06 / 05 / 2024

innovia pes

innovia pes

Yeşil GYO İnnovia projeleri 4 etaptan meydana geliyor. Yeşil GYO İnnovia projelerinin birinci, ikinci ve üçüncü etaplarında satışlar tamamlandı ve yaşam başladı. İnnovia 4 projesinde ise konut satışları devam ediyor....

Yeşil GYO'dan Pes dedirten sistem: Premium Emlak Sistemi!

Yeşil GYO'dan Pes dedirten sistem: Premium Emlak Sistemi kapsamında 1 oda 1 salon daire fiyatına 3 oda 1 salon daire satın alabiliyor. Kampanya devam ediyor

Deprem yönetmeliğine kafa tutan bu inşaat görenlere 'pes' dedirtti! 

Depremler sonrası, kentsel dönüşüm ve bina güçlendirmenin önemi bir kez daha anlaşılırken sosyal medyada güçlendirme çalışması yapılan bir binanın fotoğrafları görenleri 'pes' dedirtti. İşte o inşaat...

Konut ve barınma krizi küresel boyutlara ulaştı: Haftalığı 6 bin TL olan çadır pes dedirtti!

Giderek büyüyen konut ve barınma krizi kamuoyunun gündeminden düşmezken haftalığı 6 bin TL olan çadır adeta pes dedirtti. 

Ev alacaklar dikkat! Emlak dolandırıcılarının son yöntemi pes dedirtti! 

Kendisini emlakçı olarak tanıtan dolandırıcıların yeni yöntemi pes artık dedirtti. ''Mesai bitti'' yalanıyla günde 5 kişiyi dolandırıyorlar.

Altın Kahini İslam Memiş çıldırdı! Bugünün fırsatçılarını unutturmayacağız! ''Pes'' dedirten gelişme! 

Altın Kahini İslam Memiş, böyle bir zamanda borsada işlem yapanları ve kazananları, kazandığını zannedenlere isyan etti. İslam Memiş: '' Bugünün fırsatçılarını unutturmayacağız'' diyen İslam Memiş'ten ''Pes'' dedirten gelişme! 

Bu kadarı da pes dedirtti! İstanbul’da tek bir oda için 5 bin lira kira isteniyor!

Mega kent İstanbul'da kira fiyatlarının fahiş fiyatlarla artmasıyla beraber konut sahipleri ‘fırsat bu fırsat’ diyerek odaları kiraya vermeye başladı. Şişli’de penceresi olmayan kiralık odalara dahi 5 bin lira fiyat istenmesi artık bu kadarı da ‘pes’ dedirtti.

Kiralık evlerde ayar kaçtı! Kiracılardan istenen şartlar pes dedirtti!

Son zamanlarda kira fiyatlarında yaşanan artış ve ev sayısında ki düşüş nedeniyle kiralık ev arayan vatandaşlar bir hayli zor durumda. Tüm bu zorluklara rağmen ev sahiplerinin kiracılardan istedikleri belgeler ise pes dedirtti.

Pes Mühendislik Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pes Mühendislik Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Necdet Demir tarafından kuruldu.

Pesüs Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Pesüs Yapı Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Enb Turizm Yatırım İnşaat Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Muğla Molla İbrahim Koyu’ndaki kaçak yapılaşma pes dedirtti!

Muğla Milas'ta bulunan Mazı Köyü’nün eşsiz koyu Molla İbrahim Koyu’nda beton yapılaşma bu kadarına pes dedirtti.

Kapalıçarşı'daki tahribat pes dedirtti!

İstanbul’a gelen turistlerin uğramadan gitmediği Kapalıçarşı, çatısında bulunan klima ve baz istasyonları ile eziliyor. 558 senelik yapının iç kısımlarındaki tahribat ise pes dedirtiyor...

İnnovia 4 mağdurları 24 Eylül'de eylem yapacak!

Yeşil Holding'e bağlı Yeşil İnşaat, Esenyurt'taki Innovia 4 projesini durdurdu. Projeden ev alan ve mağdur olan vatandaşlar 24 Eylül'de İstanbul Büyükşehir Belediyesi önünde toplanacak.

Pes İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pes İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mustafa Kerem Peker tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

İşte 'Bu kadarına da pes' dedirten 10 mimari hata!

İnsanlar günü kurtarmak adına hem komik hemde tehlikeli çözümler üretmiş. İşte ''bu kadarına da pes'' dedirten mimari hatalar.

innovia pes Haberi

innovia pes


Yeşil GYO İnnovia projeleri, Beylikdüzü'nde yer alıyor. 4 etaptan meydana gelen Yeşil GYO İnnovia projelerinin birinci, ikinci ve üçüncü etaplarında satışlar tamamlandı ve yaşam başladı. İnnovia 4 projesinde ise konut satışları devam ediyor. 


Yeşil GYO İnnovia projelerinde son 4 yılda toplam 8 bin 100 daire teslim etti. Konforlu ve eksiksiz yaşam konseptiyle planlanan İnnovia projesinde yaşam, keyifle devam ediyor.


Yeşil GYO İnnovia 1!

Her ihtiyacı karşılayacak sosyal tesisi, farklı spor olanakları, yüzme havuzu, mükemmel çevre düzeni, çim ve koru alanı, yürüme, koşu ve bisiklet yolları ile İnnovia 1, yüzde 85 yeşil alan ve doğal güzelliklere ayrılan 61 bin metrekare alan üzerinde 19 katlı 7 bloktan meydana geliyor.


Yeşil GYO İnnovia 2!

Yüzde 75'i yeşil alan, göletler, şelaleler, geniş sosyal ve spor olanakları, açık kapalı...