02 / 05 / 2024

InnoTrans Berlin 2016 Fuarı

InnoTrans Berlin 2016 Fuarı

ASELSAN'ın demiryolu teknolojileri Berlin'de sergilendi. Şirketin geliştirdiği milli demiryolu teknolojileri InnoTrans Berlin 2016 Fuarı'nda görücüye çıktı.

3. havalimanına 2016 Dünya Mimarlık Festivali'nden ödül!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın terminal binası, Berlin'deki 2016 Dünya Mimarlık Festivali'nde "Gelecek Projeler-Altyapı" kategorisinde tasarım ödülüne layık görüldü

ASELSAN'ın demiryolu teknolojileri Berlin'de sergilendi!

ASELSAN'ın demiryolu teknolojileri Berlin'de sergilendi. Şirketin geliştirdiği milli demiryolu teknolojileri InnoTrans Berlin 2016 Fuarı'nda görücüye çıktı.

Kent Meydanı 2016'da açılacak!

Kent Meydanı projesi, İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de hayata geçiriliyor. Türkiye'nin en büyük şehir meydanı nerede?" sloganıyla inşa edilen Kent Meydanı projesindeki konutlar 2016 yılının sonunda teslim edilmek üzere hazırlanıyor.

Başakşehir Kent Meydanı projesi 2016 yılında tamamlanacak!

"Türkiye'nin en büyük şehir meydanı nerede?" sloganıyla inşa edilen Kent Meydanı projesi tamamlandığında Taksim Meydanı'nın iki katı büyüklüğe sahip olacak. Proje; 2016 yılında tamamlanacak.

Meryem Uzerli Berlin’de 300 bin euroya daire aldı!

Tükenmişlik sendromu ile ülkesine dönen Meryem Uzerli kazandığını gayrimenkule yatırıyor. Yeni sezon için 2 milyon dolarlık anlaşma yapan Oyuncu, Berlin’de 300 bin euroya daire aldı.

Adana'nın yeni stadyumu Haziran 2016'da tamamlanacak!

Adana'da 33 bin kişilik yeni stadın temelinin önümüzdeki günlerde atılması bekleniyor. Haziran 2016'da bitmesi öngörülen stadın daha erken bitirilmesi için işçiler çift vardiya çalışıyor. Projenin hafriyat çalışmalarına Mayıs'ta başlandı...

Resim İstanbul Orman Konutları'nda Eylül 2016'da teslim daireler!

Resim İstanbul Orman Konutları'nda 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan dairelerin teslimlerinin Eylül 2016'da yapılması planlanıyor.

Sancaktepe Resim İstanbul Orman Konutları'nda teslimler Eylül 2016'da!

Resim İstanbul Orman Konutları'nda 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan dairelerin teslimlerinin Eylül 2016'da yapılması planlanıyor.

Avrasya Tüneli 2016 sonuna yetişecek!

Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan, Ağustos 2017 ’de bitmesi planlanan ‘Avrasya Tüneli’nin 2016 sonuna yetişeceği müjdesini verdi. Tünelden geçiş ücreti 4 dolar + KDV olarak belirlendi.

Avrasya Tüneli'nde 2016'da teker döner!

ULAŞTIRMA, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Ağustos 2017’de bitmesi planlanan ‘Avrasya Tüneli’nin 2016 sonuna yetişeceği müjdesini verdi. Tünelden geçiş ücreti 4 dolar+KDV olarak belirlendi.

Lütfi Elvan: Avrasya Tüneli'nden 2016 sonunda araçlarımızla geçebileceğiz!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Avrasya Tüneli'nin 2016 yılı sonunda tamamlanacağını bildirdi. Lütfi Elvan ' Avrasya Tüneli'nden 2016 sonunda araçlarımızla geçebileceğiz ' dedi.

Atakule 2016 yılının son çeyreğinde açılacak!

Türkiye'nin ikinci, başkent Ankara'nın ise ilk alışveriş merkezi olan, kentin en önemli sembollerinden Atakule yenileniyor. 200 milyon liralık bir yatırımla hayata geçirilecek proje, yenilenen yüzüyle 2016 yılının son çeyreğinde açılacak.

Resim İstanbul Orman Konutları projesinde teslimler Eylül 2016'da!

Ortadoğu Grup Resim İstanbul Orman Konutları'nda 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Resim İstanbul Orman Konutlarıprojesinde teslimlerin Eylül 2016'da yapılması planlanıyor.

InnoTrans Berlin 2016 Fuarı Haberi

InnoTrans Berlin 2016 Fuarı

ASELSAN'ın, milli olarak geliştirilmesi stratejik öneme sahip Raylı Ulaşım Teknolojileri alanında kullanılacak cihaz ve sistemleri, InnoTrans Berlin 2016 Fuarı'nda yoğun ilgi gördü.


Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, Almanya'nın başkenti Berlin’de düzenlenen fuara katılan ASELSAN, çekiş sistemleri, tren kontrol ve yönetim sistemleri ve tesis güvenlik sistemlerini sergiledi. 


ASELSAN’ın metro, tramvay, yüksek hızlı tren, bölgesel tren ve lokomotif gibi raylı ulaşım araçları kritik elektrik-elektronik bileşenleri, enerji depolama sistemleri ile demiryolu sinyalizasyon ve kontrol sistemleri, alanında ileri ve özgün teknolojiye sahip ürünlerin uluslararası pazarda ilk defa görücüye çıktığı InnoTrans Fuarı'nda yoğun ilgi gördü. 


Askeri alanda kazandığı teknolojileri Türkiye’nin ihtiyacı olan diğer sektörler için de kullanan ASELSAN, Ankara metrosu için modernizasyon çalışmaları yapıyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi ile ortak yürütülen proje kapsamında, üçlü metro seti üzerine ASELSAN...