23 / 07 / 2024

Infınıty Investment adres

Infınıty Investment adres

Yapıform Yapı Malzeme Endüstrisi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Eyüpsultan’da 50 binTL sermaye bedeli ile Mohd A.M.A.A ve Nevzat Akgöl tarafından kuruldu.

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri'nde konut sayısını artırıyor! 3 bin 376 yeni konut geliyor!

Sınırlı Sorumlu Yenişehir Ankara Konut Yapı Kooperatifi tarafından Ankara ili Yenimahalle İlçesi, Işınlar Mahallesi sınırları içerisinde, 2 bin 486 adet konut ve 84 adet işyerinden oluşan Adres Ankara Evleri'nde kapasite artışına gidiliyor.

Bayraktar: Konut her zaman faiz ve dövizi yener

Bayraktar İnşaat Yönetin Kurulu Başkanı Erdoğan Bayraktar, gayrimenkul ve konutun kriz dönemleri dahil her zaman faiz ve dövizi bastırdığını kaydetti. Bayraktar, Adres Ankara Projesi’nin de faiz ve dövizi yeneceğini belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

Bayraktar İnşaat 50'nci yılını 3 bin konutluk Adres Ankara Evleri ile kutladı! 

Bayraktar İnşaat tarafından inşa edilen Adres Ankara Evleri projesinin tanıtımını gerçekleştirdi. Proje kapsamında yaklaşık 3.000 konut inşa edilecek. 

“Oyun canavarı” cep telefonu Infinix NOTE 12 VIP kaç TL?  28 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Helio G96 oyun işlemcisi ile daha fazla güç sunan ve her dokunuşta tüm komutlara kusursuz yanıtlar veren Infınıx NOTE 12 VIP fiyatı kaç TL? Özelikleri neler?

Yatırımda yeni adres konut, borsa ve altın oldu! 

Yatırımda yeni adres resmen konut, borsa ve altın oldu. Kur korumada gelir elde edemeyen vatandaşlar konut, borsa ve altına yöneldi. 

Migros'un yüzde 50 indirim kampanyasında son gün bugün! Golden Rose Infınıty Maskara 39,38 TL, Maybelline...

Migros'un Kadınlar Günü'ne Özel ışıldayan fırsatlar kampanyasında son gün bugün! 3-11 Mart 2022 tarihleri arasında Money Kart veya Money Bonus ile yapılan alışverişlerde ürünler 50 indirimli. İşte fiyat listesi...

Infınıty Investment Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Yapıform Yapı Malzeme Endüstrisi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Eyüpsultan’da 50 binTL sermaye bedeli ile Mohd A.M.A.A ve Nevzat Akgöl tarafından kuruldu.

Infınıty Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Infınıty Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Amın Dada, Hassan B. H. Mourtaja ve Shakıl Ahmed Beganı ortaklığında kuruldu.

Ofis Alsancak şirketlerin yasal adres ihtiyaçlarını karşılıyor!

Sanal Ofis, hazır ofis , toplantı odası kiralama sektöründe faaliyet gösteren Ofis Alsancak, İzmirli şirketlerin pandemi döneminde yasal adres ihtiyaçlarını karşılıyor. 

Murat Kurum yarın Sign Of The Cıty Awards Ödül Töreni'ne katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yarın Sign Of The Cıty Awards Ödül Töreni'ne katılacak...

Infınıty İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Infınıty İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi M.A. Abdallah Soliman Abukashaf, Yousef Rızk Sbhy Alsırhe, Haıtham Y.I.Al Hartanı ve Hasan N. H Alhıttanı ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Adres Koru Evleri satışta! Fiyatlar 370 bin TL'den başlıyor!

Bayraktar İnşaat imzasını taşıyan Adres koru Evleri, Sancaktepe'de inşa ediliyor. Daire fiyatlarının 370 bin TL'den başlayan projede lansman öncesi indirimli özel fiyatlar sunuluyor.

Sancaktepe Adres Koru Evleri teslim tarihi!

Satışların başladığı Adres Koru Evleri'nde 2 oda 1 salon daireler 435 bin TL'den, 3 oda 1 salon daireler ise 555 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...

Infınıty Investment adres Haberi

Infınıty Investment adres

Yapıform Yapı Malzeme Endüstrisi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Eyüpsultan’da 50 binTL sermaye bedeli ile Mohd A.M.A.A ve Nevzat Akgöl tarafından kuruldu.

Infınıty Investment Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi konusu:
İNŞAAT Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme,...