03 / 05 / 2024

İnşaat mühendislerine plaket

İnşaat mühendislerine plaket

İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şubesi, meslekte 25 yılını dolduran inşaat mühendislerine teşekkür plaketi sundu. Adana Şube Toplantı Salonu'nda düzenlenen törenle 25. yıl plaketini alan inşaat mühendisleri duygulu anlar yaşadı.

Sakarya İnşaat Mühendisleri Odası, kıdemli üyelerini plaket verdi

İnşaat Mühendisleri Odası Sakarya Şubesi tarafından gerçekleştirilen ve mesleğinde 25, 40, 50 ve 60’ıncı yılını dolduran üyeler plaket, hizmet ve onur belgesi ile ödüllendirildi. İşte haberin ayrıntıları...

İnşaat mühendislerinden çağrı! Depremin asıl sorumluları ortaya çıkarılsın

6 Şubat depreminin faturası inşaat mühendislerine kesildi. Mühendisler ise asıl suçluların kendileri olmadığını belirterek, gerçek suçluların ortaya çıkarılması çağrısında bulundu.

İnşaat Mühendisleri Odası'ndan yeni kentsel dönüşüm yasasına ilişkin açıklama: Mülkiyet hakkı tedirginliği var! 

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası tarafından Kentsel Dönüşüm Yasası'na ilişkin yapılan açıklamada, kentsel dönüşüm uygulamalarının mülkiyet hakkını gasp etmenin gerekçesi yapılamayacağı vurgulandı. İşte o açıklama...

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş kuruldu!

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ece Altintaş ve Havva Ceyhan ortaklığında kuruldu.

Tabrnın İnşaat Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Tabrnın İnşaat Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Tabrnın İnşaat Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı.

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi kuruldu!

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi bugün bayrampaşa'da Nurgün Güngören tarafından kuruldu.

Taner Yüzgeç: 300 bininci olan inşaat mühendisi olmasın! 

İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Taner Yüzgeç, TBMM Deprem Komisyonu’na inşaat mühendisliği bölümü ile ilgili öneride bulundu. 

Emekli İnşaat Mühendisi Yalçın Alpay vefat etti!

Şişli Belediyesi Kurucu Kadrosu'ndan Emekli İnşaat Mühendisi Yalçın Alpay vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınladı.

İnşaat Mühendisleri Odası'ndan İstanbul Boğazı'nın yetki devrine tepki!

İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi, İstanbul Boğazı ve çevresi ile ilgili yetkinin yerel yönetimlerden alınarak Cumhurbaşkanlığına bağlı kurula devredilme girişimine tepki gösterdi...

İnşaat Mühendisi İhsan Öztoklu hayatını kaybetti!

İnşaat Mühendisi İhsan Öztoklu yaşadığı bıçaklı saldırıda öldü. Öztoklu’nun cenazesi, Doğanhisar’da cuma namazının ardından düzenlenecek törenin sonrasında defnedilmesi planlanıyor.

İbrahim Karaosmanoğlu, inşaat mühendisleriyle bir araya geldi!

İnşaat mühendisleriyle bir araya gelen İbrahim Karaosmanoğlu, sürdürülebilir bir dünya yaratmak ve yaşam kalitesini küresel ölçekte arttırmak amacıyla İnşaat Mühendislerine büyük görev düştüğünü söyledi.

İnşaat mühendislerinden '2. Çorlu vakası yaşanmasın' uyarısı!

İnşaat Mühendisleri Odası Diyarbakır Şubesi, Ergani'deki demiryolundan paylaştığı bir fotoğrafla Çorlu'daki tren kazasını hatırlattı ve önlem alınmasını talep etti.

İnşaat Mühendisleri Odası'ndan Osman Gürün'e ziyaret!

İnşaat Mühendisleri Odası Muğla Şubesi üyeleri Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü makamında ziyaret etti.

İnşaat mühendislerine plaket Haberi

İnşaat mühendislerine plaket

Plaketlerini İMO Adana Şube Başkanı Nazım Biçer, Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Suphi Civelek ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Berdan Dinçyürek, Volkan Engin ve Abdullah Ayaydın'm elinden alan 25 yıllık inşaat mühendisleri. Yönetim Kurulu'na duyarlılıklarından ötürü teşekkür etti. Törende bir konuşma yapan İMO Adana Şube Başkanı Nazım Biçer, İMO üyelerinin mesleğe, mesleki örgütlenmeye ve Adana'ya sunduğu katkıların önemine işaret etti. 


Adana Beş...