01 / 05 / 2024

İngiltere'deki en ücra ev 1,5 milyon sterline satılıyor!

İngiltere'deki en ücra ev 1,5 milyon sterline satılıyor!

İngiltere’dei dağlık Lake District bölgesinde bulunan Skiddaw House adındaki 2 katlı ve 6 odaya sahip ev, ülkedeki yerleşim yerlerine en uzak konut olma özelliğine sahip. Görüş mesafesinde tek bir yapının bulunmadığı konut 1,5 milyon sterlinden (17 milyon TL) satışa sunuldu. 



İngiltere’dei dağlık Lake District bölgesinde bulunan Skiddaw House adındaki 2 katlı ve 6 odaya sahip ev, ülkedeki yerleşim yerlerine en uzak konut olma özelliğine sahip. Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre; görüş mesafesinde tek bir yapının bulunmadığı konuta, yol olmadığı için yalnızca yürüyerek ulaşım sağlanıyor. 

Keswick’e 15 kilometre uzaklıkta konumlanan, elektrik, telefon ve interneti olmak konut her şeye rağmen 1,5 milyon sterlinden (17 milyon TL) satışa sunuldu. Konutun enerjisi güneş panelleri aracılığıyla sağlanırken, su kuyudan, ısınma ihtiyacı da odun sobalarından giderilebiliyor. 1829 yılında yapılan konut, avcılar için atış kabini, yürüyüşçüler için de sığınak şeklinde kullanılabiliyordu. 

Emlakçı Andrew Wright, “bir emsali olmayan” ve “ilham verici” diyerek nitelendirdiği mülke ilginin yoğun olacağını vurguladı. 

 İngiltere deki en ücra ev 1,5 milyon sterline satılıyor!

SESSİZLİK VE MAHREMİYET ARAYANLAR İÇİN İDEAL

Wright, “Burayı satın alanlar hiçbir yerden görünmez. İnsanlardan uzak, sakin bir hayat yaşamak isteyenler için bu ev muazzam bir fırsat” diye konuştu.

Dİğer taraftan, mülkü satın alanlar, yerleşmek için 2027 yılına kadar beklemeyecek. Çünkü ev, bir gençlik yurdu olarak kiraya verilmiş; yurdun kira kontratı ise 2027 yılında sona eriyor.

Kris Jenner ve Khloe Kardashian 37 milyon dolara malikane inşa ettiriyor!

Scottie Pippen, Highland Park'taki lüks evini satıyor!


Geri Dön