03 / 05 / 2024

İnönü Stadyumu beşiktaş

İnönü Stadyumu beşiktaş

Tahribata uğrayan İnönü Stadyumu'nda gerçekştirilecek konserler için onarım çalışmaları başladı...

Beşiktaş'taki yangın 29 kişiye mezar oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Binaya ruhsat verenler kim?' diye sordu!

29 kişinin hayatını kaybettiği İstanbul Beşiktaş'taki gece klübünde çıkan yangın günlerdir hafızalardan silinmezken Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama geldi. Erdoğan Binaya ruhsat verenler kim?' diye tepki gösterdi.

Beşiktaş'ın Beykoz'daki arazisi için karar verildi! Futbol köyü inşa edilecek!

Beşiktaş'ın Beykoz'da bulunan 21 dönümlük arazisine bir Futbol Köyü inşa edeceği belirtiliyor.

Beşiktaş Akatlar'daki kentsel dönüşüm mağduriyeti Meclis gündeminde!

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Evrim Rızvanoğlu, İstanbul Beşiktaş Akatlar'da yaşanan kentsel dönüşüm ile ilgili olarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin yanıtlaması istemiyle soru önergesi verdi. İşte detaylar...

1940 yılında Beşiktaş'ın imar planı hazırlanmış! 

1940 yılında, Beşiktaş'ın imar planı hazırlanmış. Plana göre, Beşiktaş camisinin tamamen meydan çıkarılmasına ve caddenin iki tarafındaki dükkanların yıkılmasına karar verilmiş.

İBB'den megakentin göbeğinde dev satış! Beşiktaş'taki turizm ve ticaret imarlı arsanın fiyatı dudak uçuklattı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beşiktaş Dikilitaş'ta yer alan zemin altı katlı otopark, zemin üstü turizm+ticaret imarlı arsayı satıyor. Peki Beşiktaş Dikilitaş'taki arsanın fiyatı ne kadar? 

İstanbul'da kentsel dönüşüm hızlandı: Maltepe'de 4 bin 90,  Beşiktaş'ta 603 riskli bina yıkıldı!

Türkiye'nin en büyük nüfusuna sahip İstanbul'da beklenen olası Marmara depremi nedeniyle kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. İşte Maltepe ve Beşiktaş'taki çalışmalara ilişkin detaylar...

Özak GYO Beşiktaş, Mahmutbey ve Maltepe arsalarının değerleri belli oldu! 

Özak GYO tarafından Beşiktaş, Mahmutbey ve Maltepe arsalara 2023 yılına ilişkin değerleme raporları yayımlandı. Peki Özak GYO Beşiktaş, Mahmutbey ve Maltepe arsalarının değerleri ne kadar oldu? 

Şampiyon Galatasaray borsada taraftarlarını üzdü, Beşiktaş ve Trabzonspor hisseleri yatırımcısını sevindirdi

Borsa İstanbul'da işlem gören spor şirketlerinden hesaplanan spor endeksi, mayıs ayında yatırımcısına kaybettirdi. Beşiktaş hisseleri yüzde 10,3, Trabzonspor yüzde 3,5 değer kazanırken, Galatasaray'ın hisseleri yüzde 10,8, Fenerbahçe'nin hisseleri yüzde 7,3 değer kaybetti.

Eminönü, Karaköy, Beşiktaş ve Kadıköy... İstanbul'da terk edilmiş binalar tehlike sinyalleri veriyor!

İstanbul'da genellikle Eminönü, Karaköy, Beşiktaş, Kadıköy ve Üsküdar gibi yerlerde bulunan terk edilmiş, kullanılmayan binalar İstanbul için tehlike siyalleri veriyor.

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsasının ihalesi 4 Nisan'da!

Emlak Konut GYO, İstanbul Beşiktaş Akat Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturum tarihini 4 Nisan olarak açıkladı. Peki Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsasının büyüklüğü kaçmetrekare? Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsası nerede?

Bakanlıktan flaş karar! Beşiktaş ve Sarıyer sınırındaki 58 bin metrekarelik hazine arazisinin imar planı askıda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İstanbul’da Beşiktaş ve Sarıyer sınırındaki 58 bin metrekarelik hazine arazisinin imar planlarını askıya çıkardı.

Özak GYO Beşiktaş ve Mahmutbey arsalarının değeri belli oldu! 

Özak GYO Beşiktaş'ta yer alan 5 adet parsel ile Mahmutbey'de yer alan 4 parselinin değerlerini açıkladı. Peki Özak GYO Beşiktaş ve Mahmutbey arsalarının değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

İş GYO Beşiktaş Dikilitaş binasının 2022 değeri ne kadar? 

İş GYO Beşiktaş Dikilitaş binasının 2022 değeri belli oldu. Peki Beşiktaş Dikilitaş binasının 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

İnönü Stadyumu beşiktaş Haberi

İnönü Stadyumu beşiktaş
26 Temmuz'a kadar 6 konserin yapılacağı İnönü Stadyumu'nda onarım çalışmaları sürüyor. 25 bin koltuğun takılacağı ve 2 dönüm çimin serileceği İnönü Stadyumu'nda yapılacak konserlerin geliri ise tadilata...