02 / 05 / 2024

inegöl yeni hafriyat döküm sahası

inegöl yeni hafriyat döküm sahası

Büyükşehir Yasasıyla birlikte yasaklanan hafriyatların yol boylarına gelişi güzel dökülmesine alternatif arayan İnegöl Müteahhitler Derneği, yeni bir döküm sahası oluşturdu.

Ev sahipleri ve kiracılar hemen bakın! Her yıl yeni kira sözleşmesi yapılır mı? 

Son zamanlarda ev sahipleri ile kiracılar arasındaki anlaşmazlıklar arttı. Kira sözleşmeleri de anlaşmazlıkların yaşandığı durumlardan oluyor. Peki her yıl yeni kira sözleşmesi yapılır mı? 

Asgari ücret zammında 5 yeni formül! Yeni asgari ücret 18 bin 813 TL mi olacak? Son dakika müjdesi! 

Ocak ayında asgari ücrete de zam gelecek. Yeni asgari ücret zammında 5 formül açıklandı. Peki asgari ücret kaç TL olacak? İşte ayrıntılar..

İnegöl Belediyesi'nden yatırım atağı!

İnegöl Belediyesi yeni yatırımlar için harekete geçti. İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, ilk sırada yeni Belediye Hizmet Binası ile Kent Meydanı’nın olduğunu belirtti ve Millet Bahçesi’nin de hayırsever işadamı Mehmet Yıldız’ın desteği ile yapılacağını belirtti.

Beyaztaş Taşımacılık Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyaztaş Taşımacılık Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tevfik Beyaztaş tarafından kuruldu.

Beyaztaş Taşımacılık Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyaztaş Taşımacılık Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tevfik Beyaztaş tarafından kuruldu.

İnegöl'e millet bahçesi müjdesi!

Bursa İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, ilçeye 5 yeni proje geldiğini söyleyerek bu projelerden birinin millet bahçesi projesi olduğunu dile getirdi. 

TOKİ'den İnegöl'e 805 yeni konut!

Bursa İli İnegöl İlçesi Karalar Mahallesi 805 Konut 2 Adet Ticaret Merkezi 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 4 Ocak 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Bursa İnegöl'e otopark inşa ediliyor!

Bursa İnegöl Belediyesi, Yeni Mahalle'de inşa edilecek 27 araçlık otopark için çalışmalara başladı.

İnegöl AVM yenilendi!

Her zevke ve ihtiyaca yönelik alışveriş deneyimi sunan İnegöl AVM, Kasım ayında ziyaretçilerini, yeni markaları ve yenilenen mağazalarıyla karşılıyor.

İnegöl Emniyet Müdürlüğü'nün yeni hizmet binasının ihalesi tamamlandı!

İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün yeni hizmet binası yapımı projesi için yapılan ihale tamamlandı. Bina, Selçuklu mimarisine uygun 3,5 kat olacak şekilde, mevcut İnegöl Emniyet Müdürlüğü binasının yanında yer alan arsa üzerinde 4 bin 200 metrekare alanda inşa edilecek...

TOKİ Bingöl Yenişehir Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Bingöl İli, Genç İlçesi, Yenişehir Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Bayramoğlu Altyapı Taşımacılık Hafriyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayramoğlu Altyapı Taşımacılık Hafriyat Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Bayramali Çap tarafından kuruldu.

Sibel Gönül: Yeni İzmit'i oluşturacağız!

AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şubesi’ne yaptığı ziyarette konuştu. Gönül “Eski İzmit’i koruyarak yeni İzmit’i oluşturacağız” ifadelerini kullandı.

inegöl yeni hafriyat döküm sahası Haberi

inegöl yeni hafriyat döküm sahası

Büyükşehir Yasasıyla birlikte yasaklanan hafriyatların yol boylarına gelişi güzel dökülmesine alternatif arayan İnegöl Müteahhitler Derneği, yeni bir döküm sahası oluşturdu. Özel işletmeci eliyle Hamamlı Mahallesi mevkiinde oluşturulan döküm sahasına hafriyat dökecek olan dernek üyelerine indirim sağlanacak. 


5 SENEDE ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPTIK

İnegöl Müteahhitler Derneği yönetimi ve hafriyatçılar, geçtiğimiz Cumartesi günü Royal HoteP deki kahvaltı da bir araya geldi. Kahvaltının ardından konuşan İnegöl Müteahhitler Derneği Başkanı Fahrettin Baykan, derneği 2010 yılında kurduklarını hatırlatarak, "5 yılı geride bıraktık. İnşallah nice yıllara. Bu beş yıl içerisinde önemli faaliyetler yaptık. Şu anda 120 üyemiz var. Her yıl yurtdışına çıktık. Bosna-Hersek, Almanya, Dubai gibi yerleri ziyaret ettik, fuarları ziyaret ettik. Sonrasında bir inşaat çalıştayı gerçekleştirdik. İnşaat çalıştayından sonra belediye imar işlerindeki sıkıntıları giderme adına çalışma başlatmıştık. İmar...