05 / 05 / 2024

inşaat ustası Muammer Şahin

inşaat ustası Muammer Şahin

Dünya Şampiyonu Muammer Şahin müsabaka olmadığı zamanlarda inşaatlarda ustalık yapıyor. Milli halterci olan Şahin, borçları yüzünden son girdiği kampı da terk etmek zorunda kaldı.

İnşaat ustası krizi çözülemiyor, fazla para değil, düzenli kazanç isteniyor!

İnşaat sektöründe son dönemde yaşanan işçi sorunu devam ederken, müteahhitler aylık 70 bin liraya çalıştıracak usta bulamadıklarını söylüyor. Torbalı Ticaret Odası Başkanı’nın yaptığı yeni açıklama üzerine, Borsa İzinde X Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda memurluk mu inşaat işçiliği mi diye

İnşaat ustası maaşları 100 bin TL'yi buldu, vatandaşlardan yorumlar gecikmedi!

Türkiye genelinde ara eleman sıkıntısı yaşayan sektörler arasında inşaat sektörü de bulunuyor. Paylaşılan detaylara göre inşaat ustası maaşları 100 bin TL'yi bulurken, vatandaşlardan da yaşanan duruma adeta yorum yağdı. İşte o yorumlar...

Vinç operatörü ayda 150 bin, inşaat ustası 70 bin, mühendis ise 40 bin TL kazanıyor! İnşaat sektöründe maaşlar katlandı!

Türkiye’nin lokomotif sektörlerinden biri olan inşaat sektöründe kalifiye eleman sıkıntısı büyürken, maaşlar da her geçen gün katlanıyor. İnşaat sektöründe çalışanların maaşları duyanları şok etti. İşte o rakamlar...

İnşaat sektöründeki maaşlar asgari ücreti üçe katladı!

Türkiye'de inşaat sektöründeki işçi sıkıntıları devam ediyor. Yetersiz çalışan sayısı probleminin baş göstermesiyle bir sıva ustasının aylık maaşı 60 bin TL'ye dayandı. Memur olarak çalışan en düşük mühendis maaşı ise 33 bin TL.

Trabzonlu İnşaat ustası hurda malzemelerinden öyle bir şey yaptı ki görenler hayrete düştü!

Trabzon'da inşaat ustası olan Serkan Çelik, atık ahşap malzemeler ve hurda kamyonet parçalarını kullanarak 15 günde bir ahşap kamyonet yaptı.

Gaziantep'te 6. kattan düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Gaziantep Nurdağı'nda 6 katlı bir apartman inşaatının en üst katında çalışan kalıp ustası Suriye uyruklu Mahmut Muhammed hayatını kaybetti.

Şişli'de Kent Yol’a ait kaçak inşaat mühürlendi!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Şişli Belediyesi’nin iştiraki Kent Yol’a ait kaçak inşaat mühürlendi. Olay üzerine Muammer Keskin ilginç bir çözüm buldu.

Fenerbahçeli inşaat ustası sarı lacivert sevdasını apartmanın duvarlarına işledi!

Fenerbahçeli inşaat ustası Ali Uslu, futbol tutkuları nedeniyle 4 katlı evlerini sarı-lacivert renklere boyayıp, her cepheye kulübün armasını işledi.

İnşaat ustasından koronavirüs türküsü!

Konya'da inşaat ustası olarak çalışan Cengiz Çelik (52), koronavirüs için bestelediği türküyü bağlaması eşliğinde söyleyip, "Evde kal" mesajı verdi.

Kayseri'de inşaat ustası Ufuk Akkoyun moloz yığınları arasında ölü bulundu!

Kayseri Melikgazi'de, sıhhi tesisat ustası Ufuk Akkoyun (32), 13 katlı inşaat halindeki binanın önündeki moloz yığınları arasında ölü olarak bulundu...

Kayseri'de inşaat ustası muhtar olunca eşi işlerini devraldı!

Kayseri'de inşaat işleri ile uğraşan Emir Metin (48) muhtar seçildikten sonra, inşaat işlerini eşi Fatma Metin’e devretti. Fatma Metin, inşaatlarda duvar, sıva, fayans, alçı, ters tavan, su tesisatı, kaynak gibi birçok işi başarılı bir şekilde yapıyor...

Adıyaman'da iskeleden düşen inşaat işçisi yaralandı!

Adıyaman'da çalıştığı 5 katlı bina inşaatının 4'üncü katında bulunan iskeleden düşen kalıp ustası Hasan Coşkun yaralandı.

İnşaat ustası Muammer Şahin milli sporcu oldu!

Dünya Şampiyonu Muammer Şahin müsabaka olmadığı zamanlarda inşaatlarda ustalık yapıyor. Milli halterci olan Şahin, borçları yüzünden son girdiği kampı da terk etmek zorunda kaldı.

inşaat ustası Muammer Şahin Haberi

inşaat ustası Muammer Şahin

Dünya Gençler Şampiyonu ve Avrupa Şampiyonası ikincisi Muammer Şahin, Eylül ayında düzenlenecek dünya şampiyonası için girdiği kampı borçları yüzünden önceki gün bıraktı. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Antalya'da çalışmalarda bulunan milli sporcu Avrupa Şampiyonası'na kadar haltere ara verdiğini sözlerine ekledi. Erkek Halter Milli Takımı Ankara TOHM Sporcusu Muammer Şahin, 2004 yılında Halil Mutlu'yu Atina Olimpiyatları'nda televizyonda gördüğünü ve haltere merak sardığını sözlerine ekledi. Gençler ve Yıldızlar Avrupa Şampiyonası'nda 7 madalyası olduğunu söyleyen 25 yaşındaki Muammer, "2013 dünya gençler şampiyonuyum. Raif Özel hocam beni ASKİ Spor Kulübü'ne getirdi. Bu sayede ayda 2 bin lira maaş almaya başladım. Son Avrupa Büyükler Şampiyonası'nda da ikinci oldum. Avrupa Şampiyonası sonrasında 10-15 bin lira para alacağım. 6-7 ay bu parayı bekleyeceğim. Sırf bu sporu...