07 / 08 / 2024

İNŞAAT Müteahhit Sanayici ve iş Adamları Derneği ar ge

İNŞAAT Müteahhit Sanayici ve iş Adamları Derneği ar ge

İnşaat Müteahhit Sanayici ve iş Adamları Derneği (İMSİAD) yönetimi, Mimarlar Odası Bursa Şubesi'ni ziyaret etti.

İstanbul'daki ünlü konut sitesinin tesisatını paylaşan inşaat mühendisi sordu: 'Müteahhitin sorumluluğu devam eder mi'

Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabı üzerinden ünlü bir sitenin su tesisatının halini paylaştı. Sitece ortalama daire fiyatının 10 milyon TL olduğunu belirten Mayk İnşaat, müteahhitin sorumluluğunun devam edip etmeyeceğini de sordu.

İnşaatlarda denetim için Müteahhitler Odası kurulmalı: Önüne gelen müteahhit olmasın!

İMKON (Türkiye İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu) Yönetim Kurulu Üyesi ve Kentsel Dönüşüm Uzmanı Osman Avcıl, önüne gelenin müteahhit olduğunu belirterek, inşaatlarda denetim için Müteahhitler Odası'nın kurulması gerektiğini söyledi. 

İnşaat Mühendisleri Odası'ndan yeni kentsel dönüşüm yasasına ilişkin açıklama: Mülkiyet hakkı tedirginliği var! 

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası tarafından Kentsel Dönüşüm Yasası'na ilişkin yapılan açıklamada, kentsel dönüşüm uygulamalarının mülkiyet hakkını gasp etmenin gerekçesi yapılamayacağı vurgulandı. İşte o açıklama...

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş kuruldu!

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ece Altintaş ve Havva Ceyhan ortaklığında kuruldu.

Tabrnın İnşaat Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Tabrnın İnşaat Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Tabrnın İnşaat Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı.

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi kuruldu!

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi bugün bayrampaşa'da Nurgün Güngören tarafından kuruldu.

İnşaat sektörü yatırımlara ara mı veriyor?

İnşaat sektörü yatırımlara ara mı veriyor? İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş İnsanları Derneği (İMSİAD) üyelerinin bir araya geldiği toplantıda sektörün problemleri ve 2022 öngörüleri konuşuldu...

Müteahhitlerden inşaat malzemesi üreticilerine fiyat çağrısı!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş İnsanları Derneği (İMSİAD) Başkanı Mustafa Andıç, dövizde meydana gelen düşüşün inşaat ürünlerine yansıması konusunda üreticilere çağrıda bulundu.

Taner Yüzgeç: 300 bininci olan inşaat mühendisi olmasın! 

İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Taner Yüzgeç, TBMM Deprem Komisyonu’na inşaat mühendisliği bölümü ile ilgili öneride bulundu. 

Emekli İnşaat Mühendisi Yalçın Alpay vefat etti!

Şişli Belediyesi Kurucu Kadrosu'ndan Emekli İnşaat Mühendisi Yalçın Alpay vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınladı.

İnşaat Mühendisleri Odası'ndan İstanbul Boğazı'nın yetki devrine tepki!

İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi, İstanbul Boğazı ve çevresi ile ilgili yetkinin yerel yönetimlerden alınarak Cumhurbaşkanlığına bağlı kurula devredilme girişimine tepki gösterdi...

Mithat Yenigün: Herkes müteahhit olmamalı!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün: "Türkiye’de 440 bin müteahhit var, bizim üyelerimizin sayısı 120. Herkes müteahhit olmamalı. Teknik ve finansal kapasitesi yeterli olmayan ve ayıplı iş yapan firmaların sektörden ayıklanmasına olanak sağlayacak yasal zemin hazırlanmalı" dedi

İnşaat Mühendisi İhsan Öztoklu hayatını kaybetti!

İnşaat Mühendisi İhsan Öztoklu yaşadığı bıçaklı saldırıda öldü. Öztoklu’nun cenazesi, Doğanhisar’da cuma namazının ardından düzenlenecek törenin sonrasında defnedilmesi planlanıyor.

İNŞAAT Müteahhit Sanayici ve iş Adamları Derneği ar ge Haberi

İNŞAAT Müteahhit Sanayici ve iş Adamları Derneği ar ge

İNŞAAT Müteahhit Sanayici ve iş Adamları Derneği (İMSİAD) yönetimi, Mimarlar Odası Bursa Şubesi'ni ziyaret etti. Ziyarette, İMSİAD ile Oda yöneticileri, yeni dönem projeleri hakkında birbirlerini bilgilendirirken, ortaklaşa yapılabilecek çalışmalar ve olası iş birlikleri üzerinde duruldu. 


Ziyarette konuşan İMSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Andıç, Dernek olarak yeni birçok komisyon kurduklarını ve bu doğrultuda üyelerine ve sektöre fayda sağlamak için sektörün paydaşlarıyla bir araya geldiklerini ifade etti. Mimarlar Odası Bursa Şubesi ve diğer paydaşlarla sektörün geleceği için bir arada olmanın önemine değinen Andıç,"İMSİAD olarak birçok komisyon kurduk. Bunlardan biri de Ar-Ge Komisyonu. Sektör adına yapılması gerek işler ve alınması gereken yollar var. Bursa'mızın yapı kalitesini sektörü paylaştığımız tüm paydaşlarımızla birlikte ortak akılla arttırmalıyız. Bu kapsamda paydaşlarımızla bir arada olmak ve fikir...