04 / 05 / 2024

inşaat mühendisi Hıdır Çak

inşaat mühendisi Hıdır Çak

Adana İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hıdır Çak kimdir? Hıdır Çak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hıdır Çak, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Hıdır Çak..

Akademisyen İnşaat Mühendisi: Böyle bir şeyi ilk kez görüyorum! O bina herkesi hayrete düşürdü!  

Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabından bir binanın fotoğrafını paylaştı ve böyle bir şeyi ilk kez gördüğünü söyleyerek, "Peki bu bina nasıl bu aşamaya kadar gelebilmiş?" sorusunu sordu. İşte gelen yorumlar...

İnşaat Mühendisi Hasan Mert vefat etti!

Temelsu Uluslararası Mühendislik Hizmetleri A.Ş. çalışanlarından, DSİ Asana ve Isparta eski Bölge Müdürü inşaat mühendisi Hasan Mert hayatını kaybetti.

İnşaat Mühendisi M. Tevfik Kahramanoğlu vefat etti!

DSİ Gn. Md.lüğü, Barajlar ve HES Dairesi, emekli HES Şube Müdürü İnşaat Mühendisi M. Tevfik Kahramanoğlu hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

İnşaat mühendisi Hüseyin Eryüksel vefat etti!

Akhisarspor eski başkanı, inşaat mühendisi Hüseyin Eryüksel yaşamını yitirdi...

Marmara depremini yaşayan inşaat mühendisinden uyarı!

Marmara depreminde dört yakınını kaybeden, kızı ve eşiyle bir bölümü çöken 5 katlı binadan çıkmayı başaran 63 yaşındaki inşaat mühendisi Çetin Kışlalı meslektaşlarını uyardı...

Süleyman Ekinci: Türkiye'de ihtiyacın çok üzerinde inşaat mühendisi var!

OSİAD Başkanı Süleyman Ekinci, Türkiye'de ihtiyacın çok üzerinde inşaat mühendisi olmasına rağmen yeteri kadar inşaat teknikeri olmadığını belirtti.

İnşaat Mühendisi Ali Ezelsoy vefat etti!

İnşaat Mühendisi Ali Ezelsoy vefat etti. Ezelsoy'un sevenleri adına Aziz Yıldırım ve Mithat Yenigün taziye ilanı yayınladı.

İnşaat Mühendisi İhsan Öztoklu hayatını kaybetti!

İnşaat Mühendisi İhsan Öztoklu yaşadığı bıçaklı saldırıda öldü. Öztoklu’nun cenazesi, Doğanhisar’da cuma namazının ardından düzenlenecek törenin sonrasında defnedilmesi planlanıyor.

Ankara'da inşaat mühendisi, demirci ustasını vurdu!

Ankara'nın Keçiören ilçesinde, inşaat mühendisi İsmail B., alacak verecek nedeniyle anlaşamadığı demirci ustası Mesut E.'yi tabancayla vurup ağır yaraladı.

İzmir'de rüşvet alan inşaat mühendisi suçüstü yakalandı!

İzmir'de, davalarda bilirkişi olan yüksek inşaat mühendisi Doç. Dr. H.Ş.A., lehine rapor düzenlemeyi teklif ettiği müteahhit A.B.Ç.'den rüşvet alırken yakalandı ve gözaltına alındı.

İnşaat Mühendisi Mesut Işık 25 yıl sonra ameliyat oldu!

25 yıldır böbreğindeki taşla yaşayan İnşaat Mühendisi Mesut Işık,  Üroloji ve Androloji Uzmanı Op.Dr. Evren Işık’ın gerçekleştirdiği ameliyatla sağlığına kavuştu. 

Necip Nasır'dan inşaat sorunlarına çözüm sözü!

AK Parti İzmir Milletvekili ve inşaat mühendisi Necip Nasır, inşaat sektörünün sorunlarından hükümet ile ilgili olanlarını doğrudan kendisinin çözeceğinin sözünü verdi. 

Adana'da inşaat mühendisi adayları milletvekili olma yolunda!

Adana'da inşaat mühendisliği bölümünü okuyan Can Çete (19) ve  Mehmet Can Tör (21), İYİ Parti'den milletvekili aday adayı oldu.

inşaat mühendisi Hıdır Çak Haberi

inşaat mühendisi Hıdır Çak

Hıdır Çak kimdir?

Adana İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hıdır Çak kimdir? Hıdır Çak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hıdır Çak, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?


Hıdır Çak, 1979 Tunceli doğumludur. 2001 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. 2001-2004 yılları arasında özel sektörde çalıştı. 


2004-2007 yılları arasında kendi proje bürosunda meslek hayatına devam etti. 2007 yılında Tunceli Bayındırlık ve İskan Müdürlüğünde göreve başladı, şu an Adana Çevre Şehircilik İl Müdürlüğünde çalışmaktadır.


İletişim bilgileri

Adres:

REŞATBEY MAH. 62006 SOK. NO:7 - ADANA


Telefon:

+90 322 4598400


Faks:

+90 322 4589012


E-posta:...