17 / 05 / 2024

İngiltere Türk okulları

İngiltere Türk okulları

Eğitimin en önemli markalarından Bilfen okulları Londra’da ortaokul ve lise açıyor. İngiltere’deki ilk Türk lisesi olma özelliğini de taşıyacak okullarla Avrupa’da da büyük bir marka haline gelmek hedefleniyor

İngiltere'de Türk yatırımcılar için konut projeleri yapılıyor! 25 yıl boyunca yıllık yüzde 10 kira garantili!

İngiltere, Türk vatandaşlarına banka ve borsaya alternatif bir yatırım aracı sunuyor.  Deutsche Bank, UBS gibi yatırım bankaları tarafından toplu olarak alınan özel emlak projelerinden artık perakende satış işlemleri de yapılmaya başlandı.

Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep!

İngiltere emlak sektörünün önde gelen şirketlerinden Barratt London lansmanında, Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep geldiği belirtildi. 

İngiltere'den konut alan Türk sayısı 180 bini aştı: Konut alana vatandaşlık veriliyor mu?

Türk yatırımcıların İngiltere emlak piyasasına olan ilgisi gün geçtikçe katlanıyor. Başkent Londra’da 25 yıldır gayrimenkul danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türklerin İngiltere’ye yaptıkları gayrimenkul, konut ve arazi yatırımlarının deprem felaketinden sonra arttığına dikkat çekti. 

Akıllı saat ve tablette kampanya! Türk Telekom ezber bozdu

Yeni eğitim ve öğretim yılı başladı, okullar açıldı.  Türkiye’nin önde gelen bilgi ve iletişim teknolojileri şirketlerinden biri olan Türk Telekom, öğrenci ve ailelerinin ihtiyaçlarını düşünerek ‘Okula Dönüş Kampanyası’ başlattığını duyurdu.

Türk yatırımcılar gayrimenkulde İngiltere'yi tercih etti!

Türkiye Gayrimenkul Fiyat Endeksinde yer alan verilere göre; Türk yatırımcılar son üç çeyrekte gayrimenkul yatırımında İngiltere'ye yöneldi.

Türk Yapı Malzemeleri Sektörü en fazla ihracatı ABD ve İsrail’e yaptı!

Türk Yapı Malzemeleri Sektörü Başkanı Serdar Urfalılar, en fazla ihracat yapılan ülkelerin ABD, İsrail, Almanya, Irak ve İngiltere olduğunu söyledi.

Londra Türk Ticaret Merkezi açıldı!

İngiltere’nin başkenti Londra’daki Türk Ticaret Merkezi, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ın başkanlığında açıldı. Bakan Pekcan, TTM’de hizmet veren firmaların ürünlerini inceledi.

Türk Lirası'ndaki değer kaybının inşaat sektörüne etkisi!

İngiltere'nin önde gelen gazetelerinden Guardian, Türk Lirası'ndaki değer kaybının inşaat sektörüne etkisine dair bir haber yaptı.

Türk Telekom evleri akıllandıracak!

Uluslararası Akıllı Şehirler Konferansı, Akıllı Şehirler: 360" temasıyla düzenlendi. Türk Telekom, Türkiye’yi, araçların, evlerin, okulların, şirketlerin ve şehirlerin akıllandığı bir geleceğe taşımayı amaçlıyor.

İngiltere'de Türk okulları açılıyor!

Eğitimin en önemli markalarından Bilfen okulları Londra’da ortaokul ve lise açıyor. İngiltere’deki ilk Türk lisesi olma özelliğini de taşıyacak okullarla Avrupa’da da büyük bir marka haline gelmek hedefleniyor

Türkiye Maarif Vakfı'ndan yurtdışına prestij okulları projesi!

Milli Eğitim Bakanlığında (MEB), TBMM Genel Kurulunda kabul edilen yasanın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanmasının ardından kurulacak Türkiye Maarif Vakfınca, yurt dışında prestijli Türk okullarının açılması çalışmaları sürdürülüyor.

Katar'dan Türk müteahhitlerin ülkeyi terk etmesine yasak!

Katar sel baskınında zarar gören binaları inşa eden Türk müteahhitlerin ülkeyi terk etmesini yasakladı. Katar'ın başkenti Doha'da altyapı neredeyse tamamen çökmüş seller nedeniyle yollar kapanınca okullar da tatil edilmiş ve AVM'ler kapatılmıştı.

Türk konut projeleri BMG Polo yarışmasında kraliyete tanıtıldı!

Londra ve İstanbul merkezli API Investment’in Türkiye temsilciliğini yaptığı İngiltere ve Suudi Arabistan kraliyet ailesi üyelerinin buluştuğu geleneksel BMG Polo yarışmasında Türk konut projeleri tanıtıldı.

İngiltere Türk okulları Haberi

İngiltere Türk okulları

Eğitimin en önemli markalarından Bilfen okulları Londra’da ortaokul ve lise açıyor. İngiltere’deki ilk Türk lisesi olma özelliğini de taşıyacak okullarla Avrupa’da da büyük bir marka haline gelmek hedefleniyor


Bilfen Eğitim Kurumları İngiltere'de Türk bayrağı dalgalandırmaya hazırlanıyor. Kurum Londra'da ortaokul ve lise açacak. Yurtdışına açılmayı çok önceden öngördüklerini anlatan Bilfen Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanvekili Fatih Öztürk "Dünyanın da kabul ettiği bir eğitim modelimiz var. Çok önceden biz dünyayı gezer incelerdik. Alıntılar yapardık. Artık dünyadaki okullar Türkiye'ye geliyor. Hayalimiz yurtdışında açılacak ilk okulumuzun İngiltere, Londra menşeili olması. Bu yönde ciddi çalışmalarımız var, şirketimizi kurduk. Şu anda da alternatif projelerimiz var. İlk başta ortaokul ve lise olarak açacağız. Öğrenci kapasitesinin maksimum yüzde 25'ini Türk öğrenciler oluşturacak. Somut adımı attık" dedi. SABAH'a konuşan...