05 / 05 / 2024

ingiltere devon ev

ingiltere devon ev

İngiltere'nin Devon kentinde yer alan ev deniz manzaralı olmasına rağmen piyasa fiyatının çok altında, 25 bin Euro'ya satılıyor. Çünkü ev uçurum kenarında yükseliyor...

Konut krizine İngiltere çözümü! Ortak mülkiyetli paylaşımlı ev sahibi modeliyle evsiz kimse kalmayacak!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, İngiltere’de gittikçe artan Shared Ownership Yöntemi / Ortak Mülkiyetli Paylaşımlı Ev Sahipliği modeli ile Konut Edinimini tüm ayrıntılarıyla anlattı.

İngiltere'de ev alacaklar son 70 senenin en zor koşullarıyla karşı karşıya!

Londra merkezli kooperatif birliği Building Societies Association'ın (BSA) yeni raporuna göre İngiltere'de ilk defa ev alacakların, yüksek faizler sebebiyle son 70 senenin en zorlu koşullarıyla karşı karşıya olduğu kaydedildi.

Yurt dışından 20 milyon TL'ye ev alınır mı? İşte İngiltere'de 20 milyon TL'ye satılan devasa evler...

Son zamanlarda Türkiye'de uçuşa geçen konut fiyatları sebebiyle, yurt dışındaki evlerin fiyatları sık sık gündem oluyor. Peki Yurt dışından 20 milyon TL'ye ev alınır mı?

Yurtdışından konut alma fikri artıyor! Türkler son yıllarda en çok İngiltere’den ev alıyor...

Türkiye’de son senelerde yükselen ev fiyatları, artan kredi maliyetleri, yurtdışında ev alma fikrini daha cazip hale bir hale getiriyor. Buna göre İstanbul’da bir ev fiyatına Avrupa’dan da ev alınabildiğini kaydeden yatırımcılar, başta İngiltere olmak üzere Avrupa’dan ev sahibi oluyorlar. İşte ayrın

İngiltere’de yatırım fırsatı: Metrekaresi 5 bin pound! Projenin yarısını öde, İngiltere’de ev sahibi ol!

İngiltere’de yatırım fırsatı: Metrekaresi 5 bin pound! Projenin yarısını öde, İngiltere’de ev sahibi ol! Peker Holding, İngiltere’de satışa sunulan The Old Brewery ve Finchley Dollis projelerinde Türk yatırımcılar için yüzde 50 peşinat, 36 ay vade seçeneği ile mortgage almadan da ev sahibi ol

İngiltere'de ev fiyatları neden artıyor? 

İngiltere'de konut fiyatları giderek artıyor. İngiltere Merkez Bankası yetkilileri, İngiltere'de ev fiyatlarındaki artışın daha büyük alan edinme isteğinden meydana geldiğini dile getirdi.

İngiltere'deki en ücra ev 1,5 milyon sterline satılıyor!

İngiltere’dei dağlık Lake District bölgesinde bulunan Skiddaw House adındaki 2 katlı ve 6 odaya sahip ev, ülkedeki yerleşim yerlerine en uzak konut olma özelliğine sahip. Görüş mesafesinde tek bir yapının bulunmadığı konut 1,5 milyon sterlinden (17 milyon TL) satışa sunuldu. 

İngiltere'de ev fiyatları rekor seviyeye geldi!

İngiltere'de Maliye Bakanı'nın vergide indirim süresinin uzatılacağı haberlerinin ardından konut satışları arttı. Konuta olan talebin artmasıyla fiyatlar da rekor seviyeye ulaştı. 

İngiltere'de ilk kez ev sahibi olacaklara müjde!

İngiltere Maliye Bakanı Rishi Sunak yaptığı açıklamada konut sektörünün de desteklenmesi için ilk kez ev sahibi olacaklar için yüzde 5 depozito karşılığında konut kredisi ile ev sahibi olabilmenin mümkün olacağını söyledi.

İngiltere'de bir baba kızları için ağaç ev inşa etti!

İngiltere'nin Watford kentinde yaşayan Joe Rackley isimli bir baba, kızları 3 yaşındaki Tabitha ve 3 aylık Rosa için ağaç ev inşa etti...

İngiltere'deki kilise ev 400 bin sterline satılıyor!

İngiltere'nin Lincolnshire bölgesinde Cold Hanwort Köyü'nde bulunan kilise ev 400 bin sterline satışa çıkarıldı. Kilise evin 3 yatak odası, 2 banyosu bulunuyor. 

Arzu Sabancı İngiltere'den 23 milyon TL'ye ev alacak!

Magazinin dünyasının ünlü ismi Arzu Sabancı, İngiltere'nin Cotswolds bölgesinde ev bakmaya başladı. Sabancı, bölgede 3 milyon sterlinlik bir malikaneye göz dikti.

Dikran Masis ve Yasemin Masis İngiltere'den ev aldı!

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden işadamı Dikran Masis ve mimar Yasemin Masis, İngiltere'nin Cotswolds bölgesinden ev aldı. Çift, evleri için 38 milyon 500 bin lira ödedi.

ingiltere devon ev Haberi

ingiltere devon ev
İngiltere'nin Devon şehrindeki Torquay'da yer alan deniz manzaralı ev piyasa değerinin çok altında satılıyor. Piyasa değeri 400 bin Euro olan ev, uçurumun hemen yanında konumlandığı için 25 bin Euro'dan satışa...