07 / 07 / 2024

ingiltere tarihi orman

ingiltere tarihi orman

İngiltere'de hükümet ülkedeki konut yetersizliği problemini çözmek adına ormanlık arazileri imara açma kararı aldı.Tepki çeken kararda kesilen her ağaç karşılığında 100 fidan şartı da var.

İngiltere'de konut fiyatları tarihi seviyelere yaklaştı!

Online emlak portalı Rightmove tarafından açıklanan resmi verilere göre İngiltere'de konut fiyatları, aylık yüzde 1,1 ya da 4.207 pound artış göstererek 372.324 GBP'ye yükseldi ve tarihi seviyelere yaklaştı.

Fatih Yenikapı'daki 1 adet bina ile 93 metrekarelik arsa satılıyor! İstanbul Orman İşletme Müdürlüğü tarihi verdi! 

İstanbul Orman İşletme Müdürlüğü, İstanbul ili, Fatih ilçesi, Yenikapı iskele mevkiinde yer alan 1 adet bina ile 93 metrekare arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Kocaeli'de 40.4 milyon TL'ye arsa satılıyor! Orman İşletmesi tarihi duyurdu! 

İzmit Orman İşletmesi, Kocaeli ili, Başiskele ilçesi, Ş. Kullar Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte o ihale ile ilgili merak edilenler... 

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı yapacak! Lise mezunu olmanız yeterli! Son başvuru tarihi 26 Haziran!

Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde personel alımı yapılacağı duyuruldu. İŞKUR üzerinden yayımlanan ilana göre başvuru yapmak isteyen adayların en az lise mezunu olması gerektiği ve son başvuru tarihinin 26 Haziran 2023 olduğu öğrenildi.

İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürlüğü çok sayıda personel alımı yapacak! Hemen bakın!

İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürlüğü işçi alımı yapacağını duyurdu. İŞKUR üzerinden yayımlanan ilan doğrultusunda başvuru koşulları ve başvuru süreci ile ilgili tüm merak edilenler paylaşıldı. Peki, başvurular nasıl ve ne zaman yapılacak, son başvuru tarihi ne zaman? İşte detaylar...

OGM 1.128 sözleşmeli memur alımını resmen açıkladı! Hemen başvuru şartlarına bakın! Bu tarihi sakın kaçırmayın! 

Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü (OGM), farklı birçok ilde yapılacak 1.128 sözleşmeli memur alımını resmen açıkladı! Hemen başvuru şartlarına bakın! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

OGM 1.128 sözleşmeli memur alımı resmen açıklandı! Başvuru tarihi ve şartlar peş peşe belli oldu! Hemen bakın!

Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü (OGM) tarafından, çeşitli şehirlerde gerçekleştirilecek sözleşmeli memur alımı resmen açıklandı! Başvuru tarihi ve şartlar peş peşe belli oldu! Hemen bakın!

İş arayanlar dikkat! Orman Genel Müdürlüğü çok sayıda işçi alıyor! Son başvuru 6 Ocak 2023!

İş arayanları sevindirecek bir haber de Orman Genel Müdürlüğü’nden (OGM) geldi. OGM, çok sayıda geçici işçi alacağını duyurdu. 2 Ocak’ta başlayacak başvuruların son tarihi ise 6 Ocak 2023. İşte işçi alım ilanının detayları…

Devlet Su İşleri’nden müjde! 1.235 personel alınacak! Başvuru tarihi ne zaman? İşte son durum!

Tarım ve Orman Bakanlığı, Orman Genel Müdürlüğü ile Devlet Su İşleri DSİ için açıklanan kadrolardan sadece 1.235 kontenjan kaldı. Başvuru tarihi ne zaman? İşte ayrıntılar...

İşsizlerin dikkatine! Tarım ve Orman Bakanlığı işçi ilanını yayımladı! İşte başvuru tarihi ve şartları

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı yapmaya kaldığı yerden devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda işçi alımı yapan Tarım ve Orman Bakanlığı ise farklı kadro için güncel ilanını yayımladı. Peki, bakanlık bünyesine hangi kadrodan kaç işçi alımı yapacak?

Devlet Su İşleri ile Tarım ve Orman Bakanlığı 8231 personel alacak! Haziran ayında başvurular başladı mı?

Devlet Su İşleri ile Tarım ve Orman Bakanlığı, bünyelerinde çalışmak üzere toplam 8231 devlet personel ve memur alımı yapacağını duyurdu! Hazirana sayılı günler kala gözler Devlet Su İşleri'nde! Peki, Başvuru tarihi belli oldu mu? Personel alımı hangi kadrolara yapılacak?

Devlet Su İşleri ile Tarım ve Orman Bakanlığı 8231 personel alacak! Başvuru tarihi açıklandı mı? Son 2 gün!

Devlet Su İşleri ile Tarım ve Orman Bakanlığı, bünyelerinde istihdam edilmek üzere toplam 8231 devlet personel ve memur alımı yapacağını duyurdu! Hazirana sayılı günler kala gözler Devlet Su İşleri'nde! Peki, Başvuru tarihi açıklandı mı? Personel alımı hangi kadrolara yapılacak? İşte bütün detaylar.

Devlet Su İşleri ile Tarım ve Orman Bakanlığı 8231 personel alacak! Kontenjanlar açıklandı! Başvuru tarihi ne zaman?

Devlet Su İşleri ile Tarım ve Orman Bakanlığı, bünyelerinde istihdam edilmek üzere toplam 8231 devlet personel ve memur alımı yapacak! Peki, Başvurular başladı mı? Personel alımı hangi kadrolara yapılacak? İşte bütün ayrıntılar...

ingiltere tarihi orman Haberi

ingiltere tarihi orman

Çevre Bakanı Owen Paterson, tarihi orman statüsündeki 400 yüdan daha yaşlı 350 bin hektar ormanlık alanın imara açılabileceğini belirtti. 

Paterson yeni diküen fidanların "tarihi ormanlık arazilerin yerini tutamayacağım kabul ederken, "ağaçlandırma çalışmalarının gelecek nesülere hizmet edeceğini ye sonuçta İngiltere'nin daha sağlıklı bir doğaya sahip olmasını sağlayacağım" söyledi. 

Bakan Paterson ayrıca tarihi ormanlık arazilere imar izninin "Ancak çok özel durumlar ve önemli projeler için" verileceğini de sözlerine ekledi. 


TEPKİLER BAŞLADI BİLE

İngütere'nin önde gelen çevreci demeği Woodland Trust ise yeni plana şiddetle karşı çıktı. 2011 yılında hükümet devlete ait 250 bin hektarlık ormanlık araziyi satışa çıkarma kararı almış ancak 500 bin kişinin satışın iptali için imza toplamasının ardından satışı iptal ettiklerini açıklamıştı. Yeni düzenlemenin de halktan büyük tepki çekeceğine inanılıyor.


Hürriyet/Birce...