20 / 07 / 2024

İngiltere Prensi Andrew

İngiltere Prensi Andrew

İngiltere Prensi Andrew, Londra'da Avrupa'nın en yüksek binasının 87'inci kattından halatla aşağı indi

Sıfırdan en tepeye yükselen Andrew Carnegie başarılı olmanın 7 sırrını verdi!

Fakir bir ailenin çocuğu olan ve daha sonrasında adım adım zirveye tırmanan Andrew Carnegie, başarılı olmanın 7 sırrını paylaştı. İşte Andrew Carnegie'den başarının 7 sırrı...

Andrew Carnegie'den Başarının 5 Sırrı!

Andrew Carnegie'nin dünyanın en zengin adamlarından biri olmaya uzanan başarısının sırrı ne? Dünya çapında Andrew Carnegie gibi bir servete ulaşmış insan sayısı çok az. Cevabı haberimizde...

İngiltere'den flaş kripto para uyarısı!

İngiltere Merkez Bankası Başkanı Andrew Bailey son zamanda yatırımda gözde olan kripto para borsasına yönelik uyarıda bulundu. Bailey açıklamasında, "Eğer tüm paranızı kaybetmeye hazırsanız kripto paralara yatırın" dedi.

İngiltere'de konut sektörü yavaşladı! 

İngiltere Merkez Bankası (BoE) Başkanı Andrew Bailey, ülkede konut sektörünün 2021 yılının başında yavaşladığını dile getirdi. 

Kripto para birimleri kalıcı değil!

İngiltere Merkez Bankası (BoE) Başkanı Andrew Bailey, mevcut hiçbir kripto para biriminin uzun vadede bir ödeme aracı olarak çalışabilecek bir yapıya sahip olmadığını ifade etti.

Suudi Veliaht Prensi, geleceğin doğayla uyumlu sıfır karbon şehrini duyurdu!

NEOM içindeki The Line projesini açıklayan Suudi Veliaht Prensi, "Çizgi çekmenin zamanı geldi" diye konuştu.

Antalyalı emlakçılardan dikkat çeken ev ilanları!

Bir emlak şirketinin e-ticaret platformlarında "İngiltere prensi istedi vermedik maksat yabancıya gitmesin", "Duyanlar duymayanlara söylemesin başkası alır üzülür" gibi başlıklarla yayımladığı emlak ilanları görenleri gülümsetti...

Suudi Veliaht Prensi: İran ile savaş küresel ekonomiyi çökertir!

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman, gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayeti ve İran ile yaşanan gerilime ilişkin açıklamalar yaptı. Bin Selman, İran ile askeri değil, siyasi bir çözümü tercih edeceğini belirtti.

Andrew Cogliano New Port Beach'teki evini satıyor!

Dallas Stars'a takas edilen NHL oyuncusu Andrew Cogliano, Newport Beach'teki evini 2.85 milyon dolara satıyor.

Gayrimenkul zengini Andrew Francis Lippi gözaltına alındı!

ABD’de geçen hafta 8 milyon dolarlık bir ada satın alan Andrew Francis Lippi, süpermarkette hırsızlık yaptığı gerekçesiyle gözaltına alındı.

Türkiye dünyadaki en ilgi çekici 10 gayrimenkul pazarından biri!

İngiltere merkezli gayrimenkul teknoloji şirketi Homsters'in CEO'su Andrew Olejnik, Türkiye'nin en yüksek potansiyel taşıyan 10 küresel gayrimenkul pazarından biri olduğunu söyledi.

Xavier Hermes ve Kent Prensi Michael, Taksim 360'ı inceledi!

Xavier Hermes ve İngiltere Kent Prensi Michael Franklin, Taksim 360 projesini ziyaret etti. Hermes ve beraberindeki heyet, Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan'dan bilgi aldı.

Monaco Prensi kentsel dönüşümle kazanacak!

Monaco Prensi hem küçük ülkesinde konut sayısını artırmak için eski binaları yıkıp daha yükseklerini inşa ediyor hem de denize ada yapıyor. 

İngiltere Prensi Andrew Haberi

İngiltere Prensi Andrew

Kraliçe 2. Elizabeth ve Prens Philip'in üçüncü çocukları Prens Andrew, 310 metre yükseklikteki Avrupa'nın en yüksek binası 'Shard'ın 87'inci katından halatla indi. 52 yaşındaki Prens, inişi 20'inci katta tamamladı. 


Toplam 40 kişinin katıldığı etkinliğin amacı iki yardım kuruluşuna destek olmaktı. Prens'in yarım saat süren inişini gazeteci ordusu da izledi. İnişin ardından Prens Andrew, ilk başta korktuğunu itiraf etti. 


Prens Andrew, "En tepedeyken korktum. Çünkü bize kayabileceğimiz söylendi. Gerçekten de öyle oldu. Şunu söylemeliyim ki; arkamı dönüp yukarı bakınca indiğim yolun uzunluğu hayrete düşürüyor" dedi. 


Prens, bu girişimiyle engelli ve işsiz gençleri eğitmeyi amaçlayan iki yardım kuruluşu için 460 bin dolar bağış toplanmasını sağladı. Gökdelenden inen 40 kişi arasında Prens Andrew'in yanısıra İngiltere Dışişleri Bakanı William Hague'in eşi de...