06 / 05 / 2024

inşaatı yarım kalan cezaevleri

inşaatı yarım kalan cezaevleri

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, yapımına başlandığı halde tamamlanamayan cezaevi inşaatları ile ilgili yazılı soru önergesi hazırladı..

1952'de inşaatı yarıda kalan opera binası belediyeden alınarak maliyeye devredilmiş!

1952 yılında inşaatı yarında kalan opera binası belediyeden alınarak maliyeye devredilmiş.

Yarım kalan daireler için ödenen tutarlar iade edilecek!

İstinaf mahkemesi projesi yarım kalan ve şirketlere peşin ödeme yapılan krediler için bankaların tüketiciye para iadesi yapmasına karar verdi. 

Mağdurlara müjde! Esenyurt'ta yarım kalan inşaatlar tamamlanacak!

Esenyurt Belediyesi, ilçede yarım kalan inşaatları tamamlamak için düğmeye bastı. 

Libya'da yarım kalan inşaat projeleri tamamlanacak!

Libya Dış Basın İdaresi Genel Müdürü Muhammed Tavil, Libya'da yarım kalan inşaat projelerin Türk şirketlerinin desteği ile tamamlanacağını dile getirdi.

Çorum Belediyesi'nin yeni belediye binası inşaatı yarım kaldı!

Çorum Belediyesi eski başkanı Muzaffer Külcü döneminde, 2017'de yapıma başlanan ve toplam 65 milyon TL bedelli yeni belediye binası ve hizmet kampüsü inşaatının da yarıda kaldığı öğrenildi.

Samsun 19 Mayıs'taki kültür merkezinin inşaatı yarım mı bırakıldı?

Samsun 19 Mayıs ilçesinde 3 dönemdir belediye başkanlığı yapan Osman Topaloğlu, 2017'de yapımını başlattığı Kültür Merkezi'nin 2019'a kadar tamamlanacağını söylemişti. Kültür merkezinin inşaatı yarım mı bırakıldı?

Afyon Müzesi inşaatı 10 yıldır tamamlanamadı! Yeni bir ihale daha yapıldı!

2011 yılında temeli atılan ve ancak 10 yıldır bitirilemeyen Afyon Müzesi için yeni ihale yapıldı. İhaleyi 50 milyon 555 bin TL bedelle daha önceden inşaatı yarım bırakan Kançul İnşaat firması aldı.

Mürsel Alban'dan Bodrum'daki külliye inşaatına tepki!

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, Bodrum'daki 10 dönümlük arazide 'külliye' inşa edilmesine tepki gösterdi. Alban, "4 yıldır tamamlanmayan Bodrum Devlet Hastanesi inşaatı yarım kalmışken, buraya külliye yapmak, ödeneği hastanenin tamamlanması yerine külliyeye harcamak, Bodrum’a ihanettir" dedi.

Tunceli’de yarım kalan o yurt inşaatı tamamlanacak!

Tunceli'de yarım kalan 330 kişilik kız yurduyla ilgili çağrıya Erzincanlı iş insanı olan Turan Arar'dan yanıt geldi. Arar, “Ben bitireceğim” sözü verdi.

Düzce'de planlanan ve yarım kalan yatırımlar mecliste!

2019 yılı için Düzce iline yönelik planlanan ve yarım kalan yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Pamukkale'de müteahhit inşaatı devam eden okulu bırakıp kaçtı!

Depreme dayanıksız olduğu nedeniyle yıkılan Adil Mustafa Musaoğlu İlkokulu’nun yeniden yapılması için çalışmalara başlayan müteahhit, inşaatı yarım bırakıp kaçtı.

Yarım kalan Diamond of İstanbul projesi için bakanlık devreye girdi!

Hattat Grubu'nun 16 sene önce “Türkiye’nin Eyfel Kulesi” olarak tanıttığı ve inşaatı yarım kalan Maslak'taki gökdelenin inşaatı için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı devreye girdi. 

İzmir Karaburun'da sit alanına yapılan inşaat yarın yıkılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un talimatıyla, İzmir Karaburun'da birinci derece doğal sit alanında Karaburun Belediyesinin mühürlemesine rağmen inşaatı devam eden yapının Yapı Kayıt Belgesi iptal edildi, inşaat yarın yıkılacak.

inşaatı yarım kalan cezaevleri Haberi

inşaatı yarım kalan cezaevleri


CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, yapımına başlandığı halde tamamlanamayan cezaevi inşaatlarını meclis gündemine taşıdı. CHP'li Gürer, sorusunun Adalet Bakanı Abdulhamit Gül tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.


Gürer'in soruları

1- İnşaatına başlandığı halde tamamlanmayan cezaevi inşası var mıdır?

2- Var ise yarım kalan inşaat için yapılan harcama tutarı ne...