29 / 04 / 2024

İnşaat ve emlak sektörü 2017

İnşaat ve emlak sektörü 2017

BAYMİRA İnşaat AŞ. Datakon inşaat Ltd Şti. MorGate Gayrimenkul Ortağı ve Genel Müdürü Dr. İsa Kaya, 'İnşaat, emlak sektörü olarak durmak yok yatırıma devam' çağrısını yaptı.

İnşaat ve emlak sektöründeki krizin nedeni ne? 

İnşaat ve emlak sektöründeki kriz derinleşiyor. Sektör temsilcileri krizin nedenlerini ve çözüm önerilerini anlatırken, "Sektörde mevcut durum kriz eşiğini aştı, sıkıntılar başladı" şeklinde konuştu.

Yabancılar için 'ikamet yasağı' krize neden oldu! İnşaat ve emlak firmaları kapısına kilit vurdu!

Alanya'nın 4 büyük mahallesinde yabancılar için uygulanan 'ikamet yasağı' ekonomik ve sosyal krize neden olurken, birçok inşaat ve emlak firmaları kapısına kilit vurdu.

Arslan Kardeşler Emlak İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arslan Kardeşler Emlak İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 600 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Arslan, Süleyman Arslan ve Yılmaz Arslan ortaklığında kuruldu.

Dervişoğulları Emlak İnşaat Ve Isıtma Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Dervişoğulları Emlak İnşaat Ve Isıtma Sistemleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Fetullah Eriş tarafından kuruldu.

Alanya'da inşaat ve emlak sektöründe kriz derinleşiyor! Tapularda büyük düşüş!

Yeni ikametgah rejimi sebebiyle Alanya ekonomisinin can damarı olarak bilinen inşaat ve emlak sektöründe kriz derinleşiyor. İşte konu ile ilgili detaylar...

Aktay Emlak Danışmanlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktay Emlak Danışmanlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Samet Kartal tarafından kuruldu.

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerife Şahin tarafından kuruldu.

Msgo Emlak İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msgo Emlak İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Halime Sinem Gökçek ve Durmuş Mert Serkan ortaklığında kuruldu.

Akgrup Emlak İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgrup Emlak İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Karataşer tarafından kuruldu.

Adıgüzel Proje İnşaat Turizm Emlak Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Adıgüzel Proje İnşaat Turizm Emlak Ve Otomotiv Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selçuk Adıgüzel tarafından kuruldu.

Saraçoğlu Emlak Tarım Otomotiv İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saraçoğlu Emlak Tarım Otomotiv İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Muhyeddin Sadık Saraçoğlu tarafından kuruldu.

Efendioğlu İş Makinaları Hafriyat Nakliyat Emlak İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Tic.Ltd.Şti. kuruldu! 

Efendioğlu İş Makinaları Hafriyat Nakliyat Emlak İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Tic.Ltd.Şti. bugün Arnavutköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yağar tarafından kuruldu.

Esas Homes İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esas Homes İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Yaser Najeeb tarafından kuruldu.

İnşaat ve emlak sektörü 2017 Haberi

İnşaat ve emlak sektörü 2017

Dr. İsa Kaya, "Ekonominin canlanması için güç birliği yapmamız gerekiyor. Küçük yatırımcılar tecrübe ve ekonomik güçlerini birleştirerek daha büyük işlere talip olmalılar. Hakça bölüşümü esas alan ortaklık kültürünü geliştirmemiz gerekiyor" dedi. 


Ali SAKAL: Kendinizden bahseder misiniz? 

İsa KAYA: İsmim İsa Kaya 1971 doğumluyum asıl mesleğim doktorluk uzun hekimlik ve hastane yöneticiliğinden sonra yorulup memuriyetten ayrıldım. Önceleri hobi olarak başlayan daha sonra profesyonel olarak iş edindiğim emlak ve inşaat sektöründe faaliyetlerime devam etmekteyim. MorGate markası ile gayrimenkul franchise ofis zincirleri oluşturarak 2004 ten beri emlak sektöründe faaliyet göstermekteyiz. 2010 yılından itibaren de Datakon inşaat ve BayMira inşaat AŞ şirketleri olarak Konya merkezli inşaat sektöründe faaliyet göstermekteyiz. Konya müteahhitler Birliği KOMÜT yönetim kurulu üyesiyim. Sektör yatırımcısına kendi network ağımız üzerinden arsa ve gayrimenkul...