05 / 05 / 2024

Inİstanbul Lokal sosyal yaşam seçenekleri

Inİstanbul Lokal sosyal yaşam seçenekleri

Konum bilgisine göre Terazidere metro istasyonuna 400 metre uzaklıkta bulunan proje İş GYO ve Nef imzası ile yükseliyor. Topkapı Inİstanbul Lokal Residence ödeme planı kapsamında 48 aya varan taksit sağlanıyor.

Almanya’da 'Dar gelirliler için acil sosyal konut yapılsın' çağrısı!

Almanya’da kiracı dernekleri, inşaat sendikaları, sosyal ve sanayi kuruluşlarından oluşan bir ittifak, düşük gelirliler için acil konut yapılması çağrısı yaptı.

TOKİ'den 81 il için ezber bozan sosyal konut müjdesi! Ucuz 2+1 ve 3+1'ler için tarih verildi! Haziran ve Temmuz'a dikkat

TOKİ'den 81 il için ezber bozan sosyal konut müjdesi geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum konuyla ilgili konuştu ve Haziran ile Temmuz aylarını işaret etti. İşte TOKİ 81 il sosyal konut projesi detayları...

Başakşehir Belediyesi yeni sosyal konut projesi için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediyesi tarafından Kayabaşı’nda inşa edilecek sosyal konut projesi için ilk adım atılıyor. 39 dönüm arazi üzerinde hayata geçirilecek olan projede, kat sayısı 12’yi geçmeyecek 6 blokta toplam 503 daire bulunacak.

Dar gelirli aileler için yapılan sosyal konutlar personele tahsis edildi iddiası!

İBB Teftiş Kurulu’nun mülkiye müfettişleri görevlendirilmeden önce bazı dosyaları tamamlayarak yasal işlem başlattığı fakat İstanbul Valiliği’nden gerekli izinleri alamadığı belirlendi. Bu dosyaların başında Cumhurbaşkanlığı personeline tahsis edilen İBB’nin sosyal konutları bulunuyor.

Kamuya ait sosyal tesisler için yeni tarife belli oldu!

2021 yılı için kamuya ait sosyal tesisleri kullanmak isteyenlerin ödemesi gereken asgari bedeller belli oldu.

TOKİ'den 2021 için 100 bin sosyal konut müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) 2020 sonuna kadar 102 bin konut üretilmesi planlanırken, 2021'de de 100 bin sosyal konut inşa edilmesi hedefleniyor.

Çin'den Kanal İstanbul projesi için destek sinyali!

Türkiye´de temaslarda bulunan Çin Halk Cumhuriyeti Sosyal Bilimler Akademisi Sınır Bölgeleri Araştırmaları Enstitüsü Başkanı Xing Guangcheng, Çinli şirketlerin Kanal İstanbul projesine destek verebileceğinin sinyallerini verdi.

Şahinbey Kürüm Sosyal Tesisi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi tarafından Kürüm Mahallesi’ne inşa ettirilen sosyal tesisin inşaat çalışmalarını yerinde denetledi.

Şahinbey Kıbrıs Sosyal Tesisi'nin inşaatı yükseliyor!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi tarafından Kıbrıs Mahallesi’ne inşa ettirilen sosyal tesis ve taziye evi inşaat çalışmalarını yerinde denetledi.

İnönü Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi inşaatı yükseliyor!

İnönü Belediyesi tarafından yapımına başlanan İnönü Belediyesi Spor ve Sosyal Yaşam Merkezinin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Selçuklu Sızma Sosyal Tesisi'nin inşaatında son durum!

Selçuklu Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası ile ilçeye bağlanan Sızma Mahallesi'ne çok amaçlı sosyal tesis kazandırıyor. Kaba inşaatı tamamlanan sosyal tesislerin toplamda 760 bin TL'ye mal olacak.

Inİstanbul Lokal güncel fiyat listesi!

Inİstanbul Lokal Residence'de daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklı alternatifte tasarlandı. Proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükseliyor. İşte Inİstanbul Lokal güncel fiyat listesi...

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ödeme planı!

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ödeme planı kapsamında yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçirilen projede teslimlerin 2018 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Inİstanbul Lokal sosyal yaşam seçenekleri Haberi

Inİstanbul Lokal sosyal yaşam seçenekleri

Toplam 17 bin 944 üzerinde hayata geçirilen Topkapı Inİstanbul Lokal Rezidans Eski Şişecam arazisi üzerinde yükseliyor. Inİstanbul Lokal projesi Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün hemen karşısında inşa ediliyor. 


Inİstanbul Lokal sosyal yaşam seçenekleri

Projede sinema, fitness center,  kapalı otopark, çocuk oyun alanları, futbol alanları, güvenlik, yürüyüş yolları, basketbol sahası, kreş, mescit, asansör ve yüzme havuzu gibi kullanım alanları bulunuyor.


Topkapı Inİstanbul Lokal daireleri

Dairelerin tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildi.


Inİstanbul Lokal Rezidans'ın yapımcı firmaları

Proje İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçiriliyor.


Inİstanbul Lokal Davutpaşa fiyat

Daire fiyatları 439 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Inİstanbul Lokal Evleri ulaşım

Proje Davutpaşa metro istasyonuna 100 metre, Terazidere metro istasyonuna 400 metre, Cevizlibağ Metrobüs durağına 1 kilometre, E-5 karayoluna 1 kilometre,  Ataköy’e 7 kilometre, Zincirlikuyu’ya 8 kilometre, Atatürk...