03 / 05 / 2024

inşaat mühendisi odası üyesi Fahri Zorlu

inşaat mühendisi odası üyesi Fahri Zorlu

İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Fahri Zorlu kimdir? İnşaat Mühendisi Fahri Zorlu bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Fahri Zorlu, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte İnşaat Mühendisi Fahri Zorlu..

İnşaat Mühendisi Hasan Mert vefat etti!

Temelsu Uluslararası Mühendislik Hizmetleri A.Ş. çalışanlarından, DSİ Asana ve Isparta eski Bölge Müdürü inşaat mühendisi Hasan Mert hayatını kaybetti.

İnşaat Mühendisleri Odası'ndan Kanal İstanbul raporu!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO), Gölcük depreminin 22. yıl dönümünde açıklama yaptı. Açıklamada, Kanal İstanbul projesi için, “Deprem riski çok yüksek olan bu kentin Avrupa yakasını ikiye bölmenin yaratacağı açmazlar karar vericiler tarafından göz ardı edilmektedir" denildi.

İnşaat mühendisi Hüseyin Eryüksel vefat etti!

Akhisarspor eski başkanı, inşaat mühendisi Hüseyin Eryüksel yaşamını yitirdi...

Türkiye'de kaç inşaat mühendisi işsiz?

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulunun, "Türkiye`de İnşaat Mühendisleri Gerçeği: İş, İstihdam ve İşsizlik” raporu yayınlandı. Rapora göre Türkiye'de her 3 inşaat mühendisinden biri işsiz.

Balçova Belediyesi'nden inşaat mühendisi kadınlara destek!

İnşaat Mühendisleri Odası İzmir şubesi mezun olan kadınlara destek sağlamak için ‘Beyaz Baretli Kadınlar' projesini başlattı.

Taner Yüzgeç: 300 bininci olan inşaat mühendisi olmasın! 

İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Taner Yüzgeç, TBMM Deprem Komisyonu’na inşaat mühendisliği bölümü ile ilgili öneride bulundu. 

İnşaat Mühendisleri Odası İzmir'deki hasar tespit çalışmalarına dahil edilmedi mi?

İnşaat Mühendisleri Odası(İMO) İzmir'de yaşanan deprem sonrasında hasar tespit çalışmalarına katılmak için başvuruda bulunmuştu. İzmir İl Müdürlüğü, derneğin başvurusunu reddetti.

Süleyman Ekinci: Türkiye'de ihtiyacın çok üzerinde inşaat mühendisi var!

OSİAD Başkanı Süleyman Ekinci, Türkiye'de ihtiyacın çok üzerinde inşaat mühendisi olmasına rağmen yeteri kadar inşaat teknikeri olmadığını belirtti.

Ankara'da inşaat mühendisi, demirci ustasını vurdu!

Ankara'nın Keçiören ilçesinde, inşaat mühendisi İsmail B., alacak verecek nedeniyle anlaşamadığı demirci ustası Mesut E.'yi tabancayla vurup ağır yaraladı.

İzmir'de rüşvet alan inşaat mühendisi suçüstü yakalandı!

İzmir'de, davalarda bilirkişi olan yüksek inşaat mühendisi Doç. Dr. H.Ş.A., lehine rapor düzenlemeyi teklif ettiği müteahhit A.B.Ç.'den rüşvet alırken yakalandı ve gözaltına alındı.

Filistinli inşaat mühendisi Majd Mashhawari'den inşaat sorununa çözüm!

Filistinli genç inşaat mühendisi Majd Mashhawari, “Green Cake” adını verdiği ve atıklardan üretilen tuğlalar ile Filistin’de yaşanan inşaat sorununa çözüm getiriyor...

Yüksek İnşaat Mühendisi Altan Bakay vefat etti!

Yüksek İnşaat Mühendisi Altan Bakay vefat etti. Bakay için ailesi taziye ilanı yayınlattı.

Yüksek İnşaat Mühendisi Ferit Aysan vefat etti!

İTÜ 1956 mezunu Yüksek İnşaat Mühendisi Ferit Aysan vefat etti. Aysan için ailesi taziye ilanı yayınlattı.

inşaat mühendisi odası üyesi Fahri Zorlu Haberi

inşaat mühendisi odası üyesi Fahri Zorlu

Fahri Zorlu kimdir?

İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Fahri Zorlu kimdir? İnşaat Mühendisi Fahri Zorlu bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Fahri Zorlu, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? 


Fahri Zorlu, 1929 yılında Düzce’de doğdu. 1949 yılında Yüksek Teknik Öğretmen Okulu’nu, 1962’de ABD’de Oklahoma Devlet Üniversitesi’ni ve 1966 yılında da Ortadoğu Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nü bitirdi. 


Mesleki Teknik Öğretim Okullarında öğretmenlik ve idarecilik; Milli Eğitim Bakanlığı Merkez Teşkilatı’nda ise Müsteşar Yardımcılığı ve Talim Terbiye Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu. 


Evli ve üç çocuk...