29 / 04 / 2024

inşaat firmaları başarı

inşaat firmaları başarı

Dünya inşaat sektörünün en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul edilen Avrupa Gayrimenkul Ödülleri 2013 törenine Türk firmaları damgasını vurdu. İMKON Genel Başkanı, Tahir Tellioğlu, bu başarının oldukça gurur verici olduğunu söyledi...

Türk inşaat firmalarından Kazakistan'a yatırım!

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, ile telefonda görüşme gerçekleştiren Kazakistan Senato Başkanı Maulen Ashimbayev, Türk inşaat firmalarının katkıları ile Kazakistan'da inşaat faaliyetlerinin hızla devam ettiğini dile getirdi.

İnşaat firmaları yeni döneme başlıyor! Kriterler değişti!

Koronavirüsün ardından konut tercihleri de değişti. Değişen talebe ayak uydurmak isteyen inşaat firmaları yeni bir döneme başlıyor. Artık yatay mimari, bahçe ve balkonlar, doğru havalandırma, kaliteli malzeme ve çalışma odalı evler bundan sonra ana kriterler olacak.

İnşaat firmalarında dijital para dönemi!

Next Proptech Fonu Kurucusu Bekir Yener Yıldırım ve Blockchain Türkiye Platformu Yönetim Kurulu Üyesi Barış Özistek, Türkiye’de tapu işlemlerinin online yapılması için yasal hazırlığın tamamlanması ve inşaat firmalarının dijital para ile ödeme kabul etmeye başlaması gibi önerilerde bulundu.

Küçük ve orta ölçekli inşaat firmaları Amerika pazarında daha şanslı!

MÜSİAD Amerika Başkanı Ayhan Özmekik, Amerika pazarında yatırım yapmak isteyen küçük ve orta ölçekli inşaat firmalarına, "Buraya yatırım yapmak isteyenlerin doğru yerlerde, doğru insanlardan destek almalarını özellikle tevsiya ediyorum" önerisinde bulundu..

Hasan Sever: Kurumsal inşaat firmaları ayakta kalabilecek!

Hasan Sever İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sever, sektörde kurumsallaşan inşaat firmalarının ayakta kalabileceğini söyledi. Sever, projelerin zamanında teslim edilmesinin önemine de işaret etti.

İnşaat firmaları Arap turistleri gözüne kestirdi!

500 bin dolarlık yatırım yapan kişiler ile 250 bin dolarlık konut satın alan yabancılara Türk vatandaşlığı verileceğinin açıklanması inşaat firmalarını harekete geçirdi. Firmalar, Atatürk Havalimanı’nda reklam afişleri asmaya başladı.

İzmir inşaat firmalarının gözdesi oldu!

İzmir Mimarlar Odası Başkanı Halil İbrahim Alpaslan, İzmir'de inşaat sektörünü değerlendirdi. Alpaslan, inşaat firmalarının gözdesi durumunda olan İzmir’in 10 yılda İstanbul gibi olacağını söyledi.

DAİB'e bağlı inşaat firmaları Project Katar'a katıldı!

Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği'ne bağlı inşaat firmalarının temsilcileri, Katar'da 14'üncüsü düzenlenen "Project Katar" fuarına katıldı.

İnşaat firmaları 2017 yılına hazırlanıyor!

1 Ağustos'ta başlattığı kampanyalarla tüketicilere farklı seçenekler sunan inşaat firmaları, yılın son ayına yatırım planlarını revize ederek giriyor.

İşte Türk inşaat firmalarının yurt dışı başarı hikayeleri!

Yeni Birlik gazetesi yazarı Yıldıray Gökkaya bugünkü yazısında Türk inşaat firmalarının yurtdışındaki başarılarını kaleme aldı. İşte o yazı...

Bingöl'de inşaat sezonu başlamadan izinsiz kazı yapanlara ceza!

Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü, inşaat sezonunun başlamaması nedeniyle izinsiz kazı yapan kişi veya firmalar hakkında cezai işlem uygulanacağını bildirdi.

Ankaralı inşaat firmaları rotasını İran'a çevirdi!

İran’a yönelik ambargonun kaldırılması diğer sektörlerde olduğu gibi inşaat sektöründe de heyecan yarattı. GGYD Yönetim Kurulu Üyesi Ferhat Çakmak, Başkentli inşaat firmalarının İran pazarına girmek için kolları sıvadığını söyledi.

Toro Medya dijital destekli hizmetini inşaat firmalarına tanıtacak!

Toro Medya, sağladığı dijital destekli hizmet ile firmaların her türlü çalışmasını en iyi şekilde tanıtıyor. Kuruluş, inşaat firmalarına yönelik hazırladığı birbirinden ilginç çalışmalarla projelerin tanıtımını dijital bir şekilde gerçekleştiriyor

inşaat firmaları başarı Haberi

inşaat firmaları başarı

Londra'da düzenlenen Avrupa Gayrimenkul Ödülleri 2013 töreninde mimari, gayrimenkul, iç tasarım ve yapı geliştirme kategorilerinde Türkiye'den 37 firma en iyi' seçildi. International PropertyAvvards'ın (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) bölgesel yarışması olan Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde Türk inşaat firmaları toplam 70 ödüle layık görüldü. İnşaat firmalarının bu başarısı Türk inşaat dünyasına da damga vurdu. Ödül törenini değerlendiren İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, bu başarının oldukça gurur verici olduğunu ifade etti. 


Ödül için 26 Avrupa ülkesinden yüzlerce projenin katıldığını hatırlatan Tellioğlu,"Ancak Türkiye büyük bir başarıya imza atarak neredeyse bütün ödülleri topladı.Türkiye mimariden gayrimenkule.yapı geliştirmeden iç tasarıma kadar toplam 70 ödül alarak geceden en çok ödülle ayrılan ülke oldu. Ülkemiz açısından bu oldukça önemli bir gelişme" dedi. 


Gecede bir Türk firmasının da yürüttüğü kentsel...