04 / 05 / 2024

Inİstanbul davutpaşa nerede

Inİstanbul davutpaşa nerede

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1' e kadar farklılık gösterdiği projede Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre uzaklıkta bulunuyor. Inİstanbul Davutpaşa fiyat listesi kapsamında daireler 320 bin TL'den başlıyor.

Davutpaşa Inİstanbul satılık!

Davutpaşa Inİstanbul satılık daire fiyatları 299 bin TL'den başlıyor. Topkapı Şişecem Fabrikası arsası üzerinde yükselen proje 3 bin 565 daire ve 16 ticari üniteden oluşuyor.

Şener Üşümezsoy’dan İstanbul için ezber bozan açıklama: 7.4'lük senaryolar çöpe atıldı!

Deprem Bilimci Prof. Dr. Üşümezsoy, İstanbul için ezber bozan açıklama yaparak, 7.4'lük senaryolar çöpe atıldığını söyledi.

Koray GYO Erikli Evleri 1'in değeri açıklandı! 

Koray GYO İstanbul Eyüpsultan Göktürk 218 ada 1 parselde yer alan Erikli Evleri 1'in değerini açıkladı. İşte o rakam...

Prof. Dr. Naci Görür'den İstanbul için çarpıcı açıklama! Marmara'da 7.6 büyüklüğünde... Peş peşe sıraladı! 

Prof. Dr. Naci Görür'den İstanbul için çarpıcı açıklama! Marmara'da 7.6 büyüklüğünde... Peş peşe sıraladı! 

Mega kent İstanbul'daki 600 bin konut için güçlendirme çağrısı!

Deprem Güçlendirme Derneği Başkanı Sinan Türkkan mega kent İstanbul'daki 600 bin konut için güçlendirme çağrısı yaptı. İşte Sinan Türkkan'ın konuyla ilgili açıklamaları...

103 emekli amiral için soruşturma açıldı! 

Montrö Boğazlar sözleşmesi ve Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik ortak bildiri yayınlayan 103 emekli amiral için soruşturma açıldı. 

İstanbul için dikkat çeken açıklama: Ağır ve yıkıcı deprem beklenmiyor!

Iğdır Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Geoteknik Anabilim Dalı'nda görevli öğretim üyesi Dr. Mehmet Salih Bayraktutan, İstanbul için dikkat çeken açıklamalarda bulunarak, ağır ve yıkıcı deprem beklenmediğini söyledi.

Forum İstanbul'daki dinozor temalı parkı için iflas davası açıldı!

İstanbul Bayrampaşa’daki Forum İstanbul AVM’de bulunan Avrupa’nın en büyük dinozor temalı parkı için iflas davası açıldı. AVM’nin sahibi konumundaki şirket, alacaklı olduğunu öne sürerek önce icra takibi başlattı.

İnistanbul Konsept Davutpaşa fiyatları!

İnistanbul Konsept Davutpaşa fiyatları 389 bin TL'den başlıyor. İnistanbul Konsept projesi 2018'in sonunda teslim edilecek...

Axis İstanbul AVM Bayrampaşa nerede?

135 mağazanın yer aldığı Bayrampaşa Axis İstanbul AVM'de kafe ve restoranlar, teraslar, çocuklar için oyun alanları, 10 salonlu sinema salonu mevcut. Peki Axis İstanbul AVM Bayrampaşa nerede?

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ödeme planı!

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ödeme planı kapsamında yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçirilen projede teslimlerin 2018 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

YTÜ Davutpaşa Kampüsü üst geçit projesi çalışmaları başladı!

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü’nde okuyan binlerce öğrencinin ulaşım sıkıntısına gidermek planlanan üst geçit projesi için inşaat çalışmalarına başlandı.

YTÜ Davutpaşa Kampüsü için üst geçit projesi!

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü’nde okuyan binlerce öğrencinin ulaşım sıkıntısına gidermek için üst geçit projesi hayata geçiriliyor.

Davutpaşa Inİstanbul Lokal adres!

Davutpaşa Inİstanbul Lokal adres bilgileri kapsamında proje, Topkapı - Davutpaşa, Maltepe Mahallesi'nde yer alıyor. Projede dairelerin büyüklükleri 48 ile 308 metrekare arasında değişiyor.

Inİstanbul davutpaşa nerede Haberi

Inİstanbul davutpaşa nerede

4 bölüm şeklinde dizayn edilen projede 1. kısımda 1116 bağımsız bölüm, 2. kısımda 752 kısım bölüm, 3. kısımda 815 bağımsız bölüm, 4. kısımda 898 bağımsız bölümden meydana geliyor. 


Ortak kullanım alanları arasında projede sinema, fitness center, futbol alanları, basketbol sahası, mescit, asansör, oyun alanları, yüzme havuzu, kapalı otopark, güvenlik, ve kreş gibi sosyal alanlara yer veriliyor. 


İş GYO ve Nef tarafından inşa edilen projede dairelerin tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Lansman fiyatları konutların metrekare büyüklüklerine göre değişen proje 28 Mayıs Perşembe günü görücüye çıkacak.


Toplam 3 bin 565 daire ve 16 ticari üniteden meydana gelen proje opkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerine yayılıyor. Toplam 411 bin 941 metrekare inşaat alanında yükselen proje 2018 yılının 2. yarısında teslim edilmesi...