14 / 05 / 2024

inşaatlarda satış süreci nasıl kntrol edilir

inşaatlarda satış süreci nasıl kntrol edilir

inşaat ve emlak projelerinde satış sürecini kontrol altına alıyor ve hızlandırıyor. Emlak yatırımlarını daha fazla potansiyel alıcıyla buluşturan Softnec ile karlılık yüzde 28 artırıyor.

700 bin hacizli aracın satış süreci başladı! Bölüm bölüm satılacak!

Adalet Bakanlığı, hukuken artık korunmasına gerek kalmayan yedieminlerde bulunan hacizli malların tasfiye edilmesine yönelik düzenlemeyi yürürlüğe koydu. Otomobilden traktöre, minibüsten motosiklete kadar toplam 700 bin hacizli aracın satış süreci başladı.

Prefabrik ev nasıl yapılır? Prefabrik ev satın alma süreci nasıl işliyor?

Prefabrik ev almak isteyen vatandaşlar Prefabrik evlerin nasıl yapıldığını ve satın alma süreçlerini merak ediyor. Peki, Prefabrik ev nasıl yapılır? Prefabrik ev satın alma süreci nasıl işliyor? İşte detaylar...

Sektörden ipotekli konut satışlarının artması için faizler düşsün önerisi!

Türkiye genelinde gerçekleşen konut satış istatistikleri yayımlandı. Akar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Figen Akar konut satışlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Akar, ipotekli konut satışlarının artması için faizler düşsün önerisinde bulundu.

Emlak Konut GYO Saraçoğlu projesinin satış geliri deprem bölgesi için ayrılacak!

Cumhuriyet tarihinin ilk toplu konut projesi olan Saraçoğlu Mahallesindeki konutların satışı için e-ihale süreci 1 Eylül günü sona eriyor. Satışlardan elde edilecek gelirler, deprem bölgesindeki inşa ve ihya çalışmaları için kullanılacak.

Rams Beyond İstanbul satışta! Rams Beyond İstanbul nerede? 

RAMS Global imzasıyla, İstanbul Maslak'ta yükselen yeni proje Rams Beyond İstanbul için ön satış süreci devam ediyor. İşte projeye ilişkin tüm merak edilenler...

Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri için ÇED süreci başladı! Arnavutköy'e 12 bin 585 konut ve 450 ticari alan geliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Türk Hava Yolları'nın Yenişehir Evleri projesi için ÇED süreci başladı. Projede 12 bin 585 konut ve 450 ticari alan yer alacak.

TOKİ'den Kanal İstanbul manzaralı 1.751 yeni konut geliyor! Dev projeler için ÇED süreci başladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kanal İstanbul manzaralı 1.751 yeni konut için düğmeye bastı. Toplamda 5 etaplık projenin 4. ve 5. etapları için ÇED süreci başlatıldı. 

Yeni Eyüp Evleri için ÇED süreci başladı!

Aksüs Yapı tarafından İstanbul Alibeyköy'de hayata geçirilen Yeni Eyüp Evleri için ÇED süreci başladı.

Emlak Konut GYO Tozkoparan projesi için ÇED süreci başladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Tozkoparan projesi için ÇED süreci başladı. Proje 104 milyon 637 bin 39 TL'ye mal olacak.

TOKİ Kayabaşı projesi için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Başakşehir Kayabaşı projesi 250 milyon TL'ye mal olacak. Proje için ÇED süreci başladı.

Yeşil GYO'dan 2021'in ilk yarısında 51 milyon TL'lik gayrimenkul satışı!

Yeşil GYO 2021'in ilk yarısında gayrimenkul satışlarından 51 milyon 8 bin 469 TL gelir elde etti.

Yeşil GYO'dan 2021'in ilk yarısında 243.5 milyon TL'lik satış!

Yeşil GYO 2021'in ilk yarısında 243 milyon 531 bin 956,15 TL'lik satış gerçekleştirdi.

İnşaat halindeki daire satış sözleşmesi örneği!

Müteahhit ile tüketici arasında yapılması planlanan gayrimenkul alım satım işlemelerinde müteahhit daire satış sözleşmesi imzalanıyor. İşte inşaat halindeki daire satış sözleşmesi örneği...

inşaatlarda satış süreci nasıl kntrol edilir Haberi

inşaatlarda satış süreci nasıl kntrol edilir

İşletmelere bir yandan yeni müşteri getirirken bir yandan da var olan müşterileriyle bağlarını güçlendiren teknolojik çözümler sunan Softnec, inşaat projelerinde yaz rehavetine son veriyor.

Karlılık yüzde 28 artıyor

CRM yazılımı ve yazılım içindeki destek hizmetleri ile birbirinden değerli ve özenle hayata geçirilen gayrimenkul projelerinde karlılığın artmasına katkıda bulunmayı amaçladıklarını belirten Softnec Bilişim Kurucusu Cüneyt Lütfü İspir, “İnşaat firmalarında Çağrı Merkezi, Satış Departmanı ve Yönetimin uyum içerisinde çalışabileceği bir sistem kuruyoruz. Böylece firmalar müşteriler ile ilişkilerini düzen içinde yönetebiliyor ve hiçbir müşteriyi gözden kaçırmıyor. Ayrıca sosyal medya yönetimimiz ile de sistem daha çok müşteriye ulaşıyor. İstatistikler, satış süreçlerinizdeki iyileşme ile karlılığın yüzde 28 arttığını gösteriyor” dedi.


Her yerde her zaman!

Softnec Bilişim tarafından Türkiye pazarına uygun model ve rekabetçi fiyatlarla inşaat firmaları ve GYO’ların...