29 / 04 / 2024

ingiltere Blencathra Dağı

ingiltere Blencathra Dağı

İngiltere’de Lonsdale kontu Clayton Lowther, Göller Bölgesi’ndeki Blencathra Dağı’nı 3 milyon sterline (11 milyon TL) satışa çıkardı. dağı satın alan kişinin Threlkeld Malikânesi Lordu unvanını taşıma hakkını da elde edeceği belirtildi

İngiltere’deki 12 gayrimenkul projesi İstanbul'da görücüye çıkıyor!

İngiltere Investments ve Berkeley Group'un merakla beklenen 12 yeni projesi 16 Şubat ve 17 Şubat tarihlerinde mega kent İstanbul’da tanıtacak. Merakla beklenen etkinlikte ayrıca yatırımcıların soruları da cevaplanacak...

İngiltere Investments, Greenwich Peninsula Projesi'ni İstanbul'da yatırımcılara tanıtacak!

İngiltere Investments gayrimenkul danışmanlık firması, Knight Dragon'un "Greenwich Peninsula Projesi'nin Türkiye lansmanını 4-5 Kasım tarihlerinde İstanbul’da yapacağını duyurdu.

İngiltere'de yüksek gıda fiyatları tüketici harcamalarındaki büyümeyi baskıladı! 

İngiltere'de tüketici harcamalarındaki büyüme, yüksek seyreden gıda fiyatları sebebiyle bu yılın Mayıs ayında son 6 ayın en düşük seviyeleri gerçekleşti.

İngiltere'de enflasyon son 40 yılın zirvesinde! Artışa en çok katkı enerji, yakıt, gıda ve konut fiyatlarından!

Açıklanan resmi rakamlara göre, İngiltere'de enflasyon, Mayıs ayında yüzde 9,1'e yükselerek, son 40 senenin  en yüksek seviyesine ulaştı. Ülkede enflasyondaki artışa en fazla katkıyı da enerji, yakıt, gıda ve konut fiyatları verdi.

İngiltere'de konut fiyatları Kasım'da yüzde 10 arttı!

Merakla beklenen rakamlara göre, İngiltere'de konut fiyatları, geçen sene Kasım'da 2020 yılının aynı dönemine göre yüzde 10 arttı.

İngiltere'de kiralar da evsizlik de artıyor!

İngiltere’de tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınında kısıtlamaların kaldırılması ve kentlere dönüşün başlamasıyla beraber ev kiraları da hızla artıyor...

Rüya, İngiltere, Katar, Dubai ve Suudi Arabistan'da 6 şube açıyor!

D-ream çatısı altındaki Rüya, İngiltere, Katar, Dubai ve Suudi Arabistan'da 6 yeni şube açacak.

İngiltere’de konut fiyatları Kasım'da yüzde 1,2 arttı!

İngiltere’de konut fiyatları 2020 Kasım'da yüzde 1,2 artış kaydetti, ortalama bir konutun fiyatı da 249 bin 633 bin sterline çıktı.

İngiltere'de konut fiyatları 2019'da yüzde 1,4 arttı!

Konut kredi kuruluşu Nationwide verilerine göre; İngiltere’de konut fiyatları 2019'da yüzde 1,4'lük arttı...

İngiltere'de inşaat sektörü Ekim 2019'da daraldı!

IHS Markit/CIPS verilerine göre, İngiltere'de inşaat sektörü Satınalma Yöneticileri Endeksi Ekim 2019'da 44,2'ye geriledi...

ABM İnvest, Ağaoğlu projelerini Londra`da sunacak!

Ingiltere merkezli ABM İnvest, Türkiye emlak pazarının en büyük lüks konut inşaatçı firmalarından biri olan Ağaoğlu projelerini Ingiltere, Türkiye ve Avrupa`da global yatırımcılara sunum yapmaya hazirlaniyor.

İngiltere turizminin gündemi Sea Garden’da belirlenecek!

İngiltere’nin en büyük bağımsız seyahat acenteleri ağı Advantage Travel Partnership üyelerinin bir araya geleceği Advantage Conference, 14-18 Mayıs 2015 tarihleri arasında Hapimag Resort Sea Garden Bodrum’da gerçekleşecek.

TÜRGEV İngiltere ve Almanya'da eğitim kurumu açacak!

TÜRGEV Başkanı Arzu Akalın, geçen yıl ABD’de TÜRGEV Foundation’ı kurduklarını hatırlatarak, İngiltere ve Almanya’da da eğitim kurumları açmak için harekete geçtiklerini açıkladı.

ingiltere Blencathra Dağı Haberi

ingiltere Blencathra Dağı


İngiltere’de Lonsdale kontu Clayton Lowther, yüzyıllardır ailesinin malı olan Göller Bölgesi’ndeki Blencathra Dağı’nı 3 milyon sterline (11 milyon TL) satışa çıkardı.


868 metre yüksekliğindeki dağı satın alan kişinin Threlkeld Malikânesi Lordu unvanını taşıma hakkını da elde edeceği belirtildi. Uzmanlar tırmanış ve doğa yürüyüşü meraklıları arasında oldukça popüler olan dağı satın alan kişinin ulusal park kapsamındaki bölgeye halkın girişini engelleyemeyeceğini ya da buraya herhangi bir yapı inşa edemeyeceğini...