03 / 05 / 2024

Ingenierbüro Hausladen GmbH

Ingenierbüro Hausladen GmbH

10 - 11 Nisan 2013 tarihinde Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenecek ArkiPARC 2013 kapsamında verilecek Sürdürülebilirlik Ödülü'nün kazananları belli oldu...

Ekonomist Tunç Şatıroğlu 'sakın inanmayın' dedi, dolara yatırım yapacakları uyardı!

Deneyimli ekonomist Tunç Şatıroğlu, doların düşürülmesi için Türkiye'ye yüklü bir swap girişi olacağına yönelik iddiaları yalanladı ve yatırımcılara uyarılarda bulundu.

Cılbıroğlu İnşaat Emlak Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cılbıroğlu İnşaat Emlak Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Silivri'de Asuman Sağlam ve Mustafa Sağlam ortaklığında kuruldu.

Ünlü analist Tunç Şatıroğlu'ndan büyük iddia! Doların asıl yükselişinin ne zaman olacağını açıkladı

Kanal Finans Kurucusu, ünlü analist Tunç Şatıroğlu son yayınında dolar kuruyla ilgili çarpıcı iddialarda bulundu.

Tahıroğulları Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tahıroğulları Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Efe Can Birinci ve Mert Birinci ortaklığında kuruldu.

GAPAS Serbest Kürsü Gayrimenkulde Nöro Pazarlama etkinliği yarın!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS)  tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü'nün yarınki etkinliğinde Gayrimenkulde Nöro Pazarlama ele alınacak. 

Avni Köroğlu Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Avni Köroğlu Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Avni Köroğlu tarafından kuruldu.

Çakıroğlu Yılmaz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Yılmaz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Çakır ve Yunus Emre Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Servet GYO, Oswe Real Estate GmbH'ın 400 bin adet hissesini Kızılbük GYO'ya sattı!

Servet GYO, Oswe Real Estate GmbH'ın 400 bin adet hissesini Kızılbük GYO'ya sattığını açıkladı.

Cinar Massivhaus Gmbh Merkezi Almanya İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Cinar Massivhaus Gmbh Merkezi Almanya İstanbul Merkez Şubesi Maltepe’de 500 bin 420 TL yatırım bedeli ile Fatih  Özaki tarafından açıldı.

Peker GYO, Nordstern Düsseldorf GmbH şirketinden 5.8 milyon Euro'luk hisse aldı!

Peker GYO, Almanya'da kurulu ve 25 bin Euro sermayeli Nordstern Düsseldorf GmbH şirketindeki payların yüzde 89'unu satın almak için Peker GMBH ile ön sözleşme imzaladı. Payların değeri 5 milyon 899 bin 753,66 Euro olarak takdir edildi ve satın alma bedeli de 5 milyon 850 bin Euro oldu.

İmar ve İskan eski bakanı Selahattin Babüroğlu vefat etti!

İmar ve İskan, Ulaştırma Bakanı eski bakanı Selahattin Babüroğlu hayatını kaybetti. Uzun seneler bakanlık ve Cumhuriyet Senatosu üyeliğinde bulunan Babüroğlu, 98 yaşında vefat etti. 

Çakıroğlu Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Çakıroğlu Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çakıroğlu Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Hızıroğlu İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Hızıroğlu İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi Şişli'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Sultan Hızıroğlu tarafından kuruldu.

Ingenierbüro Hausladen GmbH Haberi

Ingenierbüro Hausladen GmbH

10 - 11 Nisan 2013 tarihinde Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenecek ArkiPARC 2013 kapsamında bu sene ilk kez sahibini bulacak Sürdürülebilirlik Ödülü ile çevre sorunlarına farkındalık yaratan ya da yenilikçi stratejileri ve çözümleri hayata geçirmek adına sürdürülebilirliğe önemli katkısı olan ve fiziksel çevre ile ilişkisi sağlanmış yatırım, hizmet veya ürünün kendisine ya da bunları hayata geçiren kişi veya kurumların desteklenmesi hedefleniyor. Ödül, "taze fikir" ve "kişi/ürün/hizmet/gayrimenkul/kurum/tamamlanmış proje" olarak iki ana kategoride veriliyor.


Sürdürülebilirlik Ödülü'nü Kimler Kazandı?


Avcı Mimarlık Yöneticisi Selçuk Avcı, DTZ Pamir&Soyuer Genel Müdürü Firuz Soyuer ve Kortek Endüstriyel Ürünler Kurucu Ortağı Berna Erbilek'ten oluşan ödül jürisi 26 Mart Salı günü İstanbul'da yaptığı toplantıyla kazananları belirledi.


Ödüle başvuran 23 proje arasından kazananlar şöyle oldu:


Tamamlanmış proje alt kategorisinde:

Renovation Hausladen Engineering Office Building ile...