18 / 05 / 2024

ingiltere yeraltı malikanesine onay

ingiltere yeraltı malikanesine onay

Londra'da kendisine ait bir arazide planladığı yeraltı malikânesi projesiyle gündeme gelen ve projesinin engellenmesi için geçen yıldan bu yana belediyeyle mahkemelik olan işadamı Robert Beecham (65), inşaat planı için sonunda yasal izin aldı.

Ünlü YouTuber evinin bahçesine 100 bin dolara yeraltı sığınağı inşa etti, yeraltındaki mobil evi görenler inanamadı!

Ünlü Youtuber Zack Nelson 100 bin dolara yakın bir para harcayarak evinin arka bahçesine "yeraltındaki mobil ev" inşa etti. İşte detaylar...

60 sene önce tesadüfen keşfedilen Derinkuyu Yeraltı Şehri 20 bin kişiye ev sahipliği yapmış!

Derinkuyu Yeraltı Şehri, Kapadokya bölgesinde bulunan, Nevşehir’e 30 km uzaklıkta bulunan Derinkuyu ilçesinde, Bizans döneminde yaklaşık 20 bin kişiye ev sahipliği yapmış. Görenleri büyüleyen şehrin ortaya çıkışı ise sadece bir tesadüften ibaret.

Nova Yeraltı Madencilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Yeraltı Madencilik Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sabri Yılmaz tarafından kuruldu.

Şahenklerin malikanesine getir.com'un kurucusu talip!

Deniz Şahenk'in Emirgan'daki malikanesine getircom'un sahibi Nazım Salur ve eşi Özlem Salur çifti talip.

Lionel Messi Miami'deki malikanesine kiracı arıyor!

Başarılı futbolcu Lionel Messi, Miami'de bulunan malikanesine aylık 200 bin dolarlık rekor bedelle kiracı arıyor...

Esma Esad'ın Londra'daki malikanesine el konulacak!

Beşşar Esad'ın eşi Esma Esad ile ilgili terör eylemlerini kışkırttığı ve teşvik ettiği nedeniyle ön soruşturma başlattı. Bu kapsamda  Esad'ın Londra'daki malikanesine de el konulacak.

Konya Meram'da yeraltı otoparkı inşa ediliyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Meram'a yeraltı katlı otopark inşa ediliyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, söz konusu otoparkın inşaatını inceledi.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Şaşkınbakkal Yeraltı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Şaşkınbakkal Yeraltı Şubesi Kadıköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Aksaray Yeraltı Çarşısı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Aksaray Yeraltı Çarşısı Şubesi bugün Fatih'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Deniz Akalın, Levanto'daki 140 milyon dolarlık malikanesine taşındı!

Juve'de kulüp başkanı Andrea Agnelli'nin Türk aşkı Deniz Akalın için önlem aldığı iddia edildi. Akalın, Levanto bölgesinde bulunan ve denizin kıyısında herkesten uzakta olan aile yadigarı malikanesine taşındı.

Edremit Kapalı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenlemesi Projesi geliyor!

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan'ın en önemli seçim vaatlerinden olan Şehit Hamdi Bey Meydanı Kapalı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenlemesi Projesi hayata geçiriliyor...

Kayseri'deki yeraltı şehri turizme kazandırılacak! 

Kayseri İncesu'daki yeraltı şehri üzüm hasadı yapan çiftçiler tarafından tesadüfen bulunmuştu. Yeraltı şehrinin turizme kazandırılması hedefleniyor. 

Tekirdağ Süleymanpaşa'ya katlı yeraltı otoparkı ve meydan!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata Katlı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenlenmesi'nin açılışı yapıldı.

ingiltere yeraltı malikanesine onay Haberi

ingiltere yeraltı malikanesine onay

İngiltere'nin başkenti Londra'da kendisine ait bir arazide planladığı yeraltı malikânesi projesiyle gündeme gelen ve projesinin engellenmesi için geçen yıldan bu yana belediyeyle mahkemelik olan işadamı Robert Beecham (65), inşaat planı için sonunda yasal izin aldı. Beecham'ın Camden Belediyesi'ndeki arazisinde yapmayı planladığı malikâne, yerin altında toplam 60 metre uzunluğunda bir alanı kaplayacak. İçinde spor salonu, jakuzi, Türk hamamı, sinema salonu ve restoran başta olmak üzere birçok lüks odanın bulunacağı yeraltı malikânesi için ünlü işadamının harcaması toplam 15 milyon sterlini (61.5 milyon TL) bulacak. Belediye, işadamına bölge halkının şikâyeti üzerine projesinin iptali için dava açmıştı. Mahkeme heyetince varılan anlaşma üzerine Beecham, Camden'daki konut yatırımlarına 600 bin sterlin (2.5 milyon TL) hibe edecek.