06 / 05 / 2024

İnönü Stadı millet bahçesi

İnönü Stadı millet bahçesi

Yerine Millet Bahçesi yapılacağı açıklanan Malatya İnönü Stadı’nın kapalı tribünü de yıkıldı. Kapalı tribünün yıkımı sırasında çalışmaları izleyen vatandaşlar duygusal anlar yaşadı.

Altın üstadı İslam Memiş hiç bu kadar ciddi konuşmamıştı ! Bu haberi hemen okuyun! İşte altının rekor kıracağı tarih

İvmeyi aşağılara yönelten altın için sabırsızlıkla dip seviye neresi olacak bekleniyor. Hem küçük hem de büyük yatırımcı FED kararlarının açıklanmasının akabinde altının yönünü merak ediyor. Ekonominin üstad ismi İslam Memiş merak edilen soruları cevapladı.

Konya Ilgın'a millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Ilgın'da yeni bir millet bahçesi inşa edecek. Projenin ihalesi 24 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Cebeci İnönü Stadı'nın yıkımı başladı! Millet Bahçesi yapılacak!

Yerine millet bahçesi inşa edilecek olan Cebeci İnönü Stadı'nın yıkım çalışmaları için Çankaya Belediyesi tarafından yıkım ruhsatı verildi

Kahramanmaraş Andırın Millet Bahçesi’nde çalışmalar başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Andırın'da millet bahçesi projesini başlattı. Millet bahçesi 50 bin metrekare üzerine inşa edilecek. 

Aydın Efeler Millet Bahçesi projesi TBMM'de!

Aydın'ın Efeler ilçesinde yapılması planlanan Millet Bahçesi'ne ilişkin meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Nevmekân Selimiye Millet Kıraathanesi Eylül'de açılacak!

Millet Kıraathaneleri’nin en güzel örneğini Üsküdar’da temsil eden Nevmekân’ların üçüncüsü için geri sayım başladı.

Aydın Nazilli millet bahçesi böyle olacak!

TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan Aydın Nazilli millet bahçesinin ihalesi yapıldı. TOKİ, millet bahçesinin görsellerini yayınladı. İşte Aydın Nazilli millet bahçesi böyle olacak...

TOKİ Aydın Nazilli Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Aydın İli, Nazilli İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Aydın Nazilli Millet Bahçesi ihalesi 9 Ocak'ta!

TOKİ'nin Aydın İli, Nazilli İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Ocak'ta...

Estudiantes de La Plata'nın yeni stadı açıldı!

Arjantin'in Buenos Aires kentinde yeniden yapılan Estudiantes de La Plata takımının stadı görkemli törenle açıldı.

Yalova Hersek Lagünü'ne millet bahçesi yapılacak!

Yalova'nın Altınova ilçesi Belediye Başkanı Metin Oral, Hersek Lagünü'nün çevresine, 1 milyon 400 bin metrekare alan üzerine kurulu Türkiye'nin en büyük Millet Bahçesi'ni inşa edeceklerini açıkladı...

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşümle değişecek!

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm için ayrı bir parantez açan ve milletin kaynaklarını yine millete hizmet için kullandıklarını anlatan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar, ''Milletin kaynaklarını yine millet için kullanıyoruz'' dedi.

Kocaeli İsmetpaşa Stadı millet bahçesi oluyor!

Kocaeli Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İsmetpaşa Stadı’nın bulunduğu arazinin millet bahçesine dönüştürüleceğini açıkladı.

İnönü Stadı millet bahçesi Haberi

İnönü Stadı millet bahçesi

Yerine Millet Bahçesi yapılacağı açıklanan Malatya İnönü Stadı’nın ‘kolonsuz tribünleri’ bugün yıkıldı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, düzenlenen törenle yıkımına başlanan statta çalışmalarda sona gelindi. 

1970 yılından beri futbola hizmet veren İnönü Stadı'nın yerine Millet Bahçesi yapılacak. İhalesinin tamamlanmasının ardından ilk kazma geçtiğimiz günlerde vurulmuş ve stadın açık tribünleri yıkılmıştı.

Millet Bahçesi yapım çalışmaları kapsamında Battalgazi İlçesi Uçbağlar Mahallesi 3996 ada ve 17 parsel üzerinde yer alan İnönü Stadyumu, Kapalı Spor Salonu, Turgut Özal Kamp Merkezi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü binası ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ek binasının yıkımı tamamlanacak.

Dönemin mimari şartlarında örnek proje olarak gösterilen kapalı tribünün yıkımı sırasında orada olan ve çalışmayı izleyen bazı vatandaşların duygusal anlar...