28 / 04 / 2024

İnönü Stadyumun temeli ne zaman atıldı

İnönü Stadyumun temeli ne zaman atıldı

1940 yılında Dolmabahçe'de şehir stadı olarak inşa edilecek olan İnönü Stadyumu'nun temeli Vali Lütfi Kırdar tarafından atılmış. Vali Lütfi Kırdar, yaptığı konuşmanın sonunda, stada 'İnönü Stadyumu' adı verildiğini açıklamış.

Kanal İstanbul'un temeli atıldı!

Çılgın proje olarak lanse edilen ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın asrın projesi dediği Kanal İstanbul'da büyük gün geldi. Çılgın projenin temeli atıldı.

Ekrem İmamoğlu'ndan son dakika Kanal İstanbul çıkışı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2 gün sonra temeli atılacak olan çılgın proje Kanal İstanbul'la ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Kanal İstanbul projesinde ilk tarih belirleniyor!

Kanal İstanbul Projesi için geri sayım başladı. Güzergahta inşa edilecek altı köprünün ilkinin temeli Haziran'da atılacak. 

Batman'daki imar alanları inşaat firmalarının dikkatini çekiyor!

Batman'da yeni imar alanında altyapı ve yol çalışmalarının ardından konut projeleri için düğmeye basılacak. Ayrıca Batman’ın yeni imar alanı olan Batman-Hasankeyf yol güzergahındaki Akça (Tilmiz) - Binatlı (Bileyder) köyleri çevresinde yeni yapıların da temeli atılıyor.

Büyükçekmece'de Atatürk Evi ve Müzesi’nin temeli atıldı!

Cumhuriyet’in 97’inci yılı anısına Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Selanik’te doğduğu ev Büyükçekmece'de inşa ediliyor. Bugün evin temeli atıldı.

Beylikdüzü Belediyesi Balıkesir Kültür Merkezi'nin yapımını üstlendi!

Beylikdüzü Belediyesi, Balıkesir Manyas Belediyesi tarafından bölgede temeli atılan Kültür Merkezi ve Çok Amaçlı Sosyal Tesis'in yapımını üstlendi. Temeli atılan proje 750 metrekarelik alanda inşa edilecek.

Kanal Tokat projesinde çalışmalar hızlandı!

23 Mart 2017 gününde temeli atılan Kanal Tokat projesinde çalışmalar hızla devam ediyor. Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu projenin ilçeye değer katacağını söyledi.

TOKİ Sarayönü projesinin temeli atıldı!

TOKİ tarafından, Sarayönü’de yapılacak olan 883 konutun inşaat çalışmaları başlatıldı. 45 bloktan oluşan projede toplam 883 konut olacak.

Çanakkale 1915 Köprüsü 4 yılda tamamlanacak!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkam Nihat Özdemir, Çanakkale 1915 Köprüsü'nün detaylarını paylaştı. Özdemir, 10 gün sonra temeli atılacak projenin 4 yılda bitirilmesi planlandığını söyledi.

Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesinde mağduriyet yaşanmıyor!

Osmangazi Belediyesi tarafından başlatılan Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, büyük bir hızla devam ediyor. İlk harcı 13 Ekim 2015’te atılan ve 4 etap halinde gerçekleştirilen projede, 2016 yılı içinde 3 etabın birden temeli atıldı.

Milas'ta inşaat temelinden tarihi mezarlar çıkıyor!

Muğla Milas’taki Fabrika Sokak’ta yürütülen çalışmalar sırasında ortaya çıkarılan mezar sayısı 18 oldu. İnşaat temeli kazısından çıkan mezar sayısı arkeologları şaşırttı.

Alanya Demirtaş Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Alanya Belediyesi tarafından 23 Mahalleye hizmet verecek olan Demirtaş Kültür Merkezi ve Düğün Salonunun temeli düzenlenen törenle atıldı.

Ardahan Çıldır TOKİ Konutları'nın kaba inşaatı bitti!

Ardahan'ın Çıldır ilçesinde yaklaşık 20 gün önce temeli atılan Çıldır TOKİ Konutları yükselmeye başladı. TOKİ konutlarının iki bloğunun kaba inşaatı tamamlanarak üçüncü bloğa geçildi.

İnönü Stadyumun temeli ne zaman atıldı Haberi

İnönü Stadyumun temeli ne zaman atıldı



Şehir Stadı'nın temeli atıldı


    Dolmabahçe Şehir Stadı'nın temel atma merasimi; Gençlik Bayramı'na tesadüf eden dün saat on yedide yapılmıştır. Bir sene evvel İstanbul Vali ve Belediye Reisliği'ne gelen Dr. B. Lütfi Kırdar, memuriyetinin ilk zamanlarında gençlik için şehirde asri bir stadyum inşa ettireceğine dair söz vermişti. Vali B. Lütfi Kırdar, bu iş üzerinde karşılaştığı birçok müşkülleri izaleye muvaffak olarak nihayet dün eliyle, bu yeni stadın ilk temel taşını koymuştur. 

    Parti, Maarif ve Üniversite erkanıyla stadyumun inşasına deruhte edenler, spor teşkilatı başkanları ve büyük bir gençlik huzurunda yapılan bu temel atma merasiminde valimiz güzel bir nutuk irad...