01 / 05 / 2024

inşaat molozları asfalt çalışmaları

inşaat molozları asfalt çalışmaları

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi İsfalt Genel Müdürü İbrahim Sönmez, inşaatlardan çıkan molozları asfalta dönüştüreceklerini söyledi. Sönmez, atıkları geri dönüşüm yaparak Alttemel, Plentmix ve Bitümlü temel tabakalarda kullanmayı amaçladıklarını belirtti.

Kış İnşaat Hafriyat Asfalt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kış İnşaat Hafriyat Asfalt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Evren Kamışlı tarafından kuruldu.

Ortadağ İnşaat Nakliyat Asfalt Yol Yapım Demir Çelik Kömür Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortadağ İnşaat Nakliyat Asfalt Yol Yapım Demir Çelik Kömür Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Birol Dönmez tarafından kuruldu.

Emkafalt Beton Taahhüt İnşaat Ve Asfalt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi açıldı!

Emkafalt Beton Taahhüt İnşaat Ve Asfalt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi bugün Tuzla'da 40 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Güneş tarafından açıldı.

ÜSY Lojistik İnşaat Hafriyat Asfalt Yol Yapımı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ÜSY Lojistik İnşaat Hafriyat Asfalt Yol Yapımı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Yıldırım tarafından kuruldu.

Antalyalı müteahhitler molozlar için alan istiyor!

Antalya'da kentin tamamında sorun haline gelen inşaat molozları için müteahhitler alan istedi. Belediyeler ise bu amaçla kullanılacak alan olmadığını belirtti.

Ankara'da inşaat molozları kaçak bölgelere dökülüyor!

Ankara’da, yasak olmasına rağmen inşaat molozları İmrahor, Eymir ve Kekiklikpınarı'na boşaltılıyor. Kaçak dökümün en çok zarar verdiği İmrahor’daki su yatağı hergeçen gün yok oluyor.

Niğde'de inşaat çöktü: 3 yaralı!

Ulukışla ilçesine bağlı Çiftehan köyünde olimpik yüzme havuzu inşaatında, henüz belirlenemeyen nedenle beton tablası çöktü. Bu sırada havuz içinde çalışan 3 işçi molozların arasında kaldı.

Emkafalt Beton Taahhüt İnşaat Ve Asfalt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sultangazi Şubesi açıldı!

Emkafalt Beton Taahhüt İnşaat Ve Asfalt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sultangazi Şubesi 6 milyar 570 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Antalya Eski Lara Mahallesi'nde inşaat artıkları çevreyi rahatsız ediyor!

Çevreye moloz bırakmak, inşaat atıklarını çöpe dökmek yasak. Aynı zamanda çok ciddi para cezaları olan bu suçla ilgili olarak Eski Lara Caddesi üzerindeki molozlar çevre sakinlerini çileden çıkardı.

Balıkesir Manyas'ta yurt inşaatı çökme tehlikesi yaşadı!

Manyas ilçesinde yurt inşaatı için başlatılan inşaat kazısı, asfalt zeminin altındaki toprak malzemenin taşınması nedeniyle çökmeye yol açtı.

Manyas yurt inşaatı tehlike saçıyor!

Balıkesir Manyas'ta yurt inşaatı için başlatılan inşaat kazısı, asfalt zeminin altındaki toprağın taşınması nedeniyle çökmeye yol açtı. Bölgedeki iki bina da çökme tehlikesi üzerine boşaltıldı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi inşaat atıklarına çözüm arıyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi hafriyat toprağı, inşaat ve yıkıntı atıkları ile molozlarla ilgili çalışmalara devam ediyor. Belediye boş arazilere boşaltılan hafriyat toprağı, inşaat ve yıkıntı atıkları ile molozların önüne geçmeye çalışıyor...

Yavuz Selim Köprüsü inşaatında hırsızlık olayı!

Geçen 2 Ekim'de 3. Köprü otoyol inşaatının Çekmeköy'deki şantiyesine giren R. asfalt dökme makinesine ait 24 adet lazer okuyucu, 18 adet koblo ve 6 adet elektronik beyni çaldı.

inşaat molozları asfalt çalışmaları Haberi

inşaat molozları asfalt çalışmaları

İnşaat molozları asfalt olacak 

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi İsfalt Genel Müdürü İbrahim Sönmez, inşaatlardan çıkan molozları asfalta dönüştüreceklerini söyledi. Sönmez "Atıkları geri dönüşüm yaparak Alttemel, Plentmix ve Bitümlü temel tabakalarda kullanmayı amaçlıyoruz"...