25 / 08 / 2024

İnşaat maliyetleri mayıs 2021

İnşaat maliyetleri mayıs 2021

Mayıs ayına ait inşaat maliyet endeksi yüzde 4,41 artış kaydetti.

2. el otomobil piyasasında ortalama fiyatlar belli oldu! Ekim'de 734 bin TL olan fiyat Mayıs'ta 680 bin TL'de kaldı!  

Gündemden düşmeyen 2. el otomobil piyasasından son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. 2.el otomobil piyasasında ortalama fiyatlar belli oldu. Geçen senenin ekim ayında 734 bin TL'lik ortalama fiyatın bu senenin mayıs ayında 680 bin TL'de kaldığı belirtildi. 

Altın fiyatlarında ay sonu depremi! Kapalıçarşı altın fiyatları 31 Mayıs 2024! 1 gram altın kaç TL?

Altın fiyatları, mayıs ayının son işlem gününü yatay bir seyirle açtı. Peki son dakika altın fiyatları ne kadar oldu? 1 gram altın kaç TL? İşte 31 Mayıs 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları canlı...

Skoda'dan 250 bin TL'lik büyük fırsat! Son tarih 31 Mayıs 2024! Kaçırmayın!

Skoda hem kampanyalarını hem de Mayıs 2024 fiyatlarını resmi internet sitesi üzerinden açıkladı. İşte son dakika Skoda fiyatları...

Gayrimenkul değerleme uzmanı inşaat maliyetleri ile konut fiyatları arasındaki ilişkiyi değerlendirdi!

İnşaat maliyetleri arttıkça konut fiyatları da artar diyenler için Gayrimenkul uzmanı Ahmet Büyükduman değerlendirme yaptı. İşte o açıklama... 

Benzin ve motorinde yeni zam var mı? Sürücüler şimdi bu rakamlara bakın! Akaryakıtta Mayıs şoku!

Benzin ve motorin fiyatları, hem döviz kurunda hem de petrol fiyatlarında yaşanan hareketlilikten etkileniyor. Peki benzin ve motorinde yeni zam var mı? İşte son dakika güncel 17 Mayıs 2024 akaryakıt fiyatları... 

Gram, çeyrek, tam, yarım altın fiyatlarında son dakika! 12 Mayıs 2024 canlı altın fiyatlarını görenler inanamadı!

Yatırımcılar kapalıçarşı altın fiyatlarını yakından takip ederken, altın fiyatlarındaki son durum da pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Peki gram, çeyrek, tam, yarım altın fiyatları 12 Mayıs Pazar günü ne kadar?

24 ayar gram altın Kapalıçarşı fiyatı ne kadar? Gremse altın fiyatı kaç TL? 11 Mayıs Kapalıçarşı altın fiyatları

Kapalıçarşı altın fiyatları milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Altın fiyatları 11 Mayıs Cumartesi günü de düşmeye devam ediyor. Peki 24 ayar gram altın fiyatı Kapalıçarşı fiyatı ne kadar? Gremse altın fiyatı kaç lira? 11 Mayıs Cumartesi Kapalıçarşı altın fiyatları.

MG mayıs ayı kampanyasını duyurdu! MG HS modellerinde avantajlı kredi oranları ve cazip fiyatlar sizleri bekliyor...

Türkiye’nin 2023'te en hızlı büyüyen otomobil markası ödülünü alan MG, mayıs ayına özel fiyatlarını ve çok avantajlı satış desteklerini duyurdu. MG HS modellerinde özel indirim fırsatları.

THY-Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri kura çekilişi 4 Mayıs'ta! Dev projede peşin alımlarda yüzde 25 indirim fırsatı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve THY iş birliği ile inşa edilen 'Yenişehir Evleri Arnavutköy Projesi'nin kura tarihi belli oldu. Peşin ödemelerde yüzde 25 indirim imkanı sunulan dev projedeki 2 bin 894 bağımsız bölümün kuraları 4 Mayıs'ta çekilecek.

Fİ Yapı'dan açıklama geldi! Fİ Şehir Kırıkkale'de ikinci etabın teslimleri 30 Mayıs'ta başlıyor!

Fİ Yapı tarafından Kırıkkale'de hayata geçirilen Fİ Şehir Kırıkkale projesinde ikinci etap bloklar 30 Mayıs 2024 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor. 

Altın bilezik fiyatları düştü! Yatırımcılar kuyumculara akın etti! 29 Mayıs 2023 altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları seçimin hemen ardından düşmeye başladı. Gram altın 1364 TL olurken altın bilezik fiyatları da düştü. Yatırımcılar ise kuyumculara akın etti. Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar oldu? 29 Mayıs altın bilezik fiyatları.

Seçimin ertesi günü okul var mı, yok mu? 29 Mayıs 2023 okullar tatil mi? Öğretmenler idari izinli sayılacak mı?

Seçimin ertesi günü yani 29 Mayıs 2023 pazartesi günü okulların açık olup olmayacağı merak ediliyor. Çocuklar 29 Mayıs'ta okula gidecek mi, öğretmenler idari izinli sayılacak mı? İşte detaylar...

Altın bilezik fiyatları dibe vurdu! Bu bilezikler kapış kapış alınıyor! 23 Mayıs Salı altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününe düşüşle başladı. Altın fiyatları değer kaybetmeye devam ederken altın bilezik fiyatları resmen dibe vurdu. Bu bilezikler kapış kapış alınıyor! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 23 Mayıs 2023 bilezik fiyatları.

İnşaat maliyetleri mayıs 2021 Haberi

İnşaat maliyetleri mayıs 2021

Türkiye İstatistik Kurumu, inşaat maliyet endeksinin Mayıs ayına ait rakamlarını paylaştı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Mayıs ayında inşaat maliyet endeksi 4,41 yükseldi. Yıllık bazda ise maliyet endeksi  yüzde 39,56  artış yaşadı.

Aylık bazda malzeme endeksi ise yüzde 6,32 yükselirken işçilik endeksi yüzde 0,03 geriledi. Yıllık bazda malzeme endeksi yüzde 49,45, işçilik endeksi yüzde 19,97 yükselme kaydetti.

Bina inşaatı maliyet endeksi, Mayıs ayında bir önceki aya oranla yüzde 4,42, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 39,16 arttı. Aylık bazda malzeme endeksi yüzde 6,50 yükselirken işçilik endeksi yüzde 0,26 azaldı. Geçen sene aynı ayına göre malzeme endeksi yüzde 48,89, işçilik endeksi yüzde 20,24 yükseldi.

Bina dışı yapılar için inşaat maliyet endeksi, Mayıs ayında aylık bazda yüzde 4,35, geçen sene aynı ayına...