02 / 05 / 2024

İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi hyundai asansör

İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi hyundai asansör

Hyundai Asansör, İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde açtığı asansör ve yürüyen merdiven sınıfı ile eğitime destek veriyor. Mesleki eğitime katkı sağlaması beklenen proje ile sektöre kaliteli eleman yetiştirilmesi de amaçlanıyor.

Adana'da kentsel dönüşüm ve imar sorunları konuşuldu!

Adana'da kentsel dönüşüm ve imar projeleri kapsamında çalışmaları devam ediyor. Adana'da kentsel dönüşüm ve imar sorunları konuşuldu.

Altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası bugün başlıyor!

Altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası için başvurular bugün itibari ile başlıyor. Altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası için başvurular Ziraat Bankası tarafından kabul ediliyor..

Altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası satış tarihleri!

Altın Tahvili ve Altına Dayalı Kira Sertifikası için Ziraat Bankası şubeleri aracılığı ile talep toplamaya başlanacak. İşte altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası satış tarihleri...

Altın tahvili ve kira sertifikası nedir?

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Güngör Uras 2 Ekim 2017 Pazartesi tarihinde talep toplanmaya başlanacak olan altın tahvili ve kira sertifikasını açıkladı.

Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı İzmir’de gerçekleşiyor!

SABAH gazetesinin düzenlediği Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı İzmir’de gerçekleşiyor. Kurultayda dönüşüm politikaları masaya yatırılacak

TTA Gayrimenkul'ün Adana ve Manisa'daki 3 taşınmazı satıldı!

Sümer Holding A.Ş. ile birleştirilerek tüzel kişiliği sona erdirilen TTA Gayrimenkul'ün Adana ve Manisa'daki taşınmazları satıldı. Özelleştirme Yüksek Kurulu kararları bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Konya Güneysınır ve Sarayönü şehir konakları açılıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde yapımını sürdürdüğü Güneysınır ve Sarayönü şehir konaklarının inşaatını tamamladı.

216 Butik Plus'ta ticari alanların kiralama ve satışları başladı!

216 Yapı tarafından İstanbul'un gelişen bölgesi Çekmeköy'de inşa edilen 216 Butik Plus'ta ticari alanların kiralama ve satış işlemleri başladı.

Fetih Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fetih Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Umut Öztürk tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşüm ve yık-yap modeli aynı değildir!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili Deniz Karataş bugünkü yazısında kentsel dönüşüm ve yık-yap modelini anlattı. İşte o haber...

Adana Seyhan'daki okul lojmanının yıkımı mecliste!

CHP Adana Milletvekili İbrahim Özdiş, Adana'nın Seyhan ilçesinde bulunan İsmet İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin lojman ve futbol sahası alanının başka okul yapımı nedeniyle kullanılması kararını meclis gündemine taşıdı..

10 soruda TOKİ kentsel dönüşüm ve yenileme süreci!

TOKİ'nin kentsel dönüşüm ve yenileme projelerinde süreç nasıl işliyor? İşte bu konu hakkında vatandaşların aklına takılan sorular ve cevapları.. 10 soruda TOKİ kentsel dönüşüm ve yenileme süreci..

Akpınar Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akpınar Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Önder Akpınar tarafından 340 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi hyundai asansör Haberi

İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi hyundai asansör

Hyundai Asansör, İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde açtığı asansör ve yürüyen merpen sınıfı ile eğitime destek veriyor. Mesleki eğitime katkı sağlaması beklenen proje ile sektöre kaliteli eleman yetiştirilmesi de amaçlanıyor. Hyundai Asansör, İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde açtığı asansör ve yürüyen merpen sınıfı ile eğitime destek veriyor. 


Asansör ve yürüyen merpen ile ilgili teknik bilgilerin aktarılacağı sınıfta şu anda 25 öğrenci eğitim görüyor. İlerleyen zamanlarda bu sınıfta eğitim gören öğrencilerin, Hyundai Asansör'de stajyer olarak deneyim kazanması da planlanıyor. 


'Sektörün olmazsa olmazı mesleki eğitim' 

HMF Hyundai Asansör Hakkında Sınıf için gerekli tüm ekipman Hyundai Asansör tarafından temin edildi Proje dahilinde bir asansör ve yürüyen merpen sınıfı kuruldu ve gerekli tüm ekipman Hyundai Asansör tarafından temin edildi. Ayrıca bir laboratuvar kısmı oluşturularak...