02 / 05 / 2024

inşaat moloz asfalt

inşaat moloz asfalt

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi İsfalt Genel Müdürü İbrahim Sönmez, inşaatlardan çıkan molozları asfalta dönüştüreceklerini söyledi. Sönmez, atıkları geri dönüşüm yaparak Alttemel, Plentmix ve Bitümlü temel tabakalarda kullanmayı amaçladıklarını belirtti.

Kış İnşaat Hafriyat Asfalt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kış İnşaat Hafriyat Asfalt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Evren Kamışlı tarafından kuruldu.

Ortadağ İnşaat Nakliyat Asfalt Yol Yapım Demir Çelik Kömür Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortadağ İnşaat Nakliyat Asfalt Yol Yapım Demir Çelik Kömür Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Birol Dönmez tarafından kuruldu.

Emkafalt Beton Taahhüt İnşaat Ve Asfalt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi açıldı!

Emkafalt Beton Taahhüt İnşaat Ve Asfalt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi bugün Tuzla'da 40 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Güneş tarafından açıldı.

Kayseri'de inşaat ustası Ufuk Akkoyun moloz yığınları arasında ölü bulundu!

Kayseri Melikgazi'de, sıhhi tesisat ustası Ufuk Akkoyun (32), 13 katlı inşaat halindeki binanın önündeki moloz yığınları arasında ölü olarak bulundu...

ÜSY Lojistik İnşaat Hafriyat Asfalt Yol Yapımı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ÜSY Lojistik İnşaat Hafriyat Asfalt Yol Yapımı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Yıldırım tarafından kuruldu.

Emkafalt Beton Taahhüt İnşaat Ve Asfalt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sultangazi Şubesi açıldı!

Emkafalt Beton Taahhüt İnşaat Ve Asfalt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sultangazi Şubesi 6 milyar 570 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Antalya Eski Lara Mahallesi'nde inşaat artıkları çevreyi rahatsız ediyor!

Çevreye moloz bırakmak, inşaat atıklarını çöpe dökmek yasak. Aynı zamanda çok ciddi para cezaları olan bu suçla ilgili olarak Eski Lara Caddesi üzerindeki molozlar çevre sakinlerini çileden çıkardı.

Balıkesir Manyas'ta yurt inşaatı çökme tehlikesi yaşadı!

Manyas ilçesinde yurt inşaatı için başlatılan inşaat kazısı, asfalt zeminin altındaki toprak malzemenin taşınması nedeniyle çökmeye yol açtı.

Manyas yurt inşaatı tehlike saçıyor!

Balıkesir Manyas'ta yurt inşaatı için başlatılan inşaat kazısı, asfalt zeminin altındaki toprağın taşınması nedeniyle çökmeye yol açtı. Bölgedeki iki bina da çökme tehlikesi üzerine boşaltıldı.

Yavuz Selim Köprüsü inşaatında hırsızlık olayı!

Geçen 2 Ekim'de 3. Köprü otoyol inşaatının Çekmeköy'deki şantiyesine giren R. asfalt dökme makinesine ait 24 adet lazer okuyucu, 18 adet koblo ve 6 adet elektronik beyni çaldı.

3. Köprü inşaatında 300 bin TL'lik malzeme çalındı!

3. köprü inşaatının şantiyesine giren hırsız, asfalt dökme makinesine ait 24 adet lazer okuyucu ve 6 adet elektronik beyini çaldı... Hırsız, 300 bin TL değerindeki elektronik malzemeleri 600 TL'ye hurdacıya sattı...

3. köprü otoyol inşaatında hırsızlık!

3. köprü otoyol inşaatının Çekmeköy'de bulunan şantiyesine giren hırsız, asfalt dökme makinesine ait 24 adet lazer okuyucu ve 6 adet elektronik beyini çaldı.

İki Kardeş İnşaat Altyapı Asfalt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İki Kardeş İnşaat Altyapı Asfalt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hidayet Aymak tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Eylül'de Sancaktepe, Veysel Karani Mahallesi, Ulugazi Caddesi'nde kuruldu.

inşaat moloz asfalt Haberi

inşaat moloz asfalt

İnşaat molozları asfalt olacak 

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi İsfalt Genel Müdürü İbrahim Sönmez, inşaatlardan çıkan molozları asfalta dönüştüreceklerini söyledi. Sönmez "Atıkları geri dönüşüm yaparak Alttemel, Plentmix ve Bitümlü temel tabakalarda kullanmayı amaçlıyoruz"...