08 / 05 / 2024

Inİstanbul daire tipleri

Inİstanbul daire tipleri

İş GYO Inİstanbul satış ofisi ile 444 72 21 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Daire fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteren proje 411 bin 941 metrekare inşaat alanından oluşuyor.

İş GYO Nef Inİstanbul Residence!

İş GYO Nef Inİstanbul Residence 'de dairelerin alanları 48 metrekare ile 308 metrekare arasında değişiyor. Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükselen proje 3 bin 581 bağımsız üniteden meydana geliyor.

Inİstanbul Rezidans iletişim!

Inİstanbul Rezidans iletişim numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Dairelerin alanları 48 ile 308 metrekare arasında değişiklik gösteren proje İş GYO ve Nef imzası ile inşa ediliyor.

PTT'de müdür için kiralanan daire vergiden muaf tutuldu iddiası!

PTT iştiraki Para Lojistik ve Özel Güvenlik Hizmetleri A.Ş’nin, 2019'da genel müdürün kullanması için İstanbul’da daire kiraladığı, şirket kasasından ödenen kiranın vergiye tabi tutulmadığı iddia edildi. Ataşehir’den kiralanan konutun aylık ücretinin 4 bin 200 TL olduğu ortaya çıktı. 

Konut alıcıları için cazip daire tipleri!

Efe Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Paris Efe, konut alıcısına cazip daire tiplerini kaleme aldı. Efe, beyaz yakanın bütçelerine ve ödeme şartlarına en yakın ödeme planı genellikle 1+1 daire planı olduğunu belirtti...

Tema Bahçe Atakent satılık daire!

Tema Bahçe Atakent satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar tasarlanıyor. Proje İstanbul Atakent'te Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur ortaklığı tarafından inşa ediliyor...

Kadıköy Mesa Kozyatağı satılık daire fiyatları!

Mesa Kozyatağı 1+1'den 3+1'e kadar daire tipleri ile İstanbul Kadıköy Kozyatağı'nda inşa ediliyor. Projenin lansmanı 11 Mayıs'ta yapılacak...

İş adamından şehit Hurşit Uzel'in ailesine daire!

İskenderunlu iş adamı Nurettin Kays, Ankara'da darbe gecesi Özel Harekat Daire Başkanlığı'na yapılan hava saldırısında şehit olan polis memuru Hurşit Uzel'in ailesine daire bağışladı.

Hisar Panorama Evleri satılık daire!

Hisar Panorama Evleri satılık daire tipleri 1+1'den 3+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı. Banka kredisiyle vade fırsatı sunan proje İstanbul Eyüp Yeşilpınar'da inşa ediliyor.

Babacan Prime Palas satılık daire!

Babacan Prime Palas satılık daire tipleri 1+0'dan 3+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı. 21 katlı tek blok halinde inşa edilen proje İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor.

Bodur İnşaat Daire Kartal fiyatlar!

Daire Kartal Konutları İstanbul Kartal Yalı Mahallesi'nde inşa ediliyor. Proje 28 katlı tek bloktan meydana geliyor. İşte Bodur İnşaat Daire Kartal fiyatlar...

Kat karşılığı inşaatta daire paylaşımı nasıl yapılır?

Kat karşılığı inşaat, arsa sahibinin kendi arsası üzerinde bina yapması için bir müteahhit ile anlaşma sağlaması halinde yapılıyor. Peki, kat karşılığı inşaatta daire paylaşımı nasıl yapılır? Kat karşılığı inşaatta daire paylaşımı nasıl yapılmalı?

Tuzla Lokum Evler satılık daire fiyatları!

DKY İnşaat imzasıyla İstanbul İl'i, Tuzla Aydınlı'da inşa edilen Tuzla Lokum Evler'de daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Tuzla Lokum Evler satılık daire fiyatları 344 bin 740 TL'den başlangıç gösteriyor.

Satya Yapı Kriya Time satılık daire!

Yüzde 60'ı yeşil alandan meydana gelen proje İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa ediliyor. Satya Yapı Kriya Time satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Essenora Residence satılık daire!

Essenora Residence satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. İstanbul Gaziosmanpaşa'da inşa edilen projede banka kredisiz ve faizsiz ödeme yapılabiliyor.

Vira İstanbul Kavaklı satılık daire!

İstanbul Beylikdüzü - Kavaklı'da inşa edilecek olan projede 1.155 adet konut yer alıyor. Vira İstanbul Kavaklı satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar değişiyor.

Inİstanbul daire tipleri Haberi

Inİstanbul daire tipleri

İstanbul Avrupa Yakası Topkapı'da, Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında hayata geçirilen Inİstanbul Konutları Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükseliyor. 


İş GYO Inİstanbul satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Teslimlerin 2018 yılının 2. yarısında gerçekleşmesi planlanan projede 3 bin 565 daire ve 16 ticari ünite mevcut.


Nef ve İş GYO imzası taşıyan Inİstanbul Rezidans 411 bin 941 metrekare inşaat alanına, 130 bin dönüm arsa alanına sahip. Projede konut fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. 


Topkapı Inİstanbul Evleri'nin 1. kısmı 1116 bağımsız bölüm, 2. kısmı 752 bağımsız bölüm, 3. kısmı 815 bağımsız bölüm, 4. kısmı 898 bağımsız bölümden meydana geliyor. 


Nef Inİstanbul daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon...