04 / 05 / 2024

İnegölün dış ticareti 1 5 milyar dolara ulaştı

İnegölün dış ticareti 1 5 milyar dolara ulaştı

İSTO Başkanı Metin Anlı, mobilya başkenti olma hedefine doğru hızla ilerlediklerini belirterek. ''İnegöl 'ün dış ticaret hacmi 1.5 milyar dolara dayandı'' diye konuştu.

Gençlik ve Spor eski Bakanı Dr. Kasapoğlu: Yüzyılın dönüşümünün başlangıcındayız!

Gençlik ve Spor eski Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yıldönümü kaleme aldığı makalede yüzyılın dönüşüm ve gelişiminin başlangıcında olunduğunu belirtti. 

0.79 faizle 10 yıl vade fırsatıyla evini dönüştürmeyen kalmasın! Yüzyılın Dönüşüm projesine yoğun ilgi!

Sağlıksız stoku yenilemek için başlatılan yüzyılın dönüşüm hamlesine ilgi oldukça yoğun. 1 hafta gibi kısa sürede kampanyaya 34 bin 425 binada, 446 bin 577 bağımsız bölüm için başvuru yapıldı. En çok başvuru yapan ilçe Bahçelievler olurken onu Güngören takip etti.

Son Dakika: Merkez Bankası'ndan 27 yılın en sert faiz artışı!

İngiltere Merkez Bankası politika faizini 50 baz puan artırarak yüzde 1,75'e yükseldi. Banka enflasyon beklentilerini de artırırken, yılın dördüncü çeyreğinde ülke ekonomisinin resesyona gireceğini tahmin etti.

Gayrimenkul’ün ilk Emmy Ödülü’nü Coldwell Banker kazandı!

Gayrimenkul’de ilk ve tek Emmy Ödülü’nü dünyanın en köklü global gayrimenkul danışmanlık şirketi Coldwell Banker kazandı.

Bursa İnegöl'ün yolları yenileniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Bütünşehir’ uygulamaları kapsamında İnegöl’ün Ortaköy, Muratköy, Soğukdere, Maden ve Gazelli bölgelerinde gerçekleştirdiği asfaltlama çalışmaları hızla sürüyor.

Marrion İnegöl'ün ilk beş yıldızlı oteli oldu!

Türkiye'nin en büyük mobilya AVM'si Mobiliyum'un içinde yer alan İnegöl'ün ilk beş yıldızlı oteli Marrion, iş oteli konseptinin yanı sıra tasarımıyla da ilçenin simgelerinden oldu.

Bursa İnegöl'ün ilk 5 yıldızlı oteli Marrion hizmete açıldı!

BURSA İnegöllü mobilyacıların bir araya gelerek hayata geçirdiği Türkiye'nin en büyük mobilya AVM'si Mobiliyum'un içinde yer alan İnegöl'ün ilk beş yıldızlı oteli Marrion, misafirlerini ağırlamaya başladı.

Batı Kent projesi İnegöl'deki dönüşüme örnek olmalı!

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İtfaiye karşısında yer alan ve Cumartesi günü temeli atılacak olan Batı Kent projesinin İnegöl’de kentsel dönüşüm için örnek olmasını istediklerini söyledi.

Aydın Özçelik Ofis Mobilyaları 50. yılını kutladı!

Aydın'da faaliyetlerini sürdüren Özçelik Ofis Mobilyaları, kuruluşunun 50'nci yılını düzenlediği kokteylle kutladı. Efeler ilçesindeki mağazada yapılan kokteyle Aydın iş dünyasının önemli isimleri de katıldı.

İnegöl kentsel dönüşümle yenileniyor!

İnegöl Belediyesi son dönemde yaptığı şehir estetiği ve kentsel dönüşüm projeleriyle yeni bir İnegöl vizyonu oluşturma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Samsun Doğalgaz Çevrim Santrali Dünyanın en iyisi ödülünü aldı!

23 ay gibi kısa sürede tamamlanması ve yüzde 61 verimlilik oranıyla iki dünya rekoru birden kıran Cengiz Enerji’ye bağlı Samsun Doğalgaz Çevrim Santrali ikinci ödülünü dünya enerji sektörünün referans kabul ettiği Power Magazine’den aldı.

İnegöl'ün yeni huzurevine 1 milyon TL bağış yapılacak!

İnegöl'ün yeni huzurevi Yenice'de hayata geçirilecek. Mehmet Göztepe'nin vefat eden eşi adına yapılacak huzurevi için 1 milyon TL'lik bağış Meclis'ten geçti.

Eyüp Gül: Kentsel dönüşümde asıl amaç can güvenliği!

İnegöl Müteahhitler Derneği'nde düzenlenen toplantıda Bursa Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Eyüp Gül tarafından müteahhitlere bilgi verildi. Gül, "Kentsel Dönüşüm Kanununun asıl gayesinin vatandaşın can güvenliğini sağlamak" dedi.

İnegölün dış ticareti 1 5 milyar dolara ulaştı Haberi

İnegölün dış ticareti 1 5 milyar dolara ulaştı

Türkiye'nin mobilya başkenti olmaya soyunan İnegöl, yıllık 1.5 milyar dolarlık dış ticaret hacmine sahip ve her yıl dış ticaret fazlası vererek ülke ekonoimisine büyük katkı sağlayan önemli üretim merkezlerinden biri olarak dikkat çekiyor.


İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Metin Anıl, İnegöl'ün 100 yılı aşkın süredir mobilya ürettiğini ve 1980'li yıllardan itibaren de hızlıa sanayileştiğini anımsattı. Anıl, İnegöl OSB'nin 1980'li yılların başında kurulduğunu belirtti. 


Mobilya Test Merkezi


Anıl, ''İnegöl'ün dış ticaret hacmi 1.5 milyar dolara dayandı. Ayrıca ilçemiz ekonomisi yıllardır dış ticaret fazlası veriyor''bilgisini...