20 / 05 / 2024

İnistanbul ne zmaan teslim

İnistanbul ne zmaan teslim

Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre uzaklıkta bulunan projede daire tipleri 1+1' den 4+1' e kadar farklılık gösteriyor. İnistanbul lansman tarihi 28 Mayıs Perşembe günü olarak planlandı.

Davutpaşa Inİstanbul Lokal ne zaman teslim?

Cevizlibağ Metrobüs durağına 1 kilometre uzaklıkta yer alan Inİstanbul Lokal projesi İş GYO ve Nef imzası ile yükseliyor. Peki Davutpaşa Inİstanbul Lokal ne zaman teslim?

Inİstanbul Lokal Nef ne zaman teslim?

Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar tasarlandığı proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün karşısında yükseliyor. Projede 48 aya varan taksitler sağlanıyor. Peki Inİstanbul Lokal Nef ne zaman teslim?

Inİstanbul Lokal Evleri ne zaman teslim?

Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde inşa edilen Inİstanbul Lokal Rezidans'ta fiyatlar 348 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Inİstanbul Lokal Evleri ne zaman teslim edilecek?

İnistanbul Lokal Davutpaşa ne zaman teslim?

İnistanbul Lokal Davutpaşa ne zaman teslim? İnistanbul Lokal Topkapı Davutpaşa'da 5 bin TL'den başlayan peşinatlarla daire sahibi olunuyor. Üstelik ilk taksit ödemesi 2016'da başlıyor...

Inİstanbul Lokal ne zaman teslim edilecek?

Inİstanbul Lokal Topkapı'da 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Projede 5 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Peki Inİstanbul Lokal ne zaman teslim edilecek?

Inİstanbul Lokal Nef teslimleri ne zaman?

E-5 karayoluna 1 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede daire tipleri 1+1 'den 4+1 'e kadar farklılık gösteriyor. Peki Inİstanbul Lokal Nef teslimleri ne zaman?

Inİstanbul Lokal Topkapı teslimleri ne zaman?

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün hemen karşısında inşa edilen projede daire fiyatları 348 bin TL 'den başlıyor. Peki Inİstanbul Lokal Topkapı teslimleri ne zaman?

Inİstanbul Lokal Topkapı ne zaman teslim?

Inİstanbul Lokal Topkapı projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor. Peki, Inİstanbul Lokal Topkapı ne zaman teslim?

Topkapı Inİstanbul Lokal teslimleri ne zaman?

Yenikapı sahil yoluna 4 kilometre kadar uzaklıkta yer alan projede ödeme koşulları kapsamında yüzde 10 indirim sağlanıyor. Peki Topkapı Inİstanbul Lokal teslimleri ne zaman?

İnistanbul Lokal'in lansmanı öne alındı!

İş GYO ve Nef'in ilk projesi olan İnistanbul Gala'ya gösterilen yoğun ilgi üzerine, İnistanbul Lokal'in lansmanı öne alındı. Turgay Tanes, konut alıcılarını bekletmemek için Lokal'i planlanan tarihten altı ay kadar önce satışa sunduklarını söylüyor.

Inİstanbul Lokal ne zaman teslim?

Toplam 17 bin 944 üzerine yayılan proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün hemen karşısında yükseliyor. Projede fiyatlar 345 bin TL'den başlıyor. Peki Inİstanbul Lokal ne zaman teslim?

İnistanbul Lokal'de satışlar 6 ay öne çekildi!

İş GYO ve NEF'in Topkapı'daki projesi İnistanbul Gala'daki hızlı satışın ardından Lokal adlı etap 6 ay erken satışa çıktı. İki projede bugüne kadar toplam 1.211 adet konut satışından 515 milyon lira ciro elde edildi.

İnistanbul Lokal'in lansmanı 6 ay öne çekildi!

Sektörün iki önemli markası İş GYO ve Nef’in ortak hayata geçirdiği İnistanbul projesinin ilk etabına olan yoğun ilgi, ikinci etabın lansmanını 6 ay öne çekti.

İnistanbul ne zmaan teslim Haberi

İnistanbul ne zmaan teslim

Daire tiplerinin 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildiği projede toplam 3 bin 565 daire ve 16 ticari ünite yer alıyor. Proje tplam 411 bin 941 metrekare inşaat alanında yükseliyor.


Ortak kullanım alanları arasında projede sinema, fitness center, futbol alanları, basketbol sahası, mescit, asansör, oyun alanları, yüzme havuzu, kapalı otopark, güvenlik, ve kreş gibi sosyal alanlara yer veriliyor. 


İnistanbul projesi toplam 4 bölüm şeklinde dizayn edildi. Projede 1. kısımda 1116 bağımsız bölüm, 2. kısımda 752 kısım bölüm, 3. kısımda 815 bağımsız bölüm, 4. kısımda 898 bağımsız bölümden meydana geliyor. 


Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerine yayılan proje ulaşım bilgisi kapsamında E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre uzaklıkta hayata geçiriliyor.


4 bölüm şeklinde dizayn edilen projede 1. kısımda 1116 bağımsız...