05 / 05 / 2024

İnegöl yeni mezarlık

İnegöl yeni mezarlık

Hamzabey Mahallesi’nde 100 dönümlük alanda yeni mezarlık için düzenleme çalışmalarını başlattıklarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 2 ay sürecek inşaat aşamasının ardından bölgeye definlerin yapılabileceğini söyledi.

MHP'li Lütfi Kaşıkçı'dan Antakya için yeni bir imar planı talebi!

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında Antakya için yeni bir imar planı hazırlanmasını talep etti. MHP'li Lütfi Kaşıkçı'nın konu ile ilgili o açıklamaları...

Yeni Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi açıklandı: Dava ücretleri 8 bin ile 67 bin 700 TL arasında olacak! 

Yeni Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi bugünkü 32316 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe alındı. Açıklanan rakamlara göre, dava ücretleri 8 bin ile 67 bin 700 TL arasında olacak. İşte merak edilen tüm detaylar...

Altını, doları, eurosu olanlar buraya! Yeni Varlık Barışı’nın detayları belli oldu! Vergi oranı sıfır olacak

Yurtdışında olan para, altın ve döviz gibi varlıkların Türkiye’ye getirilmesi ile ilgili yeni Varlık Barışı düzenlemesi ile ilgili detaylar belli oldu. Getirilen varlıklar bir yıl bankada tutulur ise eğer vergi oranı sıfır olacak. İşte detaylar...

Karacabey’e yeni şehir kütüphanesi hedefi!

Bursa'da Karacabey Sadık Yılmaz İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Sedat Özden'la buluşan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, kütüphanenin işleyişinin ve imkanlarının daha kullanışlı hale getirilmesiyle fikir alışverişi yaparken ilçeye yakışacak standartlarda yeni bir kütüphane kurulması için de çalışma

İnegöl Halil İnalcık Sosyal Bilimler Lisesi yıkıldı!

Bursa İnegöl'de riskli olduğu tespit edilen 40 yıllık Halil İnalcık Sosyal Bilimler Lisesi erkek öğrenci pansiyonu yıkıldı. 

İnegöl'de yıkım yapan işçi ölümden döndü!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yıkım çalışmasında çalışan 53 yaşındaki Mustafa Turhan, yıkım için gittiği binadan düşerek yaralandı.

İBB'den 'Suriyelilere Özel Mezarlık' iddiasına yalanlama!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, “İstanbul’da Suriyelilere Özel Mezarlık Alanı” başlığıyla yayınlanan haberle ilgili açıklama yaptı. İşte İBB'nin o açıklaması...

İnegöl'de yıkımlar devam ediyor!

Bursa İnegöl Belediyesi, ihtiyaç duyulan bölgelerde kamulaştırma ve yıkım çalışmalarını devam ettiriyor. İlçenin, Sinanbey ve Kemalpaşa mahallelerinde çeşitli binalar yıkıldı.  

İnegöl'de yıkımlar başladı!

Bursa İnegöl Belediyesi, daha yaşanabilir ve modern bir kent oluşturmak için bölgelerde kamulaştırma ve yıkım çalışmaları devam ediyor. Sinanbey Mahallesi ve Kemalpaşa Mahallesi'nde yıkımlar yapıldı.

Büyükçekmece'ye yeni muhtarlık binaları inşa ediliyor!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, yeni muhtarlık binaları inşa ediyor.

Şile Bıçkıdere Mezarlık alanı imar planı askıda!

Şile İlçesi'ne bağlı Bıçkıdere Mahallesi, Mezarlık alanına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı..

Altınözü Hükümet Konağı arsa karşılığında yapılacak!

Hatay’ın Altınözü ilçesindeki hükümet konağı yıkılarak yerine arsa karşılığı yeni hükümet konağı yapılacak. Altınözü Hükümet Konağı arsa karşılığında inşa edilecek. 

Bolivya'nın yeni hükümet sarayının maliyeti 34 milyon dolar!

Bolivya Devlet Başkanı Evo Morales'in geçen hafta açılışını yaptığı başkent La Paz'daki yeni hükümet sarayı 34 milyon dolara mal oldu. Morales'in saraydaki özel süiti, kamuoyunda tartışmalara neden oldu..

İnegöl yeni mezarlık Haberi

İnegöl yeni mezarlık


İnegöl’de vatandaşların en önemli ihtiyaçlarından biri olan mezarlık sıkıntısı, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin olaya müdahil olmasıyla aşılıyor. Merkezle birlikte bağlı ilçelerin sorunlarıyla da yakından ilgilenen Büyükşehir Belediyesi, Hamzabey Mahallesi Alanyurt bölgesindeki 100 dönümlük alanda başlattığı mezarlık yapım çalışmalarıyla İnegöl’ün bir sıkıntısının daha giderilmesine aracılık ediyor.


Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, alt yapı, çevre duvarları, yolları ve defin alanlarıyla Alanyurt mezarlığının hızlı bir şekilde inşa edildiğini söyledi. Yaklaşık 2 ay sonra çalışmaların tamamlanacağını ve defin için uygun zeminin oluşacağını kaydeden Başkan Altepe, “Burası İnegöl’ün bu alandaki yükünü önemli ölçüde azaltacak” dedi. Şu anda 100 dönümlük alanda çalışmaların yürütüldüğünü, ihtiyaç dahilinde yeni mezarlığın büyütülebileceği belirten Başkan Altepe, “Büyükşehir desteğiyle İnegöl inşallah bu konudaki sıkıntısını aşmış olacak. Hamzabey Alanyurt mezarlığımız şimdiden hayırlı uğurlu olsun”...