11 / 05 / 2024

innovia mağdurları 2018

innovia mağdurları 2018

Yeşil Holding'e bağlı Yeşil İnşaat, Esenyurt'taki Innovia 4 projesini durdurdu. Projeden ev alan ve mağdur olan vatandaşlar 24 Eylül'de İstanbul Büyükşehir Belediyesi önünde toplanacak.

Innovia 4 mağdurlarından Semaver Haftası etkinliği!

Yarım kalan evlerine yıllardır kavuşamayan Innovia 4 mağdurları farklı bir etkinlik gerçekleştirdi. Etkinliğin adını Semaver Haftası olarak belirleyen mağdurlar, proje önünde çay içti, simit ve peynir yedi...

Innovia 4 mağdurlarından yardım çığlığı!

Yarım kalan evlerine yıllardır kavuşamayan Innovia 4 mağdurları devletten yardım bekliyor. İstanbul’da toplam 100 bine yakın toplu konut mağduru olduğu tahmin ediliyor.

Innovia 4 mağdurlarından suç duyurusu çağrısı!

Yeşil Holding'e bağlı Yeşil İnşaat, Esenyurt'taki Innovia 4 projesini geçtiğimiz yıl durdurdu. Innovia 4 mağdurları projeyle ilgili olarak suç duyurusu çağrısı yaptı.

Jet Fadıl mağdurları nasıl kandırıldıklarını anlattı!

"Jet Fadıl" lakaplı Fadıl Akgündüz ve akrabalarının, Caprice Gold ve Maldivler projelerinde devre mülk satışı yaparak vatandaşları dolandırdığı iddiasıyla yargılandığı davada mağdurlar siyasileri suçladı...

Innovia 4 mağdurlarından Yeşil Holding önünde eylem!

Yarım bırakılan evlerinin senelerdir teslim edilmediğini söyleyen Innovia 4 mağdurları, Cevizlibağ'daki Yeşil Holding önünde bir protesto gösterisi gerçekleştirdi.

Ekrem İmamoğlu Fikirtepe kentsel dönüşüm mağdurlarını ziyaret edecek!

18 Mart Pazartesi günü (bugün), saat 19:00’da CHP İstanbul Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Fikirtepe Mandıra Caddesi üzerinde Fikirtepe mağdurlarını ziyaret edecek.

Esenyurtlu konut mağdurlarından yeni eylem!

Esenyurtlu konut mağdurları Cumhuriyet Meydanı’nda bir araya gelerek eylem yaptı. Uluslararası Tüketiciler Derneği Genel Başkanı’nın da katıldığı eylemde yetkililere seslendi.

Innovia 4 mağdurları eylem yaptı!

Yarım bırakılan evlerinin senelerdir teslim edilmediğini söyleyen Innovia 4 mağdurları, şantiye alanında bir protesto gösterisi gerçekleştirdi.

Nusaybin'deki terör mağdurları konutlarına kavuştu!

Mardin'in Nusaybin ilçesinde, terör mağdurları için yapılan konutların anahtarı törenle sahiplerine teslim edildi...

Afyonkarahisar'da konut mağdurları isyan etti!

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde 2015 yılında ödeme yaptıkları inşaat firması tarafından dairelerinin teslim edilmediğini, edilenlerin ise tapularının verilmediğini iddia eden mağdurlar eylem yaptı.

Konut mağdurlarından tabutlu eylem!

Esenyurt'ta 3200 dairelik siteden 10 yıl önce daire alan vatandaşlar şirket TMSF yönetimine geçince dairelerini teslim alamadılar. Mağdurlar siteye tabutla gelip seslerini duyurmak istedi. 

Konut mağdurları İBB önünde eylem yaptı!

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler öncesi çözüm bekleyen konut mağdurları bugün saat 12:00'de Saraçhane'de toplandı.

Konut mağdurları yarın Saraçhane'de toplanıyor!

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler öncesi çözüm bekleyen konut mağdurları yarın saat 12:00'de Saraçhane'de toplanıyor.

innovia mağdurları 2018 Haberi

innovia mağdurları 2018

İnşaat sektörünün en büyük firmalarından olan Yeşil Holding'e bağlı Yeşil İnşaat, Esenyurt'taki Innovia 4 projesini durdurdu. Firma yaptığı açıklamada projede çalışan bütün işçilerin işten çıkarıldığını bildirdi.

Yeşil İnşaat yönetimi bütün taşeron firma yöneticilerini çağırarak İnnovia 4 projesini durduğunu, tüm taşeron firmaların malzeme ve takımlarını almalarını söyledi.

Şirket yönetimi, tüm işçilere çıkış verdiklerini ve taşeron firmaların durumu işçilere bildirmelerini istedi. Projede çalışan idari kadronun durumu ise şimdilik belli değil.

Yeşil Plaza önünde eylem

İşten çıkarılan İnnovia 4 işçileri Yeşil Plaza önünde toplanarak bir protesto gösterisi gerçekleştirdi. Hak ettikleri paraları alamadıkları söyleyen işçiler Yeşil Holding Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil'in kendileriyle görüşmeyi kabul ettiğini fakat odasına çıktıklarında, Yeşil'in polis çağırıp kaçtığını iddia etti.

Kendilerine mağduriyetlerini gidermek adına arsa teklif edildiğini de belirten...