29 / 04 / 2024

Innovia 2.Etap değerleme raporu

Innovia 2.Etap değerleme raporu

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformunda yapılan yazılı açıklamada Yeşil GYO Innovia 2.etap yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Innovia 2.Etap 2015 ticari ünite değerleme raporu yayınlandı!

Yeşil Gayrimenkul Innovia Projesi 2.Etap bünyesinde konumlu 183 adet ticari ünitenin satış ve kira değerlerine ilişkin yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri 2. Etap'ın değeri şimdiden 18.5 milyar TL'yi aştı!

Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri projesinin 2. Etap 1, 2, 3, 4 ve 5'inci kısımlarının yıl sonu değerleme raporlarını yayımladı. Peki Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri'nin 2. Etap'ının yıl sonu değeri ne kadar oldu? 

Özak GYO Göktürk 2 projesinin değeri 1.6 milyar TL'yi aştı!

Özak GYO Göktürk 2 projesinin değerleme raporu yayımlandı. Peki Özak GYO Göktürk 2 projesinin 2023 değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Mall Of İstanbul 2. Etap'ın değeri belli oldu!

Torunlar GYO, Mall Of İstanbul 2. Etap'ın değerleme raporunu yayınladı. Peki Mall Of İstanbul 2. Etap'ın değeri ne kadar oldu?

Emlak Konut GYO Köy Projesi 2. Etap'ın değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO, Köy Projesi 2. Etap 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki, Köy Projesi 2. Etap'ın değeri ne oldu?

Emlak Konut GYO İzmir Allsancak 2. Etap'ın değeri belli oldu! 

Emlak Konut GYO İzmir Allsancak Projesi 2 Etap'ın değerleme raporu yayınlandı. Emlak Konut GYO İzmir Alsancak Projesi 2 Etap'ın değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut Vadi Evleri 2. Etap'ın değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO, İstanbul Başakşehir'de Bahçeşehir 2. Kısım mahallesi mevkiinde bulunan Emlak Konut Vadi Evleri 2. Etap projesi için Reel Gayrimenkul Değerleme'ye gayrimenkul değerleme raporu hazırlattı. Peki Emlak Konut Vadi Evleri 2. Etap'ın değeri ne kadar oldu?

Emlak Konut GYO Ispartakule 1. Etap 2. Kısım değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Ispartakule 1. Etap 2. Kısım projesinde konumlu 1 adet bağımsız bölümün ekspertiz değeri için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut Köy 3. Etap değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy 3. Etap Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi (KÖY 3. ETAP) projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Bizim Mahalle 1. ve 4. Etap değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Bizim Mahalle 1. Etap 4. Kısım (853 Ada 11 Parsel) projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut Vadi Evleri 1. Etap değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Emlak Konut Vadi Evleri 1. Etap projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Torunlar GYO Mall of İstanbul 2. Etap 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Torunlar GYO'nun Mall of İstanbul 2. Etap projesinin 2020 yıl sonu değerleme raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

Evora 2 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Tuzla 2. Etap 2. Bölge Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" "Evora-2" projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut Vadi Evleri 2. Etap 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Emlak Konut Vadi Evleri 2. Etap projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Innovia 2.Etap değerleme raporu Haberi

Innovia 2.Etap değerleme raporu


Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformunda yapılan yazılı açıklamada Yeşil GYO Innovia 2.etap yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.


Kap Açıklaması:

Sermaye Piyasası Kurulu'nun (III-48.1) Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği uyarınca, De-ga Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'ye yaptırılan Innovia 2.etap bünyesinde bulunan konutlar içindeki Şirket hissemize ilişkin yıl sonu değerleme raporu ve ekleri ekte yer almaktadır. 


Dosya için