21 / 05 / 2024

İngilterenin en ücra evi

İngilterenin en ücra evi

İngiltere’dei dağlık Lake District bölgesinde bulunan Skiddaw House adındaki 2 katlı ve 6 odaya sahip ev, ülkedeki yerleşim yerlerine en uzak konut olma özelliğine sahip. Görüş mesafesinde tek bir yapının bulunmadığı konut 1,5 milyon sterlinden (17 milyon TL) satışa sunuldu. 

Kiracılardan Bakan Şimşek'e tepki: Anadolu’nun en ücra köşesinde bile ev kiraları asgari ücrete eşitlendi!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tarafından yapılan "büyükşehirlerde kiralarda gerileme başladı" açıklamaya, kiracılardan tepki geldi. Kiracılar Dayanışması Platformu Başkanı Cengiz Kul, Anadolu’nun en ücra köşesinde bile ev kiralarının asgari ücrete eşitlendiğine dikkat çekti. 

Konutta sıfır satışların payı son 10 senenin en düşük seviyesinde!

Karmar AŞ İcra Kurulu Başkanı Emrullah Yedikardeş konut satışları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Türkiye’de toplam konut satışlarında sıfır tabir edilen yeni konutların payının 10 yılın en düşük seviyelerinde olduğunu söyledi.

İngiltere'deki en ücra ev 1,5 milyon sterline satılıyor!

İngiltere’dei dağlık Lake District bölgesinde bulunan Skiddaw House adındaki 2 katlı ve 6 odaya sahip ev, ülkedeki yerleşim yerlerine en uzak konut olma özelliğine sahip. Görüş mesafesinde tek bir yapının bulunmadığı konut 1,5 milyon sterlinden (17 milyon TL) satışa sunuldu. 

A101'in kaç şubesi var 2020?

Türkiye'nin en ücra noktalarına, vatandaşların hak ettiği hizmeti ulaştırmayı kendine hedef olarak belirleyen A101 hemen her gün yeni mağazalar açıyor. A101 Türkiye'nin 81 ilinde 914 ilçesinde 6 bin 850 mahallesinde şube açtı. Peki A101'in kaç şubesi var 2020?

İnşaatçıların en büyük rakibi mevduat faizi!

İstanbul’daki vatandaşın bir evi varsa yatırım için 1 milyon bandındaki evi tercih etmediğini söyleyen Çağdaş Holding İcra Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar, “Vatandaş gidiyor parasını mevduat faizine yatırıyor. İnşaatçıların en büyük rakibi mevduat faizi. Faizler düştükçe bu tablo değişecek” dedi.

Kadri Samsunlu: Bölgenin en büyük hub’ı olacağız!

İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü H. Kadri Samsunlu, "İstanbul Havalimanı, bölgenin en büyük hub'ı haline gelecek. Tüm fazları tamamlandığında 5,5 milyon ton kapasiteyle kargo tarafında da bölgede hub olacağız" diyor...

İstanbul Havalimanı havacılık sektörünün en önemli kuluçka merkezi olacak!

İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Samsunlu, “Bir teknoloji üssü gibi hizmet verecek ve dünyanın en akıllı havalimanlarından biri olacak İstanbul Yeni Havalimanı, havacılık sektörünün en önemli kuluçka merkezlerinden biri olacak" dedi..

TAV Havalimanları Türkiye'nin en saygın şirketi seçildi!

TAV Havalimanları, Institutional Investor tarafından düzenlenen EMEA 2018 anketinin sonuçlarına göre Türkiye'nin en saygın şirketi oldu. Ankete göre, TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener de "Türkiye'nin en iyi CEO"su seçildi.

Konut almak için en uygun dönem!

Tona Yapı ve Safa İnşaat Ortaklığı İcra Kurulu Başkanı İlhan Erdal gerçekleşen seçim sonrası inşaat sektörüne dair açıklamalarda bulundu. Erdal “Yatırım yapmak için en doğru zaman” dedi. 

Konut yatırımı için en doğru zaman!

Yıldırım Grup İcra Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım, inşaat sektöründeki gelişmeleri değerlendirdi. Yıldırım, yatırım yapmak isteyen vatandaşlara ''en uygun zaman'' dedi.

Alanya Eski Gazipaşa Caddesi'nde asfalt hazırlığı!

Alanya’nın en ücra noktasına kadar hizmetlerini ulaştıran Alanya Belediyesi, kış aylarında da çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Çatalca Belediyesi'nden 18 bin 681 ton asfalt!

Asfalt çalışmalarına devam eden Çatalca Belediyesi, ilçenin en ücra köşesine kadar hizmet ulaştırıp Çatalca’nın çehresini değiştirmeye devam ediyor.

TAV Havalimanları Türkiye'nin en iyi şirketi seçildi!

Şirket'ten yapılan açıklamaya göre, TAV Havalimanları, Avrupa Yatırımcı İlişkileri Anketi'nde yatırımcı ilişkileri alanında Türkiye'nin en iyi şirketi oldu. Ankette, TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener de "Türkiye'nin en iyi CEO"su gösterildi

İngilterenin en ücra evi Haberi

İngilterenin en ücra evi

İngiltere’dei dağlık Lake District bölgesinde bulunan Skiddaw House adındaki 2 katlı ve 6 odaya sahip ev, ülkedeki yerleşim yerlerine en uzak konut olma özelliğine sahip. Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre; görüş mesafesinde tek bir yapının bulunmadığı konuta, yol olmadığı için yalnızca yürüyerek ulaşım sağlanıyor. 

Keswick’e 15 kilometre uzaklıkta konumlanan, elektrik, telefon ve interneti olmak konut her şeye rağmen 1,5 milyon sterlinden (17 milyon TL) satışa sunuldu. Konutun enerjisi güneş panelleri aracılığıyla sağlanırken, su kuyudan, ısınma ihtiyacı da odun sobalarından giderilebiliyor. 1829 yılında yapılan konut, avcılar için atış kabini, yürüyüşçüler için de sığınak şeklinde kullanılabiliyordu. 

Emlakçı Andrew Wright, “bir emsali olmayan” ve “ilham verici” diyerek nitelendirdiği mülke ilginin yoğun olacağını vurguladı. 

SESSİZLİK VE MAHREMİYET ARAYANLAR İÇİN İDEAL

Wright, “Burayı satın alanlar hiçbir...