanpaşa ilçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, Merkez Mahallesi ve Küçükköy Mahallesi'nin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Kültürpark Platformu'ndan Kültürpark Koruma Amaçlı İmar Planı açıklaması!

Dün Kültürpark Koruma Amaçlı İmar Planı’nın meclisin onayına sunulacağı toplantıya dakikalar kala Kültürpark Platformu flaş bir adım attı. Meclis önünde basın açıklamasında bulunan platform, Başkan Soyer ve meclis üyelerine seslenerek planı ‘reddedin’ dedi. 

Alim Karaca: Fethiye'nin bütüncül imar planı sorunu çözülmeli!

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, ilçeye ziyarete gelen Muğla Valisi Orhan Tavlı’ya tersanenin taşınması, bütüncül imar planı ve körfezin temizlenmesi problemlerini anlattığını ve çözüm için destek istediğini belirtti.

Amorium Antik Kenti için koruma amaçlı imar planı hazırlandı!

Afyonkarahisar'ın Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, Amorium Antik Kenti'nin turizme kazandırılacağını açıkladı. Bu kapsamda, Amorium Antik Kenti için koruma amaçlı imar planı hazırlandı.

'Kültürpark Koruma Amaçlı İmar Planı' tartışmalara neden oldu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer tarafından Meclis’e sunulan ‘Kültürpark Koruma Amaçlı İmar Planı’ tartışmalara yol açtı.

İzmir Kültürpark Koruma Amaçlı İmar Planı meclis onayına sunuldu!

İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan Kültürpark Koruma Amaçlı İmar Planı İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’nde onaya sunuldu.

Ümraniye Yukarı Dudullu 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ümraniye ilçesi, Yukarı Dudullu Mahallesi, (1208 ada, 5 parsel) Organize Sanayi Bölgesi Boğaziçi Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 19.11.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Sultangazi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Sultangazi ilçesi, Zübeyde Hanım Mahallesi, 699 ada, 8 parsel ile 702 ada, 1 parsel ve bir kısım tescil harici alana ilişkin 1/5000 ölçekli 24.07.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Sultangazi Zübeyde Hanım Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Sultangazi ilçesi, Zübeyde Hanım Mahallesi, 686 ada, 1 parsel, 687 ada, 1 parsel, 688 ada, 1 parsel ve bir kısım tescil harici alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 24.07.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Arnavutköy Ömerli Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Arnavutköy ilçesi, Ömerli Mahallesi, 780, 781 ve 882 parsellere ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 22.10.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Üsküdar Hayrettin Çavuş Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Üsküdar ilçesi, Hayrettin Çavuş Mahallesi, 254 ada, 34 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 24.07.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

İnegöl trafik planı Haberi

İnegöl trafik planı

İnegöl Belediyesi'nin organizasyonuyla '2023 İnegöl Trafik, Ulaşım Planlama' toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda ilçenin trafik sorununun önümüzdeki yıllarda çıkmaza girmemesi için alınacak önlemler ele alındı. 


Konukoğlu Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıya, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştiirk, İlçe Emniyet ve Jandarma Komutanlığı'na bağlı trafik şube amirleri ile davetliler katıldı. 

ÇÖZÜM ÜRETİLMELİ... 

Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl'ün giderek büyümesine paralel olarak tarfikteki araç sayısının da hızla arttığına dikkat çekti. Aktaş, "Bizler şehrin yöneticileri olarak İnegöl'ün en önemli sorunları arasında yer alan trafik, dar yollar, otopark, ulaşım ve toplu ulaşım konularında çözüm üretmek zorundayız" dedi. 


49 BİN ARAÇ VAR... 


İnegöl'de trafiğe kayıtlı araç sayısının 49 bin olduğunu belirten Alinur Aktaş, "Bu nedenle sorunların büyüyerek, gelecekte şehrimize daha büyük...