28 / 04 / 2024

İnegölde mobiliyum

İnegölde mobiliyum

Türkiye’nin sektörel kümelenme örneği en büyük mobilya AVM’si “Mobiliyum” İnegöl’de açıldı. 200 mobilyacının bir araya gelerek kurduğu Mobiliyum, 365 gün fuar konseptiyle müşterilerini ağırlayacak.

ABD'de ikinci el konut satışları eylülde yüzde 9,4 arttı!

ABD'de ikinci el konut satışları, eylülde aylık bazda yüzde 9,4 artarak 6,54 milyona ulaştı. Piyasa beklentisi, yüzde 5 artışla 6,3 milyon seviyesinde gerçekleşmesi yönündeydi.

Bütçe eylülde 29.7 milyar lira açık verdi!

Bütçe gelirleri eylül ayında 78.9 milyar lira, giderleri 108.6 milyar lira olarak hesaplandı. Bütçe eylülde 29.7 milyar lira, ocak-eylül döneminde de 140.6 milyar lira açık verdi.

OPEC'in petrol üretimi eylülde azaldı!

OPEC'in ham petrol üretimi, eylülde bir önceki aya göre günlük 50 bin varil azalışla 24 milyon 11 bin varil oldu.

Emtia yatırımcısı eylülde soya fasulyesiyle kazandı! Gümüşle kaybetti!

Emtia piyasasında yatırımcılara eylülde en fazla soya fasulyesi kazandırırken, en çok kaybettiren ise gümüş oldu.

Eylülde en fazla reel getiri dolarda oldu!

Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi (Yİ-ÜFE) ve Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde, eylülde en fazla reel getiri ABD dolarında sağlandı.

TÜİK: Eylülde yıllık enflasyon yüzde 11.75!

Eylül ayı enflasyon verileri açıklandı. Enflasyon eylülde yüzde 0.97 artarken, yıllık bazda yüzde 11.75 oldu.

ABD'de konut piyasası endeksi eylülde rekor seviyeye yükseldi!

ABD'de konut piyasası endeksi eylülde rekor seviyeye yükseldi. Açıklanan verilere göre; ABD'de konut piyasası endeksi, eylülde bir önceki aya göre 5 puan artarak 83 değerine çıktı.

Gölde Lüxe Konutları 2 proje fiyatları!

Arsa alanı 20 dönüm olan Gölde Lüxe Konutları 2 projesi Ata Yıldız Grup imzasıyla hayata geçiriliyor. Gölde Lüxe Konutları 2 proje fiyatları 139 bin TL'den başlayarak değişiyor.

ABD'de inşaat harcamaları eylülde azaldı!

ABD Ticaret Bakanlığının verilerine göre, eylülde inşaat harcamaları bir önceki aya göre yüzde 0,4 geriledi. Böylece düşüşünü üçüncü aya taşıyan veriye ilişkin piyasa beklentisi ise yüzde 0,5 artış yönündeydi.

ABD'de 2.el konut satışları eylülde yüzde 3,2 arttı!

National Association of Realtors'ın (NAR) raporuna göre, ABD’de ikinci el konut satışları eylülde yüzde 3,2 artarak beklentilerin üzerinde gerçekleşti.

Marrion İnegöl'ün ilk beş yıldızlı oteli oldu!

Türkiye'nin en büyük mobilya AVM'si Mobiliyum'un içinde yer alan İnegöl'ün ilk beş yıldızlı oteli Marrion, iş oteli konseptinin yanı sıra tasarımıyla da ilçenin simgelerinden oldu.

Bursa İnegöl'ün ilk 5 yıldızlı oteli Marrion hizmete açıldı!

BURSA İnegöllü mobilyacıların bir araya gelerek hayata geçirdiği Türkiye'nin en büyük mobilya AVM'si Mobiliyum'un içinde yer alan İnegöl'ün ilk beş yıldızlı oteli Marrion, misafirlerini ağırlamaya başladı.

İnegöllü mobilyacılar Amerikan pazarına giriş yaptı!

Mobiliyum, yurtdışı pazarlama çalışmaları kapsamında Amerikalıları ağırladı. High Point Market Mobilya Fuarı Genel Müdürü L. Bolton ve beraberindeki alım danışmanları İnegöllü mobilyacıların Amerikan pazarına hızlı bir giriş yakalayacağını ifade etti.

İnegölde mobiliyum Haberi

İnegölde mobiliyum

Türkiye’nin en büyük kapalı alana sahip Mobilya AVM’si, İnegöl’de kapılarını açtı. Açılış törenine Mobiliyum Kurucu Başkanı Haluk Özbek’in yanı sıra Bursa Valisi Münir Karaloğlu, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, MOSFED Başkanı Ahmet Güleç, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Anıl, AK Parti Milletvekili Hüseyin Şahin, dernek başkanları, bürokratlar ve mobilya sektörü temsilcileri katıldı. 


Kurucu Başkan Haluk Özbek, “Bu büyük hayale inanan üyelerimize teşekkür ediyorum” diyerek açılış konuşmasına başladı. Özbek, 225 bin metrekarelik kapalı alanda, 200 yerli mobilya üreticisini tek bir çatı altında müşterileriyle buluşturan Mobiliyum’un, İnegöl mobilya sektörünün yüzde 75’ini temsil ettiğini söyledi.



Haluk Özbek; “Türkiye mobilya üretiminin yüzde 50’sinin yapıldığı İnegöl’de, 100 milyon dolarlık maliyetle kurulan Mobiliyum AVM, 160 ülkeye ihracatıyla ve 30 bin sektör çalışanıyla mobilya endüstrisinin kalbi...