02 / 05 / 2024

İnşaatta güven haziran 2016

İnşaatta güven haziran 2016

Haziran ayı güven endeksleri inşaat ve hizmet sektöründe patronların iyimser beklenti içinde olduğunu gösterdi. Perakende sektöründe ise işverenlerin gelecek 3 aydan umutlu olmadığı gözlendi

TÜİK verilerine göre ekonomik güven yılın en düşük seviyesinden toparlandı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından, eylül ayına yönelik ekonomik güven endeksi verileri açıklandı. Buna göre ekonomik güven yılın en düşük seviyesinden toparlandı.

İnşaat, hizmet ve perakende sektörlerinde güven düştü!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2023 Temmuz’a dair Hizmet, Perakende Ticaret ve İnşaat Güven Endekslerini yayımladı. Bu kapsamda, inşaat, hizmet ve perakende sektörlerinde güven düştü.

Ekonomiye güven endeksi haziran ayında yüzde 2,5 geriledi! İnşaat sektörü ise yüzde 3,5 oranında düştü!

TÜİK haziran ayı ekonomik güven endeksin belli oldu. Bir önceki ay 103,7 olan güven endeksi, haziran ayında yüzde 2,5 oranında gerileyerek 101,1 değerini aldı.

20 Haziran Salı altın fiyatları güncel: Gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Tam altın, Ata altın kaç TL?

20 Haziran Pazartesi altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Güncel altın fiyatları güne artışla başladı. Peki gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Tam altın, Ata altın kaç TL? 20 Haziran Salı güncel altın fiyatları.

Tüketici güven endeksi haziran ayında 6.5 düşüşle 85.1'e geriledi! 

Tüketici güven endeksi Haziran'da bir önceki aya göre yüzde 6.5 düşüşle 85.1'e indi.

İslam Memiş’ten şaşırtan açıklama! Haziranın o günü son yatırım fırsatı sunacak! Bakmadan geçmeyin!

İslam Memiş, altın üzerine yaptığı değerlendirmelerine tam gaz devam ediyor. Memiş, gram altın ile ilgili haziranın o gününü işaret etti. İşte detaylar!

İş dünyasının beklentisi güven ortamı ve ekonomik istikrar

Adana Ticaret Odası (ATO) Meclis Başkanı İsmail Acı, piyasaların 28 Mayıs’ta yapılacak ikinci tur seçimine kilitlendiğini söyledi. Acı, seçim sonrasına yönelik en önemli beklentinin "güven ortamı ve ekonomik istikrar" olduğunu ifade etti.

TÜİK Ekonomik Güven Endeksi Kasım 2022 verilerini açıkladı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından bugün Ekonomik Güven Endeksi Kasım 2022 verileri açıklandı. 

Kentsel dönüşümde güven sorunu nasıl çözülür?

Akcan Proje Yönetimi Genel Müdürü Mehmet Murat Akıncı, kentsel dönüşümdeki güven sorunlarını ve bu sorunların nasıl aşılacağını kaleme aldı. Peki kentsel dönüşümde güven sorunu nasıl çözülür? İşte o sorunun yanıtı...

Altın fiyatlarını gören bayram ediyor! Gram altın, çeyrek altın, ne kadar? 11 Haziran 2022 canlı güncel altın fiyatları

Altın fiyatları güne yükselişle başladı. Uluslararası piyasalarda altın fiyatları rekor seviyelere yükseldi. Peki gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? İşte son dakika canlı güncel altın fiyatları 11 Haziran 2022...

Ekonomik güven 41 ayın zirvesine ulaştı!

Ekonomik güven endeksi eylül ayında aylık bazda yüzde 1,6 artış göstererek 102,4 değerine yükseldi. Bu rakamla 41 ayın zirvesine ulaşmış oldu.

İnşaat sektörü güven endeksi Haziran'da yüzde 3,6 arttı!

Merakla beklenen sektörel güven endeksi sonuçlarına göre, Haziran 2021'de İnşaat sektörü güven endeksi yüzde 3,6 yükseldi.

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mücahit Abuçka tarafından kuruldu.

İnşaatta güven haziran 2016 Haberi

İnşaatta güven haziran 2016

Haziran ayı güven endeksleri inşaat ve hizmet sektöründe patronların iyimser beklenti içinde olduğunu gösterdi. Perakende sektöründe ise işverenlerin gelecek 3 aydan umutlu olmadığı gözlendi



Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), haziran ayına ilişkin sektörel güven endekslerini yayımladı. Buna göre en fazla artış inşaat sektöründe yaşandı. İnşaat sektörü güven endeksi 2,2 artarak 79,18'den 80,94'e çıktı. Yükseliş gelecek üç aylık dönemde toplam çalışan sayısında artış bekleyen girişim yöneticisi sayısının artmasından kaynaklandı. İnşaat sektöründe bir önceki aya göre, alınan kayıtlı siparişlerin mevcut düzeyi endeksi ise yüzde 0,4 azalırken, toplam çalışan sayısı beklentisi endeksi yüzde 4,1 arttı. Aynı dönemde hizmet sektörü güven endeksi yüzde 1,3 artarken, perakende ticaret sektöründe yüzde 4'lük güven kaybı yaşandı. Mayısta 94,50 olan mevsim etkilerinden arındırılmış hizmet sektörü güven endeksi haziranda 95,75'e...