03 / 05 / 2024

inşaat yetkilileri

inşaat yetkilileri

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın konuttaki KDV artışıyla ilgili: "Tavuk üreticileri bile KDV artışı istedi, müteahhitler niye isyan ediyor" demesi üzerine, inşaat sektörü yetkililerinden tepki geldi...

Irak'tan Güney Kore'ye dönen inşaat işçilerinin testleri pozitif çıktı!

Güney Kore sağlık yetkilileri yaptıkları açıklamada yeni vaka tanısı konanlar arasında 20 kişinin Irak’tan dönen inşaat işçileri olduğu bildirildi.

Kocaeli Huzurevi'nin kaba inşaatı tamamlanıyor!

Yeni Kocaeli Huzurevi binasının kaba inşaatı tamamlanıyor. Çalışmalarda aksama olmadığından bahseden Taşlar Yapı yetkilileri, binanın Eylül 2021’de açılacağını söyledi.

Datça'da sit alanındaki kaçak inşaat yıkıldı!

Muğla'nın Datça Belediyesi yetkilileri ve çevreciler, doğal ve arkeolojik SİT alanında yükselen inşaatın yıkımı için başlattıkları hukuk mücadelesini kazanarak sonuçlandırdılar. 

Van'daki müteahhitler inşaat sektörünü değerlendirdi!

Van'da bu yıl inşaat sektöründe büyük bir hareketlilik yaşanıyor. Yaşanan hareketlilik bir çok sektörü de beraberinde tetikliyor. Firma yetkilileri konuştu. Kaynak: Van'daki Müteahhitler inşaat sektörünü konuştu.

Akkuyu Nükleer Santrali'nin inşaatına Körfez ülkeleri talip!

Mersin'de inşa edilecek Akkuyu Nükleer Santrali'nin inşaatına Körfez ülkelerinden bazı şirketleri ilgi gösterdi. Rus yetkilileri "2018 yılında proje için yatırım anlaşmalarına girmeyi planlıyoruz" diye konuştu.

Batmanlı inşaat işçilerine eğitim semineri!

Makine Mühendisi Cüneyt Kalaycı tarafından Batman'da 'Güvenli İskele Projesi' kapsamında seminer düzenlendi. Seminere, Batman'da inşaat sektöründe hizmet veren firma yetkilileri katılım gösterdi.

Ağaoğlu, Kırım'da inşaat ve enerji projelerine talip!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Kırım Ekonomik Kalkınma Bakanlığı yetkilileri ile bir araya geldi. Türk heyet, Kırım'da konut, ofis, AVM inşaat işlerini üstlenmeye ve enerji alanında işbirliğine hazır olduğu belirtti.

Simge İnşaat'tan Adalar Belediyesi'ne haciz!

Adalar Belediyesi'nde haciz şoku yaşandı. Belediyeden 20 milyonu aşkın alacağı bulunan bir inşaat firması, icra müdürü ve şirket yetkilileri ile belediyeye gelerek haciz işlemi başlattı.

Aydın Çine Ayhan Yıldız Anaokulu'nun inşaatına başlandı!

Çine'de Ayhan Yıldız Anaokulu'nun inşaatına başlandı. İhaleyi alan firma yetkilileri, inşaat hakkında bilgi verdi. Yetkililer anaokulunun temel kazısına başladıklarını ve binanın 3 kattan meydana geleceğini belirtti.

Öztaş İnşaat, Isparta'da yatırımlarına devam edecek!

Firma yetkilileri Ahmet Öztaş ve Serhat Öztaş firmanın Isparta’da inşaat işlerine devam ettiğini, Güneş Enerjisi ve rüzgar enerjisi alanlarında da yatırım kararı alındığını söyledi.

Therrapark Tarabya projesinin kaba inşaatında sona gelindi!

Tarabya’da hayata geçirilen Therrapark projesinin kaba inşaatında sona gelindi. İnşaat çalışmaları hız kesmeden devam eden projenin, yüzde 20’si satıldı. Proje yetkilileri " Eylül 2016’da tamamlayıp, teslim etmeyi planlıyoruz” dedi.

Yolanthe Cabau Fikirtepe'de inşaat reklamında oynayacak!

GS'nin Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau, Fikirtepe'deki inşaat firmasının reklam yüzü oldu. Adriana Lima ile Cabau arasında kararsız kalan şirket yetkilileri Fikirtepe'de anket yaptırdı.

Adana'da inşaat sektörünün önü açılmalı!

Adana Emlakçılar ve İnşaatçılar Esnaf Odaları, şehirde imarlı arsa sıkıntısı yüzünden inşaat sektörünün kapalı olduğunu belirterek, yetkilileri çözüm üretmeye çağırdılar.

inşaat yetkilileri Haberi

inşaat yetkilileri

Konut KDV oranınından yüzde 1'den 18' çıkmasını "Tavuk üreticileri bile KDV artışı istedi, müteahhitler niye isyan ediyor" diyerek savunan Ali Babacan'a inşaat yetkilileri tepki gösterdi. Yetkililer, tavukla konutun aynı olmadığını, KDV'de asıl sıkıntının oranların artması değil alacakların geç ödenmesinden kaynaklandığını söyledi. İnşaat firması yetkilileri KDV oranları için yeni düzenleme yapılmasını...