24 / 07 / 2024

İnşaat dernekleri tek çatıda mı toplanıyor

İnşaat dernekleri tek çatıda mı toplanıyor

İnşaat dernekleri tek çatıda toplanacak. GYODER, KONUTDER ve İNDER çatısı altında bulunan firmalar tek çatı altında toplanacak. Dernek başkanlarının öncülüğünde birlik için çalışmaların başladığı konuşuluyor.

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesi yarın açılıyor!

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesini yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hizmete açacak. Antalyalıların merakla beklediği şehir hastanesi 372 bin 917 metrekarelik arazi üzerinde inşa edildi.

Murat Kurum: İstanbul'da kentsel dönüşüme girmeyen tek bir sağlıksız yapı kalmayacak

İstanbul'daki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin konuşma yapan İBB Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul'da kentsel dönüşüme girmeyen tek bir sağlıksız yapının kalmayacağını açıkladı. 

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesinin açılışı geri sayım başladı: Depremlerde 32 santim esneyebilecek!

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesinde açılış için geri sayım başladı. Temel ve bina arasına kolonlar üzerine yerleştirilen 718 izolatör sayesinde bina, büyük depremlerde dahi en az hasarla sağlık hizmeti sunmayı sürdürecek. İşte hastane ile ilgili ayrıtıntılar...

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu: Konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümü arsa payının düşmesi!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu, Habertürk Gazetesi'ne verdiği röportajda konut fiyatlarına değinerek, konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümünün arsa payının düşmesi olduğunu belirtti.

İnşaat demir fiyatları ne kadar? Güncel demir fiyat listesi tek tek açıklandı! Hemen bakın! 7 Temmuz demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemeleri arasında yer alan demirin fiyat listesi merak ediliyor. Demir fiyatları son dönemlerde gelen zamlarla rekor üstüne rekor kırdı. Peki inşaat demir fiyatları ne kadar? Güncel demir fiyat listesi tek tek açıklandı! Hemen bakın! 7 Temmuz 2023 demir fiyat liste

Gram altının ne kadar olacağını İslam Memiş tek tek açıkladı! Altını olanlar ne yapacağını şaşırdı! Hemen bakın!

Gram altının ne kadar olacağını İslam Memiş tek tek açıkladı... Altını olanlar ne yapacağını şaşırdı... Hemen bakın...

Aile Bakanlığının 2023 ödemeleri tek tek açıklandı! Hesaplara peş peşe yatırılan bu paraları aman kaçırmayın!

Aile Bakanlığının 2023 ödemeleri tek tek açıklandı... Hesaplara peş peşe yatırılan bu paraları aman kaçırmayın...

Bekçi olmak isteyenler aman dikkat! Başvurular yarın sona eriyor! Tek tek açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın!

Bekçi olmak isteyenler aman dikkat... Başvurular yarın sona eriyor... Tek tek açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın...

Taban kamerası ve yapay zekasıyla kumaşı tanıyan dünyanın ilk ve tek ütüsü! Philips PerfectCare 9000 Series ne kadar?

Buhar kazanlı ütü Philips PerfectCare 9000 Series satış fiyatı belli oldu. Philips PerfectCare 9000 taban kamerası ve yapay zekasıyla kumaşı tanıyan dünyanın ilk ve tek ütüsü olma özelliğini bulunduruyor. İşte ürünün özellikleri ve satış fiyatı…

Tek-Art İnşaat Club Zigana Tatil Köyü'nü Aydın Ünlüer Turizm'e devretti!

Tek-Art İnşaat Antalya Kemer'de Beldibi Mahallesi'nde yer alan  Antalya Club Zigana Tatil Köyü'nü 29 milyon 354 bin 243 Euro+KDV bedelle Aydın Ünlüer Turizm'e sattı. 

Tek-Art İnşaat Antalya'daki Club Zigana Tatil Köyü'nü satıyor! 

Tek-Art İnşaat Antalya Kemer'de Beldibi Mahallesi'nde bulunan Antalya Club Zigana Tatil Köyü'nü 29 milyon 520 bin Euro'ya Aydın Ünlüer Turizm Gıda Tic. Ve San. A.Ş.'ye satıyor. 

Tek-Art İnşaat'ın 2020 yılı olağan genel kurulu 5 Kasım'da!

Tek-Art İnşaat'ın 2020 yılına ait Olağan Genel Kurul toplantısının 5 Kasım 2021 Cuma günü saat 14.00'da Halkalı Caddesi No:245 Sefaköy/Küçükçekmece/İSTANBUL adresinde bulunan şirket merkezinde yapılmasına karar verildi. 

Tek-Art İnşaat'ın ilk yarı geçici vergi beyannamesi yayınlandı!

Tek-Art İnşaat'ın brüt satış rakamı 2 milyon 358 bin 933,69 TL olarak belirlendi. 

İnşaat dernekleri tek çatıda mı toplanıyor Haberi

İnşaat dernekleri tek çatıda mı toplanıyor

SANAYİ ve inşaat sektörü kıyaslaması ve inşaata dayalı büyüme 2014’ün en çok tartışılan konularından biri oldu. Başbakan yardımcısı Ali Babacan’ın inşaat sektörünü eleştirmesinden sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sektöre destek veren açıklamalar yaptı; ‘İnşaata dur demek olmaz’ dedi.


Tartışmaların odağında yer alan gayrimenkul şirketlerinin patronları ise 200’den fazla alt sektöre olan etkileri ve istihdam katkılarıyla ekonominin lokomotif sektörü olduklarına vurgu yaptı. Son aylarda gündeme gelen tartışmalar ve yapılan yeni düzenlemeler gayrimenkul geliştiren firmaları yeni bir oluşuma itti. İnşaat patronları etkinliklerini arttırmak ve seslerini duyurmak için birlik kuracak. Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER), Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) ve İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) çatısı altında bulunan firmalar tek çatı altında toplanacak. Dernek başkanlarının öncülüğünde birlik için çalışmaların başladığı...